ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин попита: Откъде да мине количката?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 23.11.2015Коментари (72)17604
© Plovdiv24.bg
За нагло паркиране информира читател на Plovdiv24.bg. Ето и неговия сигнал:

"Здравейте! Казвам се Димитър и ежедневно следя случващото се в града ни от Вашата медия. Няколко пъти вече съм се включвал към новините и искам да го направя и сега, но този път ще бъде максимално кратък и изключително точен в това, което ще кажа.

Ще прикрепя снимка, за да покажа нагледно на читателите Ви това, което ме възмути за пореден път и съм сигурен, че хиляди граждани всеки ден се борят с такива абсурди в града ни.

Този път въпросът ми мисля, че ще може да се използва в кандидатшофьорските изпити или така наречените листовки.

Ето го и него: 

"На изображението се виждат две превозни средства - автомобил и детска количка. Кое от двете прави строго нарушение на правилата за движение по пътищата?"

И накрая искам да отбележа, че се наложи с жена ми и двумесечният ни син тогава да слезем на булеварда, за да заобиколим този предмет на тротоара!

Продължавам да апелирам ръководните институции да започнат да си вършат работата по установения ред и да продължат с поставянето на колчета против паркиране, защото дори вече се наблюдава и паркиране по чисто новите ни велоалеи! Благодаря Ви! Поздрави!"


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво говорите , аз работя на малката главна близо до полицията и там на самата улица пред полицията не се минава супер много коли какво от това като са полиция имат по големи права ли какво и хората едвам минават да отидат на работа, а какво остава ако искаш да минеш с количка е това е България за съжаление
0
 
 
На мен пък ми прилича на един кош, които отнесе мантинелите към панайра, дали не е той ?
на 24.11.2015 г.
+1
 
 
Лятото станах свидетел на една случка. Имаше пак така спрял, майката с количката си измести табелата паркинг, за да мине, а колата беше спряла толкова близо едвам мина и шофьора седеше и гледаше отстрани..... Без да си каже, абе аз паркирах много близко, хората не могат да минат.... Ама не той е решил да ходи на кафе с колата.....
+3
 
 
Странно но ми прилича на един автомобил със спукана гума!?!?!
+4
 
 
Какво драскаме и ние нон стоп на подобни снимки. Всички знаем, че това е НАВСЯКЪДЕ. Просто когато човек излезе, да се разходи, минава през минимум 20 такива коли, паркирани от очевидни ТУМОРИ. Никои не прави нищо по въпроса, можем само да се възмущаваме тихо или по-будно зад клавиатурите..... за жалост.
+4
 
 
Това е на бул. Васил Априлов, пред "Casa de Cuba". Всеки ден може да се види подобно "паркиране" там, а ако автомобилът не е качен изцяло на тротоара, то табелките за частен паркинг към кафенето го заемат и пак не може да се мине с детска количка. Редовно отмествам табелка, за да мина свободно! Аман!
на 23.11.2015 г.
+5
 
 
Хора, не се ли научихте да ги глобявате с по някое странично огледало или чистачка! Ако искате да не сте толкова груби поне им приберете огледалата и им вдигнете чистачките, това ще им помрачи поне настроението... и може случайно мозъчната им клетка да зацепи за какво иде реч.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.11.2015 г.
+7
 
 
Само се чудя - как можаха да съберат няколко десетки, по мое изчисление около 60 автомобила да пазят футболния мач Локо - Ботев, а по цял ден в града не виждам и една полицейска кола в движение или извършваща задълженията си по опазване на обществения ред, спокойствието и сигурността на хората?! Малцина знаят, че началника на цялото МВР е длъжен да докладва на кмета на града за състоянието на оперативната обстановка всяка сутрин. И какво като докладва? Къде се къса нишката? Та от години наред, човек не може да види жив полицай изпълняваш задълженията си, освен на дюнерджийниците или скрити в "храста" катаджии? Няма ли кой да накара тия хора да работят? Скоро им чухме исканията, а какво те дават на обществото?
на 23.11.2015 г.
+1
 
 
Bugaboo е единствената количка, която ще се справи в Пловдив и няма да се счупи. Е, струва пари! Марки Чико ( пловдивското за Кико) и Сие няма да ви свършат работа. Давайте и номерата на колите като снимате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: