ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Видео доказа - пешеходците в Пловдив не са в безопасност дори на зебра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 26.11.2015Коментари (49)10163
© Plovdiv24.bg
С интересно видео, направено днес, се сдоби Plovdiv24.bg. На него се вижда как жена се опитва да пресече пешеходна пътека в Пловдив. 

Същата тази, на която наскоро блъснаха друга жена - на булевард "Шести септември" до кръстовището с улица "Жан Жорес".

На клипа се вижда абсолютната липса на елементарна култура от страна на шофьора на единия от преминаващите автомобили, който за малко да прегази пешеходката.

Plovdiv24.bg призовава всички участници в движението - бъдете внимателни и търпеливи! Човешкият живот няма цена!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Давам предложение всички пешеходни пътеки в град Пловдив да са тип легнал полицай моля ако харесате това одбележетего със плус
+7
 
 
Удивително е търпението на Общинската полиция, КАТ, Кмета на града към убитите на пешеходни пътеки пловдивчани?! Тук се изтрепваме без военни действия...Защо не се поставят камери? Кръстовището на бул. Ал.Стамболийски пред магазин Триумф е с ежедневни нарушители, преминаващи на ЧЕРВЕН светофар през пешеходната пътека. Сложете камери, ще стане злополука и ще струва човешки живот!
+6
 
 
Алоооу,безсмъртнитеее,вие зад воланите за какви се помислихте,че нещо не ви разбрах?!Я не се мислете за велики,а се молете да не станете ПЕШЕХОДЦИ,че тогава май ще мислите по друг начин!Нима ВИЕ БЕЗСМЪРТНИТЕ не се движите по същата тая земя?! Нима нямате близки и роднини,които са ПЕШЕХОДЦИ?!Вижте се вие,уважаеми шофЕри,че статистиката сочи пловдивчани за най-некадърните водачи!Я се осъзнайте малко,че сте жалки!!
+2
 
 
Да се вземат мерки защото това е истината там.
на 26.11.2015 г.
+3
 
 
Това е на бул."6 Септември" до кино "Фламинго" . Всяка сутрин и вечер минавам от там преди/след работа. То да те е страх да спреш особено вечер след 6 часа . Ще спреш и някой рейсър ще направи белята в другата лента (справка Кичука до 1 районо).
+1
 
 
Господата ониформени трябва да се позаинтересоват за тези зебри да земат там да покибичат а не да ми се крят и да спират за малумните им рошвети не искам да хваля софииските полицаи но те поне си вуршат работата гледат ги тези неща и водачите на движеня си получават актовете
+8
 
 
В Пловдив се пресича улица като на бойно поле - очите на 16. Какво знаят ония курортисти в Сирия...;)
+9
 
 
Карам редовно и сравнително доста километри за малкия ни град. Разбира се, че има идиоти, които не зачитат пешеходната пътека и рядко пускат пешеходците. Но до голяма степен хората се научиха и спират. Друг е въпроса, че всеки втори пешеходец си мисли, че пешеходната пътека му е бащиния и като е около нея е богоизбран. В ЗДвП пише изрично, че шофьорите са длъжни да пропускат човек, СТЪПИЛ на пешеходната пътека, а не в неин радиус. Пешеходците пък са длъжни да СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С РАЗСТОЯНИЕТО И СКОРОСТТА НА ИДВАЩИТЕ КЪМ НЕГО АВТОМОБИЛИ И ДА НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ПРЕСИЧАНЕ АКО ИДВАЩИТЕ АВТОМОБИЛИ СА В НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СПРАТ. То си е и логично де, ама повечето селяндури си мислят "той да мъ блъсни, па аз посли ша го съдъ". В крайна сметка всичко е до манталитет. Същите тия шофьори не са родени в тия коли и също са пешеходци, както и обратното. Когато се научим да се уважаваме взаимно, както и да спазваме закона, тогава няма да има проблеми.
+7
 
 
Ох горките пешеходци... Милите те! Минимум всеки втори пешеходец е тотален идиот. Днес някаква идиотка тръгна да пресича до стоматологичния в момента, в който светна зелено за колите (и червено за нея), вместо да се върне, тя си продължи най - спокойно. Ако нямаше да я лежа щях да я кача на капака с удоволствие. На централна гара ВСЕКИ ДЕН чакам по някой кретен да пресича ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ПОДЛЕЗ !?!? Верно, има шофьори, които не внимават достатъчно около пешеходните, но повечето пешеходци са дебили и си просят белята !!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба от автомобил край Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: