ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски с ултиматум към играчите на Локо!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:35 / 30.11.2015Коментари (20)8900
© Plovdiv24.bg
Христо Крушарски постави ултиматум на футболистите на Локомотив, като поиска от тях 6 точки от следващите два мача, научи Plovdiv24.bg. В противен случай "смърфовете" ще бъдат санкционирани.

Това означава, че "черно-белите" трябва да победят намиращия се в подем тим на Пирин като гости в междинния кръг в четвъртък, а след това да се наложат над Славия като гост в понеделник.

Собственикът на Локомотив днес е провел разговор с футболистите в съблекалнята преди заниманието на тима, а после е последвал такъв и с треньорския щаб, разбра още Plovdiv24.bg.

В същото време стана ясно още, че Йоан Ласиман е с разтежение от мача с Черно море и ще почива поне 2 седмици, което означава, че няма как да вземе участие в оставащите двубои с Пирин, Славия и Берое.

Както вече писахме аут до края на есенния дял на шампионата е и Кирил Котев. Защитникът страда от спортна херния и се очаква до края на седмицата да легне под ножа.
Още по темата: общо новини по темата: 12
04.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Снощи пихме ичкия с Наджи.Цяла нощ пя "я елате пиленца при батко,да ви цункам слааадко сладко".
на 01.12.2015 г.
0
 
 
Този ултиматум защо се поставя на играчите, а не на Христо Колев? Или той така или иначе само си седи на пейката и гледа умно докато Пашев му води тренировките?
+1
 
 
Одобрявам подобен подход, макар да не съм сигурен дали заплахата за санкции ще мотивира, или по-скоро ще демотивира момчетата. От както се помня големия проблем на Локо винаги е бил гостуванията - отбора просто не може да намери мотивация когато играе извън Пловдив.
-1
 
 
Г-н Крюшо , смях в залата . Добре , че зулума го изрина от нафталина на учениците на Батето . Купона в БГ футбола стана още по-весел и интересен с г-н Крюшо.
на 30.11.2015 г.
+1
 
 
Като няма пари ще поставя ултиматуми.
0
 
 
Хайвани. Имам големи съмнения дали ще вземем нещо от Пирин с тази игра. Разбирам много добре мерака, с който работи Крушарски за Локомотив, но трябва да има някакви граници. Като на пример не-можеш да говориш за Лиги Европи с оглед играта, която показва отбора ти. Несериозно е. Караме на хъс, желание и помощ от публиката. Подготовка - 0, мисъл за градивна игра - 0, тактика - 0. За това няма как да бъдат виновни само футболистите. Безкрайно уважение към Бащата, но идеята за продължаване на договора му е абсурдна.
-1
 
 
Ако Пирин сами не се бият с този наш треньор не можем да ги бием.Нито ще ги надбягаме ,нито с тичане ,а още по -малко с твърда игра иле с някаква тактика.Ще тръгнем за равен с тактиката на Бащата за да спасят кожата си с Пашев и ще ни дрънат пак някой гол ,дано не са повече ,че пак отиваме в зоната на здрача .Дано да не съм лош пророк...!
+4
 
 
Абе на всички гледам, че треньора им е виновен.. Ама треньора не излиза на терена... нали се сещате
-1
 
 
Уникална снимка! Ние от Папуа Нова Гвинея с удоволствие ще ги сготвим тези фенове.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.11.2015 г.
-2
 
 
Още на 3 декември ще отпаднат сметките на Луй дьо Финес - орлетата на шиптъра Шенсой ще ви почупят и ще ви бият. Ще се приберете с безброй контузени и загуба. То, все едно ние да бием рязаните. Кой ще позволи това?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: