ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Ермин Шиляк хвърли оставка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 09.11.2015Коментари (51)14135
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Ермин Шиляк подаде оставка. Това обяви пред Plovdiv24.bg спортният директор на "канарчетата" Георги Марков.

"Ермин дойде днес на обяд и подаде оставка. Каза, че не се чувства добре заради липсата на резултати. Освен това изтъкна като причина за напускането си и отношението на привържениците на тима към него след загубата от Берое", каза шефът на "канарчетата".

Той добави, че заедно с него си тръгва и помощникът му Санди Сейдиновски.

"Нямаме никаква яснота към момента кой ще води отбора. В момента се обсъждат варианти", добави Марков. 

За заместник на Шиляк пък се спряга усилено името на Ферарио Спасов, който също подаде оставка преди ден, след като Монтана падна с 0:4 от Черно море.

Не е изключено като временен вариант начело на тима да застане Николай Киров-Белия, който да води "канарчетата" до края на есенния дял на първенството.
Още по темата: общо новини по темата: 15
15.11.2015
14.11.2015
13.11.2015
13.11.2015
12.11.2015
11.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Щом Белият ще води отбора, значи набързо и той ще си замине. И дай Боже да не се връща никога в Ботев! Ако ли пък започнем с него да побеждаваме, което не ми се вярва, ще ида в черквата да запаля свещ да не му е уроки на отбора!
+3
 
 
Ами този бял педрунгел и сега води отбора.....
-4
 
 
За съжаление нашата публика е най-неблагодарната и вечно недоволната . Нямаме угода никога , сега като няма много пари и се разчита на свободни агенти и млади таланти , отборът е трагичен и за две-три загyби издаваме вой до небесата /какво да кажат горките фенове на ,,4елси,, / . Когато има пари /брокери, Ц.Василев / пак сме недоволни , защото сме имали най-скъпите трети места и финали за купи , 10 поредни мача без загуби в Европа , стабилен отбор със стил и приятен футбол . Нима беше задължително да сме шампиони - естествено , че не . Но най- важното беше , че имахме ОТБОР , а не разпасана команда като сега .
на 09.11.2015 г.
-1
 
 
Прав му път. Треньора на Ботев не бива да е мухльо!
+6
 
 
Ботев е на кръстопът. Положението в никакъв случай не е толкова страшно и безизходно. Лошото е, че хората ,които трябва да вземат тези съдбоносни решения нямат необходимия капацитет.По- лошото е, че са мишки и никога не са взимали решения самостоятелно. Когато нещата не вървят , големия бос Цветан Василев решаваше. Те изпълняваха . Те са изпълнители. Много ми се иска да не съм прав и някой от тях да ме опровергае.Все пак Ботев и Ботевизма , го заслужават.Винаги с МОЯ БОТЕВ в добро и лошо!
+2
 
 
Шиляк се показа като един достоен човек. Треньор със скромни възможности, но коректен и искрен. Не е негова вината, че с няколко месеца треньорски стаж го сложиха главен треньор на отбор, който тогава уж имаше някакви цели в първенството. Така е в живота. Чакахме оставки от хората, които го докараха, а те се скриха в миши дупки, за да обере Шиляк парсата.
+2
 
 
А бе какво сте очаквали до сега? Да станем шампиони ли? С ръководители като тея, нищо неможе да станем! И последни неможе да станем, защото ще сме станали нещо! Просто ще изчезнем! А и може би така е най добре? То това посмешище няма нищо общо с БОТЕВ! На Кочев момчетата станаха шампиони, "ръководителите" инвестират в Шиляк, Миляк, Чибамба и Лабамба.... Къде са оставките на всички? Какво има да губят? Те само лапаха покрай Цв. Василев, а сега искат да разграбят каквото е останало!
+1
 
 
Супер!Щом лаутарите плюят,значи е много добра за нас оставката на Шилето.....ще стане идеално,ако си подаде оставката и този,който го домъкна в Ботев!
+9
 
 
С по една тренировка на ден, няма как да се очакват резултати! Ако ще и Исус Христос да дойде, пак няма да стане чудо. Професионалните атлети тренират по 2 пъти на ден, а на лагери стигат и до 3 и 4 тренировки! И не получават тия пари, които взимат футболистите. Ама то това и не са футболисти - манекени и танцьори по нощните барове...
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Централен нападател - цел №1 за Ботев
Юноша на Виста може да води атаката на Ботев срещу Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: