ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател на Plovdiv24.bg с откровено до болка писмо до всички жители на града ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 15.11.2015Коментари (40)12607
© Plovdiv24.bg
Писмо до всички жители на Пловдив написа читател на Plovdiv24.bg. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Здравейте. Особено се потресох от новината за вандализма в Природонаучния музей

Затова моля да използвам Вашия сайт, за да се обърна към всички временно или постоянно живеещи в Пловдив. Моля и да ме извините за по-острия език, но това за мен е самата истина!

Аз знам кои са тези вандали - вие също ги знаете. Да, това са децата или самите тези, които гледат прасета, кози и зайци по къщите си в централните части на Пловдив, хвърлят си торбите с боклуци през терасите, палят огън по дворовете си и затварят зимнина пред блоковете си в града, не спират на пешеходни пътеки, минават на червено и паркират по велоалеи и места за инвалиди, защото ги мързи да си размърдат просташките задници, разхождат си кучетата и не им събират л*йната след това!!! 

Тези, същите, които се пререждат по опашки или ви отнемат предимство на пътя. Тези, които карат пияни и без книжки, защото си мислят, че още са на междуселския път. Тези, които чупят новопостроени паркове и площадки и изкореняват дръвчета и цветя от тях. 

Това са тези нисши същества, за които денонощният кучешки лай, кючеците до сутринта и пиянските вечери с музика, крясъци и бой за финал са нещо нормално. 

Да, това са те и аз не ги искам в Пловдив! Крайно време е Общината да започне да следи по-сериозно за спазването на собствените си наредби - за шум, за чистота и спазване на реда на територията на града! 

Силно се надявам това да бъде прочетено от властимащите в община Пловдив. Защото удоволствието ни да живеем в един от най-красивите градове в света постоянно е помрачавано от идиотското поведение на някои негови жители".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Властимащите не могат да присаждат мозък... Да не говорим, че и при тях не е в излишък. Това е до възпитание и култура- дали ще санкционират 5-6 вандалски прояви - на никой няма да му дреме - селтаците са си селтаци, ако ще и в Уестминстър да ги пуснеш!
-2
 
 
Писателят на това писмо да ми бара ура, аз пък не искам риби и сепии в града! Браво на грoзните муцуни!
+14
 
 
"Днес всичко се е юрнало нанякъде. Като ми кажат "Ще ходя в Германия или Швеция", питам "Що?". Отговарят "Щото там е хубаво". Чакайте, бе хора! Там не е било вечно хубаво, направили са си го. Което ще рече "Абе, копелета, дайте да запретнем ръкави и при нас ще стане хубаво." Джоко Росич Та какво повече да се каже. Може всичко да не зависи от нас / засега/, ама повечето неща можем да ги променим.
на 15.11.2015 г.
-4
 
 
Абе, като прочетох материала ми се стори, че само този който е написал писмото до редакцията е различен от изброените от него !!! Той е изключение. Той не хвърля торбата с боклук през терасата си, не пали огън за да си приготви зимнина пред блока си в града, не спира на пешеходни пътека, не минава на червено и не паркира върху велоалеята и места за инвалиди, защото не го мързи да си размърда интелектуалният си задник, разхожда си кучето, но му събира л*йната след това!!!Той не се прережда по опашките, дори не ви отнема предимство на пътя. Той не кара пиян и без книжка, защото знае, че вече не е на междуселския път.Той е висше същество, а другите, различните от него, тези които не приемат неговият мироглед и разбирания са боклуци...а, дали е така ??
+9
 
 
Започвайте да им бутате къщите и им спрете помощите само така ще си отдъхнем
+12
 
 
Много криви муцуни налазиха в красивия ни град и положението излиза извън контрол. На ушев му е през оная работа и излиза, че ние сами трябва да се оправяме!!!
+2
 
 
Положението е изтървано и вече нищо не може да се направи. За жалост.
+16
 
 
Един от проблемите е, че голяма част от управниците на града и държавата са с такъв откровено селяндурски манталитет! 90% от така наречения "елит"! Просташкото, наглото и безпардонното държание се толерира от обществото и се натрапва от медиите ежеминутно. В днешно време да си коректен, вежлив и възпитан е признак на слабост! Първа задача е да се създаде обществена нетърпимост към такива прояви. Не, когато направя забележка на някой, който хвърля хартия на земята до кошчето и получа псувня, да ме гледат странно всички и да ми казват "Айде бе кво толкова!"... От там се започва!
+16
 
 
В павилиона на *лаФФка*,който е залепен за оградата на училище *Екзарх Йосиф* на бул.*Васил Априлов* се продават цигари!Наредби ли,правила ли - майната им,щом е за *лаФФФФка*!
+11
 
 
Ние ако не направим нещо, да си оправим държавата, няма кой да го направи вместо нас... Докато не изчезнат всички сегашни индивиди в парламента ще бъдем на този хал. А именно ние сме хората, които можем да ги прокудим!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: