ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море прекъсна серията на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 28.11.2015Коментари (50)11269
Черно море прекъсна забележителната серия от шест поредни домакински успеха на Локомотив, след като днес воденият от Никола Спасов тим спечели с 3:1 гостуването си на "Лаута" в среща от 17-ия кръг на "А" група.

Матиас Курьор изведе "моряците" напред още в 7-ата минута след асистенция на бившия "смърф" Даниел Георгиев. Интересното, че отново бивш футболист на "черно-белите" удвои преднината на варненци в края на първата част. Точен бе Мехди Бурабия след пас на Стефан Станчев.

Зоран Балдовалиев намали резултата с перфектен удар в левия ъгъл на вратата на Георги Китанов в началото на второто полувреме.

Илиян Йорданов пропусна да изравни в 62-ата минута след опасно разбъркване в наказателното поле на Черно море, а четвърт час преди края гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Станчев.

До края "смърфовете" се хвърлиха в предни позиция в търсене на изравнителен гол, но вместо това получиха такъв в добавеното време от Бурабия от дузпа.

Така Локо остава на 7-ата позиция с 21 точки. Черно море запази 5-ото си място с актив от 24 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.11.2015
28.11.2015
28.11.2015
28.11.2015
28.11.2015
28.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честита победа на моряците! Доказаха че играят силно на чужд терен. Продължавайте все така, момчета!
+5
 
 
Като абсолютно неутрален фен на пловдивските отбори, мога спокойно да кажа, че вчера Локо изигра добро 2ро полувреме. Доста борбеност и хъс за 2ри гол. В тоя осъкатен състав и контузиите през 1вото полувреме, направиха повече от очакваното. Чета тука за най-твърди 2ки и т.н. Като човек, който повече от 20 години се занимава само със залози, мога да ви кажа, че понятие "най-твърда...." несъществува. Всеки на думи е голям, а тука злобата на някои им идва малко в повече. Съвета ми към по-малките ултрас-хулиганчета, които се опитват да изпъкват в момента....е просто да осъзнаят, че карираната шапка,белите кецове и писането по форума, не ги прави "големи". Успех.
0
 
 
С две контраатаки,два гола.Късмета покри моряците.От ваши легенди,от дълги години знам,докато Зулума е фактор в клуба,до тогава няма да си влезете в коловоза.Той кани всичките ви собственици срещу обещано заплащане,той определя кой футболист да се пуска и де факто измества треньора.Държи в юзди организираните фенове чрез лидерите ви.И то срещу несъобразени приказки в интервюта които излагат клуба ви.
+2
 
 
ЗОЛУМА не дава смяна зашото взима пари за лиценза който ползва некадърниа треньор.....
+5
 
 
Никога не съм коментирал треньора ни но сега ще направя изключение.Този мач трябваше тактически да се спечели а ни изигра може би най-смешния отбор в момента (моментно представяне).Защото ако играем така мога да ви кажа какъв ще е резултата и срещу Пирин.Затова се обръщам към ръководството на Локомотив Пловдив с молба да се помисли за треньорска смяна незабавно.Незнам още какво трябва да се случи за да се смени Христо Колев с човек който наистина си разбира от професията.Бате Ицо благодарим ти за всичко което направи за нас в този тежък момент време е да дойдеш при нас на трибуните и да оставиш отбора на човек който разбира.САМО ЛОКО
+5
 
 
ЛОКОМОТИВЦИ , докога ще търпим тези некадърни треньори . Крушарски пак им дай пари , с такива като Ласиман ще стигнеш до лига европа.....
-1
 
 
КОЛЕВ МОМЕНТАЛНО НАПУСНИ НЕКАДЪРНИКО
на 28.11.2015 г.
+6
 
 
Да не правим трагедия! Това е футбола- изненади и въртележки,като в живота.Морето биха Славия,паднаха от Ботев,ние бихме Ботев,моряците биха и нас.Това е. Какво да кажат милиардерите от Реал дето паднаха с 4 гола като домакини от Барса.Да си гледаме отборите ,да им се радваме и подкрепяме,защото това са ни възможностите в момента и сме класирани там където ни е мястото.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.11.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: