ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски обяви: Нов договор за Христо Колев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:56 / 30.11.2015Коментари (42)6880
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Христо Колев ще подпише нов договор след Нова година, това разкри собственикът на клуба Христо Крушарски. 

"До края на годината ще завърши курса за ПРО-лиценз и ще подпишем нов договор", обяви бизнесменът пред "Тема Спорт". 

Очаква се срокът на контракта да е за година и половина и при подобрени финансови условия.

Колев пое "черно-белите" в края на септември 2014-а, след като наследи подалия оставка заради слаби резултати Неделчо Матушев. От тогава обаче Колев на два пъти заяви, че напуска, през март и септември тази година, но бе разубеждаван и оставаше.

С идването си новият собственик Христо Крушарски заяви, че наставникът твърдо остава на поста си и се ползва с пълното доверие на ръководството.

Зад специалиста са и играчи, и фенове, което превръща Колев в една от най-обичаните и уважавани фигури на "Лаута".

Поради липсата на лиценз като старши треньор се водеше помощникът му Петър Пашев.

В същото време стана ясно, че Крушарски обмисля назначаването и на спортно-технически директор, какъвто в момента в Локомотив няма. Наскоро се спрягаше името на Христо Бонев, но той обяви, че не желае пост в клуба и ще продължи да бъде само почетен президент.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
КРУШАРСКИ ЗАЩО ПЪЛНИШ КАЦА БЕЗ ДЪНО КОЛКОТО И ПАРИ ДА НАЛЕЕШ В БАЗИ СТАДИОН ЛАГЕРИ НОВИ ПОПЪЛНЕИЯ СЪС ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ ТРЕНЕРИ КОЛЕВ И ПАШЕВ ТРЕНЕРИ ЛИ КАЗАХ ИЗВИНИ МЕ ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО ТЕ ЗА СЕЛКОСТОПАНСКА РАБОТА В ГЪРЦИЯ МОЖЕ И ДА СТАВАТ НО ЗА СКАМЕЙКАТА НЕ АКО ИСКАШ ДА ИМАМЕ УСПЕХИ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СРДСТВАТА КОИТО ВЛАГАШ НИ ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ ТРЕНЕРИ С ГОЛЯМО -Т- ИНАЧЕ С КОЛЕВ И ПАШЕВ ЩЕ НАЛИВАШ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО
+1
 
 
Не се заблуждавайте че Золума е докарал Крушарски , друк е човека . А Золума става приятел с човек който има само пари , докато този тартор е превърнал Лаута в свой дом , никога няма да се управим.....
+2
 
 
ГОСПОДИН КРУШАРСКИ МОЛЯ ВИ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ДОБРЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ВСИЧКИ МАЧОВЕ ГИ ГУБИМ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВАТА НЕКАДЪРНОСТ ВСИЧКИ ТОЧКИ КОИТО ВЗЕХМЕ Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ ИМАМЕ МНОГО ОПИТНИ ИГРАЧИ АКО ГО ОСТАВИТЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ ЕДНО ПОСРЕДСТВЕНО ОТБОР ЧЕ НЯМА ЛИ СМЕ ДРУГ ТОЛКОВА СЛАБ ТРЕНЬОР КАТО НЕГО С ТОЛКОВА МНОГО ЗАГУБИ
+1
 
 
И за да не бъда голословен след предишният си пост ще дам само 2 примера. Мачовете срещу Монтана.И ако някой каже ама те са силен отбор, нека види на кое място са и сравни имената на нашите играчи с техните.Мач 1-за купата-Жалко,смешно и ненавременно отпадане заради некадърна тактика.А при продължаване напред и при предвид останалите отбори можеше да стигнем поне до полуфинал.Мач 2-за първенството-Играеш почти цяло второ полувреме с човек повече и вместо да смачкаме с 3-4 гола то те е страх до края да не изравнят.А за гостуванията дори не ми се и мисли.От септември спрях напълно да пътувам извън Пловдив.Колкото и да обичам Локомотив,то и нервите и здравето не са по-малко важни за човек.
+2
 
 
Клуба ни се управлява абсолютно аматьорски. Даже се чудя дали малоумните потници не го управляват още! Трябва нищо да не разбираш от футбол или да имаш лична изгода за да посъветваш Крушарски да остави този бездарен треньор начело на отбора. Та вижте само как се радват папагалите - точно както ние се радвахме на Силяк
0
 
 
Договора кога ще го подпишат? След загубата от последния в класирането Пирин или преди това?!
0
 
 
Ако това стане то би било голяма грешка от страна на Крушарски.От над 30 г. ходя на мачове на Локото и сега за първи път умишлено не ходих на два. Заради треньора.Реших се все пак да отида на мача с Черно море и едва ли ще стъпя повече на стадиона докато клуба е воден от тези треньори.Лошото е че 4-5 човека от моите познати Локомотивци също решиха да не ходят на стадиона.Не се ли вижда от някои лица от ръководството слабата посещаемост.С Ботев и Левски-не пълен стадион.Мач с Черно море има няма 2000 човека и то в събота.С Лудогорец-да те хване срам-около 3000.Явно не им пука на тези някои лица.По важно е да си вземат кинтите.Ако някой има поне малък контакт с Крушарски не е лошо да го светне за все по-голямото недоволство от страна на болшинството фенове.Да не е като кон с капаци.Хората няма да се върнат на стадиона заради бази,селекции и стадиони.Ще се върнат при добри игри,при победи и като гости и най-важно когато отборът заиграе футбол.Не някаква пародия като в повечето мачове от година насам.
+1
 
 
А бе като сте Локомотив защо не помолите БДЖ да ви подарят един Локомотив и да го вградите в новия стадион?
+4
 
 
До къде стигнахме и папагалите да ни се подиграват и то с право .Каква чистка ,каква селекция и Меси да дойде ще му промием мозъка и ще му развалим формата .Колко футболисти избягаха и изгонихме ,а сега са едни от добрите и играят в другите отбори .Трудна работа когато някой се самозабрави .Но феновете за това са фенове и то на ЛОКОМОТИВ за да са критични ,а не като на ЦСКА каквото им кажат се съгласяват и се радват .Всички коментираме за доброто на Локото ,а който иска да слуша ,който не си е негова работа !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.11.2015 г.
+5
 
 
Ама, верно не знаете какво искате.. Крушарски каза - Зума ми е приятел и ме нави за Локото. Вие сега - що Зума вземал пари и защо не махне Колев. Еми, кажете как да стане? В живота е така - не може х.я до края и душата в рая!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: