ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Собственикът на Локо изгледа с феновете загубата от Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:07 / 08.11.2015Коментари (32)12102
Локомотив отстъпи с 0:1 на Левски като гост в последна среща от 15-ия кръг на "А" група. Единственото попадение вкара Мигел Бедоя в 77-ата минута.

Собственикът на пловдивчани Христо Крушарски изгледа на живо срещата на стадион "Георги Аспарухов" заедно с привържениците на тима в сектора за гости.

Мачът започна изключително интересно с положения пред двете врати. Първото такова се откри пред "сините" в 4-ата минута, но Аймен Белаид не успя да се разпише с глава след корнер. 

"Черно-белите" отговориха с хубава атака, от която Димо Бакалов изведе очи в очи Стефан Велев срещу Боян Йоргачевич, но стражът на домакините спаси с блестящ рефлекс.

До края на първата част домакините доминираха над своя опонент, но до гол така и не успяха да достигнат. 

Втората част започна с една промяна от страна на Христо Колев. Йоан Ласиман се появи в игра на мястото на младока Айкут Янъков.

В 50-ата минута се откри страхотен шанс за "смърфовете" от пряк свободен удар, но Зоран Балдовалиев би право в стената

Осем по-късно Джереми де Ноойер излезе на стрелкова позиция и стреля, но ударът му беше уловен от Ел Харуби.

До края "сините" наложиха териториален натиск над "смърфовете" и успяха да се докопат до така ценните три точки в срещата. В герой за тима се превърна Мигел Бедоя. Испанецът се оказа на правилното място след една изсипана топка и отблизо не сбърка в опразнената врата за 1:0.

С успеха Левски остава едноличен лидер с 31 точки. Локомотив запазва 7-ото място с 18 пункта.
Още по темата: общо новини по темата: 22
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н Крушарски, докато Христо Колев е тренъор на този отбор, ние винаги ще губим тези срещи в които поне мойем да се доберем до нещо, пак макар и на Герена. какво като са лидери. Те с нищо не са по-добри от твоъат отбор, но хората имат тренъор, коъто ъа разбира тази игра. Махаъ го тоъа некадарник Бащата и назначи Херо и ще видиск как отборат ще трагне. Всички локомотивтзи са на това мнение, освен една малка част от фракциите, които са винаги контра с истинските фенова на отбора. Не ги слушаъ тиъа гологлавци и намери друг тренъор.
0
 
 
Никъде по света шефовете на клубове не коментират играта или съдията след мач, особено когато са абсолютни лаици и когато сами заявяват, че не са имали добра видимост към терена. Крайно време е БФС да вземе по-строги мерки в подобни ситуации и да наложи най-тежката санкция, за да не ни се налага да слушаме лаишки приказки от президенти, които единствено създават напрежение.
0
 
 
Човека даже отиде и здрависа нашото момче което пострада срещу Ботев ..
+2
 
 
.Дано да е видял господин Крушарски и некадърното треньорско ръководство .Отново загубен мач без да сме надиграни и защо след като ни вкараха гол тогава се разиграхме .А коментарът на Пашев е все едно на журналист ,а не на треньор .Ами защо вземат заплати ,за коментари -трябва да направиш така ,че момчетата да играят както вие им казвате.Давай Крушарски уволнявай до като е време.А каква е функцията на Бонев и Узунов -нали те са лицето пред БФС и Съдийската колегия.По добре ги уволни и назначи 2 по здрави момчета от Перник .Пък тогава ще видим с рамо и ли с какво ще ги подкрепят" грандовете",пък и да махнат 2пъти перуката на Боби ще е достатъчно .
+1
 
 
Крушарски какво правиш до феновете , виж Бонев и треньора какво правят , те ти са най големиа проблем в локомотив , правиш грешка че се занимаваш със съдиите.....
+3
 
 
Крушарски ли си, какъв си, слушай/чети внимателно:Израстнал съм с Локомотив, видял съм какво ли не, но такова чудо като Бащата-треньор не съм виждал и не съм очаквал да видя. Този човек е тоално неподготвен за треньор и си няма идея какво прави с отбора. Направи си труда следващия мач и преброй колко паса ще си подадат точно в противниковото поле, колко пъти ще изнесат правилно и колко пъти ще запазят технично топката. Броят ще е шокиращо нисък, обзалагам се. Освободи се от некадърниците и тогава нещата ще се подобрят, да наливаш пари сляпо с този некадърен треньор е лудост!
+2
 
 
Стояхме нелошо на терена, бяхме като равни в средата на терена, при първа топка стоим не зле, но в офанзивен план сме направо трагични. Нямаме ясна идея как да стигнем до вратата на съперника. И това не е за първи път. Сякаш като видим задраскана табелата на Пловдив ставаме друг отбор. Радвам се, че Крушарски се запалва за черно-бялата идея. Изказванията му за играта са леко неадекватни, но всичко това му е простено. Камбуров много липсваше на отбора. Без него сме страшно беззъби. Мачът като цяло не ме накефи, трябва да се играе по-атрактивно, да се преминава бързо от фаза защита към фаза нападение. За момента за тези неща само можем да мечтаем.
+10
 
 
КРУШАРСКИ ТИ ЗАСЛУЖАВАШ САМО АДМИРАЦИИ ЗАТОВА ЧЕ СИ ПОРЕДНИЯ КАВАЛЕР ЗАЩИТАВАЩ ЧЕРНОБЯЛАТА РЕЛИГИЯ НО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВИДИШ ЧЕ НЕ САМО СЪДИИТЕ НИ РЕЖАТ НИЕ НЯМАМЕ ТРЕНЕРИ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАУЧИ ДА ГИ НАРЕДИ ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ САМО С РУТИНА И ОПИТ НЕ СТАВА ДОКОГА ТОЗИ НАГЛЕЦ КОЛЕВ ЩЕ СИ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАШИЯ ОТБОР ЗАЩО ТРЯБВА ЗАРАДИ НЕГО ДА СИ ТРЪГНЕ ТРЕНЕР КОЙТО СИ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА БАТЕ ВАСКО А ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ПРОДЪЛЖАВА ДА ТОРМОЗИ НАС И ФУТБОЛИСТИТЕ АКО ИСКАШ ДА ВИДИШ ЗАБАВЛЕНИЕ И РАДОСТ НА ТЕРЕНА КОЛЕВ МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СДАДЕ ПОСТА НА ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ И ЗНАЕ КАК - ЕДУАРД ЕРАНОСЯН- НИЕ НЕГОВИТЕ УМЕНИЯ И СПЕКТАКЛИ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ ОЩЕ 2004 ГОДИНА ЕДИНСТВЕНАТА ШАМПИОНСКА ГОДИНА ЗА СЕГА
+4
 
 
трябва да променим манталите си за мачовете извън Пловдив,ако искаме нещо повече трябва да печелим точки и навън
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: