ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Изтерзани пътници на летище "Пловдив": Кацнахме в тъмна нива като в Конго, два часа нямаше кой да ни отвори вратите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 22.11.2015Коментари (61)14829
©
Два часа е нямало кой да отвори самолета на 200 пътници, кацнали аварийно на летището в Пловдив заради силния вятър тази нощ. Те се оплакват от лошата организация по приемането на пренасочените към летището в Пловдив самолети.

"Тук няма жив човек от служителите на летището, не е ясно кога въобще ще се появи някой. Кацнахме в една тъмна нива, все едно сме в Конго. Няма светлина, няма жив човек, 200 пътника чакат заклещени в самолета, за да може някои да се сети да дойде със стълба да отвори самолета и да си тръгнат хората. Има малки деца, и какво ли още не. В България няма аварийно летище за подобни случаи, това е пълен абсурд", възмути се инж. Антон Маслев след 6 часа престой на летището.

Два самолета - от Валенсия и Дубай, са пренасочени, но е организиран транспорт, съобщиха от Летище София. Още един полет - от Лондон, е бил пренасочен към Пловдив по-рано.

"Три часа няма кой да дойде със стълба да свали хората, също като нас", каза за bTV инж. Маслев.



Още по темата: общо новини по темата: 6
23.11.2015 »
23.11.2015 »
23.11.2015 »
23.11.2015 »
22.11.2015 »
22.11.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не са само в България тези случаи. Лондон-Глазгоу е час път, веднъж го взех за 6.30 часа с престой, сменяне на гориво, аварийно кацане, чакане на вятър и какво ли не.
+6
 
 
Добър вечер.Първо да кажа че на всеки му се е случвало да чака в самолета.На мен лично ми се случи преди 2 години и то на летището в Париж и то поради това че нямали свободни стълби...Признавам си че и аз тогава ползвах нискотарифна компания което според мен обяснява нещата...Летя много смених авиокомпанията и никакви проблеми съветвам хората да избягват тези компании така ще си спестят неприятни емоции..:)) Или казно по просто: значи плщаш 40 еуро за билет и искаш 24 часа сървис:))) И в Конго няма да си мръднат пръста...:))) Лека вечер
+1
 
 
Да се оплакват на този който ги е пренасочил, той все едно не е знаел , че няма дежурни.
+1
 
 
По време на Дойчин всичко беше на ред ...
на 22.11.2015 г.
+1
 
 
Ама тоя изобщо ходил ли е в Конго?! Аз съм! Летище Пловдив е луксозно в сравнение с Конго. Ситуацията е аварийна, т.е. случва се много рядко Ако иска господина светлинки в изобилие, да лети нощно време над летище Чанги! Приказно шаренко от светлинки е! Айде сега пак някой да каже, че това било само в България. ( Обичан израз от оръфлеци. Като го чуя само и прекъсвам по-наташна комуникация с индивида.)
+1
 
 
Зачудих се за момент как е възможно да има такива мисловни инвалиди като директора на летището с крилатата мисъл за "аварийната заявка", но като хвърлих бегъл поглед на коментарите, гледам, че той се оказва активно и горещо поддържан. Щом повечето разсъждават в стила на "как са посмели мръсниците да кацат край града ни посред нощ, че и да искат някой да им обърне внимание!", значи не е случайно, че ще има много такива летища, много такива директори и изобщо много такива абсурди.
+9
 
 
Абсолютна лъжа, и Летище Крумово" и с. Крумово са много добре осветени през цялата нощ. Естествено това не е Лас Вегас или Абу Даби. А относно персонала, той е доста съкратен и се очакват още съкращения, така че е нормално след като не се очакват обичайни полети времето за мобилизация на персонал при извънредни кацания да е по-голямо от нормалното.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Като не искате да чакате 2 часа, тогава кацайте в София и се разбивайте на пистата. Никой в БГ не е длъжен да работи 24 часа, щото няколко десетки бастуна чакали 2 часа, и то в случай на АВАРИЙНО КАЦАНЕ, заради ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШО ВРЕМЕ. Само че ако няма да чакате 2 часа ще ви събират червата от разбилия се самолет. Тъпа мрънкаща измет!!!
+7
 
 
Ех, чак пък изтерзани..... Да не са ги свалили в нивата и да са ги зарязали? :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: