ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо посече Лудогорец за пета поредна победа на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 02.11.2015Коментари (125)21888
Локомотив записа пета поредна победа в "А" група след 2:0 над шампиона Лудогорец в среща от 14-ия кръг на "А група. Головете за "черно-белите" отбелязаха бившите футболисти на "орлите" Димо Бакалов в 64-ата и Емил Гъргоров в 88-ата минута. Победата за пловдивчани бе пета поредна на "Лаута" в първенството.

През първата част шампиона беше по-дейния тим, но не успя да създаде нито едно голово положение. Единствената опасност бе в 42-ата минута, когато Клаудио Кешеру изпълни добре пряк свободен удар, но за късмет на Ел Харуби топката профуча на сантиметри от левия стълб.

След почивката "смърфовете" показаха по-нахъсана игра и закономерно стигнаха до успеха. Първо Александър Тунчев в 51-ата минута отправи удар с глава след центриране на Емил Гъргоров, но изстрелът му бе твърде слаб и Борян улови. Три по-късно Димо Бакалов бе на крачка от попадение, но Борян показа завиден рефлекс и изби в корнер.

Лудогорец отговори с удар на резервата Лукоки, но за щастие на пловдивчани коженото кълбо не намери очертанията на вратата.

В 65-ата минута Димо Бакалов взриви трибуните на стадиона, след като наказа бившия си тим. "Черно-белите" направиха много добра акция отдясно, при която Зоран Балдовалиев бе изведен на скорост в наказателното поле. Нападателят спря рязко и стреля в тялото на защитник, а от границата на наказателното поле Бакалов посрещна отскочилата топка с мощен шут, влетял до дясната греда на Борян.

В 86-ата минута Лудогорец пропиля своя шанс. Натанаел намери перфектно в наказателното поле Моци, който стреля с главо, но Ел Харуби с блестящ рефлекс изби в корнер.

В ответната атака Емил Гъргоров сложи точка на спора с втори гол във вратата на разградчани. Бившият играч на "орлите" се разписа с майсторски удар по земя за крайното 2:0 за Локомотив.

С успеха Локо запазва седмото място с осемнадесет точки, докато Лудогорец е трети с двадесет и четери пункта.



Още по темата: общо новини по темата: 17
10.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
03.11.2015
02.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добро второ полувреме за нашите - хубави голове и страхотни спасявания на Ел Харуби (отново). Не мога да кажа, че нямахме и малко късмет при пропуските на Лудогорец. Продължавам да твърдя, че ни трябва кадърен и опитен треньор - мачове като вчерашния ги взимаме само с класата на определени играчи. Дано с Левски отидем и не бъдем спаринг партньор - и точка ще е успех. Гледам жребия за Купата днес и няма как да не ме е яд за мача с Монтана. Не трябваше да го губим просто, много жалко ...
-1
 
 
Ами това ни е яд,защо досега не ги нареди и нахъса да играят както сега .Без да иска състава се нареди ,а ако мислиш ,че с някаква тактика сме били Лудогорец се лъжеш.С този състав трябва да мачкаме всички ,а не да падаме от Монтана и други бабереци и непознати имена в съставите им!Ботев трябваше да ги бием с резултат ,а не да треперим до последно .С добър треньор или ако някой му нарежда състава на бащата е друго .Иначе много го уважавам като футболист,но да чакаш от терена да ти подвикне някой за смяна е смешно !
+4
 
 
Искрено се зарадвах,браво,с този характер имате голям шанс за още красиви победи !! Само Ботев
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 03.11.2015 г.
+3
 
 
Още се чудя какво точно се случи вчера вечерта! :) Браво бе момчета!!!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Локомотив подарихте един малък празник на град Пловдив.Браво
+11
 
 
Честита победа,Пловдив!Нека сега мишките,които тук караха Бащата да си тръгне,бъдат мъже и да напишат:Извинявай,тате!
+15
 
 
Браво! Играхте сърцато , така както играхте и срещу нас и заслужено спечелихте тези мачове. Дано и при нас нещата се наредят и да има два силни пловдивси отбора. Искам истинско дерби в Пловдив а не тези пародий напоследък.
+6
 
 
Честито и от мен.Заслужена победа.На бялото не може да се каже черно.И двата гола бяха красиви.
+8
 
 
Даааа,не може да се отрече,че Локото водят правилна политика в момента!Дават се повече пари на хора-лидери,които си ги изработват на терена!За разлика от моя отбор Ботев,при който с тази кооперативна политика,еднакви пари за всички,таван на заплатите,нещата са скръбни!Човек,който си заслужава парите,получава една заплата с пълния некадърник.....стимула е нулев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: