ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се измъчи с Монтана, но записа шеста поредна победа в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 20.11.2015Коментари (30)10935
Отборът на Локомотив постигна шеста поредна домакинска победа от началото на сезона в "А" група, след като надви с минималното 1:0 Монтана на "Лаута". Единственото попадение в срещата бе дело на Димо Бакалов.

Мачът започна с минута мълчание, в знак на съпричастност с жертвите и техните близки от атентатите в Париж точно преди седмица.

Гостите пропуснаха да открият резултата в 11-ата минута, когато след изстрел на Иван Минчев от границата на наказателното поле мина на сантиметри от десния страничен стълб на Ел Харуби.

"Смърфовете" отговориха с невероятен пропуск на Емил Гъргоров. Нисичкият офанзивен играч на пловдивчани бе изпуснат от бранителите на Монтана при едно центриране, но той с глава не намери уцели вратата.

В края на първата част се откри и възможност пред Мартин Камбуров от фаул, но ударът му бе уловен от Христо Иванов.

Второто полувреме започна неблагоприятно за гостите, тъй като в 50-ата минута те останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Владимир Мичев.

В 61-ата минута Христо Иванов запази мрежата си суха, след като с прекрасен рефлекс предотварти сигурен гол.

Малко след това рефера Георги Давидов сътвори невероятна глупост. Великотърновецът извади нарушение на Христофор Хубчев срещу Илиян Йорданов извън наказателното поле, а положението откровено бе за дузпа.

Все пак натискът на Локомотив даде резултат в 75-ата минута. Тогава след центриране от корнер Димо Бакалов се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с глава прониза невероятния в тази среща Христо Иванов.

С победата Локо се изравни по точки с 6-ия Черно море, който в неделя пък приема Ботев. Монтана остава на предпоследното 9-о място с 12 пункта.



Още по темата: общо новини по темата: 16
20.11.2015
20.11.2015
20.11.2015
20.11.2015
20.11.2015
20.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Как ще бием Тича с подобна игра е загадка. Дано продължим с тенденцията да се хвърлят играчите ни в мача в зависимост от противника и с Тича покажат борбеността от предните домакинства. След това да покажат същото лице в гостуванията.
+16
 
 
Как да е лесно бе майна!Все едно за пръв път гледате мач на Локо!Кога е било лесно?!Нали няма да е Локо ако е лесно!Трябва да си в напрежение до последния сигнал!Това е и причината още повече да обичам клуба,който е като личния ми живот-изпълнен с трудности и очаквания,но като цяло се справям някак си,също като отбора!Ето затова приемам максимата-Локомотив е начин на живот!Това е!Тв фенове бол!Довечера гледайте Ел Класико и мечтайте,аз приемам реалността каквато и да е тя!Не забравяйте как тръгнахме и къде сме сега,не ставаме шампиони,но и това не е малко!Подкрепайте отбора!Той е наш,радвайте се и на това което го имаме,защото разликата от катинари на Лаута и днешния отбор е само за 1-2 месеца!
+7
 
 
Честита победа локомотивци.Потници бихте ли изброили поименно присъстващите на родителската среща.
+10
 
 
Баща, ако си пич, освободи ни от присъствието си като тренер.Просто е наложително. Как ги взимаме тия мачове с такава е игра е просто загадка.
+13
 
 
Честита победа локомотивци.Играта ви не беше от добро качество, но точките са важни в такива мачове, когато не върви.Друга ми е мисълта, как може подобни съдии да свирят в А група и да получават по 1500 лв. на мач. 3-4 мача в месеца, ако направи и ей ти ги 4-5 бона,а те са абсолютно неадекватни.Може ли трима съдии на метри от нарушението да не виждат, че е вътре в наказателното поле ? Допълнителните съдии,зад вратите са напълно безполезни!
+18
 
 
слаб мач като цяло,нещо не се напънаха много момчетата,но важното е че взехме трите точки
-2
 
 
КОЛЕВ ЖАЛКА ПЕРСОНО ПЪЛЕН НАГЛЕЦ КРУШАРСКИ НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВИ ГИ ВЪРШИ ТОЗИ ПЛУЖАК КОЛЕВ КАКВО ПРАВЯТ НА ТРЕНИРОВКИТЕ ИМА ЛИ ИЗОБЩО ТАКИВА МОМЕНТАЛНО ТОВА НЕДУРАЗУМЕНИЕ КОЛЕВ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ТОЗИ ТУМОР ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ МОГАТ ЕДНА НОРМАЛНА АТАКА ДА НАПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ПОКАЗАХА ДНЕС Е ОТРАЖЕНИЕ НА ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ НА ТРЕНИРОВКИТЕ С ЕДНА ДУМА НИЩО ДОКАТО ТЪРПИМ ТОЗИ НЕАДЕКВАТЕН ЕЛЕММЕНТ КОЛЕВ ДА СЕ ПОДИГРАВА С НАС И ФУТБОЛИСТИТЕ ЩЕ Е ТАКА
+13
 
 
Поздравления за съгражданите. Тази победа над Монтана беше важна за Ботев. Успех на двата пловдивски отбора!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.11.2015 г.
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: