ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Полицията: Шофьорът на мерцедеса е отнел предимство при ляв завой!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 05.11.2015Коментари (31)11086
35-годишният водач на мерцедеса е виновникът за днешната катстрофа на булевард "България", съобщиха от полицията за Plovdiv24.bg.

Според пресцентъра на ОД МВР Пловдив при извършване на ляв завой той е отнел предимството на аудито, управлявано от 24-годишен мъж. Двамата са проверени за алкохол, но пробите са отрицателни.

Катастрофата:

Инцидентът стана около 9,00 часа днес в района на Новата сграда на ПУ.

Видимо двата автомобила - "Мерцедес" и спортно "Ауди" бяха със значителни материални щети.

"Половината ми двигател е отнесен", оплака се единият от водачите.

Водачите са без сериозни наранявания и са били прегледани на място от лекарски екип.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То и на зелено да завиваш и с 200 да те ударят пак ти ще си виновен, че си решил да завиваш наляво... Аман от шуробаджанащина... Моста на Герджика номер 2, а там има и видео на което ясно се вижда, че маляката минава на 2секунди червено и въпреки всички мерцедеса изкараха виновен. Абе какво да говорим жалка картинка сме, за това и няма да съществуваме още дълго..
+1
 
 
Толкова е просто, ако водача на аудито караше с 50, пораженията щяха да са многократно по малки, а можеше дори и да няма удар! 95% от пътните инциденти се случват заради движение с несъобразена скорост.
+3
 
 
Чета коментарите,доста глупости.Не знам дали всички са "опитни" водачи,но ляв завой на зелено е възможен само с отделна секция ЗЕЛЕНО.Иначе как да вземеш ляв завой,влизаш на зелено и се изнасяш при неговото прекратяване това е.Бащата на този с Аудито дойде с Корвет или Камаро не видях точно от далеч.Смятайте,те са си дружки с полицаите.И кой е виновен???
0
 
 
А , ТОЗИ 24 ГОДИШЕН ЛАЙНАР , ОТКЪДЕ ВЗЕ ПАРИ ЗА ТАКАВА СКЪПА КОЛА? А АКО МУ Е КУПИЛ БАЩА МУ ОТ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИЧКИ ОТ СЕРВИЗА , НАП-а да направи пълна ревизия на сервиза , какви доходи имат и какви данъци плащат, и заплатите на монтьорите да ли са реални и на какво ги осигуряват.
+14
 
 
Като близка на пострадалия с Мерцедеса искам да споделя само, че е написан акт само на него, защото е отдел предимство и културно е посъветван да се подпише, че няма възражения. И съвсем "случайно" бащата на момчето с Аудито е собственик на сервиз и се познава с полицаите и въпросното момче изобщо "не е виновно", защото скоростта с която е карал никъде в акта не е упомената, а и била недоказуема, защото нямало камери!!! И се чудя защо когато караш с превишена скорост и те спре полиция плащаш глоби, а когато предизвикаш ПТП си невинен? Не оправдавам моят близък, че е отнел предимство, но точно затова са ограниченията в населените места, за да се избегнат подобни инциденти, ако Аудито беше карало с позволената скорост, Мерцедеса щеше да има възможност да се изнесе и нямаше да се стигне до тук. Истината е, че нашата мила родина няма нито закони, нито полиция, нито политици, нито каквото да било друго... И вместо да слагат камери по колите на полицаите (това няма, да спре корупцията, защото цялата държава е корумпирана и това няма да помогне), да ги сложат по кръстовищата и светофарите, защото можеше и да е по-тежко. Ако на седалката до шофьора на Мерцедеса имаше човек, не искам дори да си помислям къде щеше да е той сега... И момчето с Аудито отново нямаше да е виновно, защото тати има пари и познава полицията... Да му мислят бедните и тези които не познават подходящите хора...
+8
 
 
Този даже не е вдянал, че половината му двигател е отнесен при удара, за да го спаси от сериозни травми и счупвания! Конструкцията около моторния блок е поела удара и го е омекотила така, че да не пострада водачът макар и с еърбег. Като не му харесва картинката с отнесения двигател, друг път да кара умната!
+6
 
 
МАЛОУМНА РАБОТА! Както някой беше споменал в коментарите,на тоя турчин да му купят още по-скъпа кола от тази,та другия път да остане на място. Пак да кара с 120км/ч ,даже с повече ,че да му дойде акъла в главата (ако има след следващата катастрофа) . Човекът с мерцедеса е виновен,НО АКО ТУРЧИНЪТ КАРАШЕ С 50 ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ! Всички виждаме ,ще мерцедесът а дълъг и водачът е трябвало да се изнесе напред ,за да се огледа. И сега и застраховка няма да дадат на човека с мерцедеса,защото ПО ЗАКОН ТОЙ БИЛ ВИНОВЕН. ПО ЗАКОН ТОВА КРАСТОВИЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО ТАКА!
+5
 
 
Да управлявяш автомобил в Пловдив не е нито приятно нито комфортно,особедно при леви завои 26 год никои не направи нико за регулацията на кръстовищата
Некоректно отношение на касиер на Изипей.Здравейте днес се натъкнах на некадърен у вулгарен касиер на Easypay магазин бул. Никола Вапцаров 91а. Не стига че със своята некадърност направи опашкат от 15 човека ами накря като останах последен след като няко
на 05.11.2015 г.
+8
 
 
Какъв извод можем да си направим след извода на полицията драги шофьори никога не взимайте ляв завой в Пловдив защото каквото и да стане вие сте виновни . Айде кажете как да се вземе ляв завой в този град без да сте виновен.
+15
 
 
Високата скорост е причина за повечето катастрофи, как не го разбрахте селндури. В този малък град, който е 10 км. от край до край карате като ненормални и за какво, с колко по-бързо ще стигнеш, за Рогошко шосе ли бързаш?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Футбол - други
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: