ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Литекс би Ботев в голова фиеста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:23 / 28.11.2015Коментари (30)10636
Литекс победи с 4:2 Ботев на стадион "Градски" в мач от 17-ия кръг на "А" група. Двата отбора сътвориха истински голов трилър, в който тимът на Лауренциу Регекампф стигна до крайната победа.

Ловчанлии започнаха по-добре двубоя и успяха да създадат няколко опасни положение пред вратата на Виктор Голас, но късмета бе на страната на "канарчетата".

"Жълто-черните" изчакаха своя момент и той дойде в 27-ата минута. Тогава Грегъри Нелсън се възползва от грешка на Елтон дос Рейс и даде аванс на своя тим.

Литекс обаче реагира бързо и до почивката успя да направи пълен обрат. Първо Асприля се разписа с глава в 34-ата минута, а след това Хенри Рохас донесе пълен обрат за "оранжевите" с попадение от 18 метра.

Втората част не започна добре за Ботев, които след само осем минути игра инкасираха трети гол. Петрос Бумал се разписа се с красив удар от дистанция.

Въпреки това пловдивчани не се предадоха и в 64-ата минута вкараха втори гол. Точен за "канарчетата" отново беше Грегъри Нелсън. Холандският стрелец се подигра с отбраната на "оранжевите" и с удар от средна дистанция намали резултата.

Последваха силни минути за Литекс, които се опитаха да сложат точка на спора, но блестящия в тази среща Виктор Голас не им позволи след няколко добри спасявания.

Ботев отговори с удар на Мариян Огнянов с глава, който Винисиус без проблем улови.

Така се стигна в продължението на мача, когато Асприля с виртуозно изпълнение донесе трите точки на Литекс.

Още по темата: общо новини по темата: 19
16.12.2015
04.12.2015
01.12.2015
01.12.2015
30.11.2015
30.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.11.2015 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Момчетата играха с хъс и желание.Сапзваха треньорските указания и стана хубав мач.Агитката също получи поздравления от други фенове.След два мача се видя че има израстване и това ще е началото на пътя по който сме тръгнали.Костов всява респект и това си личи.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
И днес пролича, че имаме нужда от нови попълнения. Серкан е отвратително слаб, без нито един точен пас. Варела и Алекс - също са мн слаби. Грешки и в защита. Но като цяло, има подобрение, както в отборната игра, така и в индивидуално израстване на някои футболисти. Този треньор трябва да се остави да работи на спокойствие, и ако му се дадат пари за селекция, отбора ще изглежда прилично през пролетта. Браво и на Грегъри! Сега ни очакват 2 яки мача в Коматево, очаквам сериозна битка в тях! Вземайте си отпуска (аз така съм направил) в сряда и да е пълна базата и срещу Лудогорец и срещу Левски в събота! Напред, канари!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+16
 
 
Браво,мъжки играха...въпреки загубата се вижда,че вървим напред!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.11.2015 г.
+15
 
 
Важното е че тръгнахме по правилен път. Сериозен и грамотен треньор, спокойствие в отбора, хъс и агресия в играта. С днешна дата е много трудно да се противопоставим на латексите, но не беше невъзможно, де.-:)
+16
 
 
Май за първи път в новата ни история имаме треньор. Този за две седмици преобрази отбора. Като ги подготви през паузата, на пролет ще ги мачкаме. Днес просто Литекс като индивидуалности, а и физически ни превъзхождаха. Но стана мач, бяхме равностойни. Ако не бяха левашките изпълнения в отбрана и лакомията на Кифуети пет минути преди края, даже щяхме да вземем и точката. Трима го чакаха сами. Хареса ми и Терзиев как се включи. Браво, това се иска - раздаване до край, пък каквото стане.
0
 
 
Определено е по-добре 4 гола в 2 мача навън. Не помня от кога не беше се случвало. Но допуснати 27 гола е голям проблем. Днес Голас игра несериозно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: