ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Марков: Преговаряме с двама за треньорския пост на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 10.11.2015Коментари (9)6667
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Георги Марков коментира раздялата на "канарчетата" с Ермин Шиляк. Марков довери, че "жълто-черните" преговарят с двама наставници за овакантения пост, но не пожела да разкрие техните имена.

"Днес беше приета оставката на Ермин Шиляк от УС на Ботев. Временно тренировките на отбора ще бъдат водени от помощниците на отбора до назначаването на новия треньор", обяви шефът на пловдивчани.

"Водим преговори с двама български специалисти. До ден-два ще стане ясно кой ще поеме Ботев", лаконичен бе Марков.  

Той също така отрече възможността Николай Киров да остане начело на Ботев за постоянно. Както вече писахме Белия заедно със Светослав Гърков и Тихомир Тодоров ще водят тренировките на представителния отбор до назначаването на новия старши треньор.
Още по темата: общо новини по темата: 15
15.11.2015
14.11.2015
13.11.2015
13.11.2015
12.11.2015
11.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ето ви моят отговор за ,,брокерите ,, и обвиненията срещу тях . Първо те не са разбивали никаква школа защото , през тези години тя изобщо не съществуваше . Вярно като дойдоха имахме хубав отбор , начело с Бакалов , Зайцев , Ясен Петров , братя Добревски , Хвойнев и Коилов . Но те бяха ,вече минали пика на кариерата си и не беше сигурно , че пак ще сме медалисти . Второ с какво са виновни брокерите , че не излезе почти никой от разбита още преди тях школа , без никаква база . От набор 1971 до набор 1983 излезнаха само Лилчо , Мечо и Молива , като последните два изиграха по един сезон и избягаха . Трето смятам периода за успешен и заради това , че отнехме легендите на говедата Сираков , Михайлов и Донков . А това бе такъв звучен шамар по говедата , че дълги години бяха в шок и ужас . А с това им доказахме , че не те са най-великите на света.
+4
 
 
Добре пичове малко по-различно ще подходя сега. Дядо ми е на 72 години. Той ме открехна за идеята Ботев. Той ме заведе на първия ми мач на отбора. Той в продължение на толкова години ме кара да гледаме всеки един мач. Гледам го как се ядосва дори повече от мен, като гледа бездушната игра на тия млади момчета. Млади са, в силата са си, а не си дават душата на терена. Заслужава ли този 72 годишен човек, да гледа бездушието на млади момчета, които са в ПИКА си. Заслужават ли всички възрастни фенове на БОТЕВ, които съм сигурен, че пускат всеки уикенд телевизора за да видят любимия си отбор, а насреща - нищо. Заслужаваха ли всички ония фенове дето не спряха да викат и да пеят през целия мач в неделя, да викат за това, че на някои не им се играе...
+2
 
 
Жоре , ти беше в ,,брокерският,, периот , кажи им на лаиците лошо ли беше . Обикновен фен , не трябва толкова да се рови откъде идват и колко са парите в един клуб . Мен ме интересува , като отида на мач на ,,БОТЕВ,, да видя добри футболисти и добра игра , като изобщо не ме интересува , кой е собственика от къде и колко пари вкарва в клуба . И ако всички мислеха , като мене без да бълват и всяват интриги ,,БОТЕВ,, може bi щеше да е станал шампион.
0
 
 
Само им вижте физиономиите на тея... господа! Какво авторитетно излъчване?! Какъв мощен интелект се крие зад благородните черти на мъжките им лица!? Тоя "немец" Вьорнер не може да е директор на училищната лафка в село Чурка, камо ли тук! А за другия "немец" нищо няма да кажа. Ако някой се сеща нещо ..., да каже!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: