ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пирин съсече Локо след силно второ полувреме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:21 / 03.12.2015Коментари (84)15266
© Plovdiv24.bg
Пирин записа втора победа в "А" група, след като победи у дома Локомотив Пловдив с класическото 3:0 в двубой от 18-ия кръг. Всички попадения паднаха след почивката. Първо Мартин Тошев откри, след което Пламен Крумов си отбеляза автогол, а накрая Благой Наков довърши "смърфовете".

Мартин Камбуров пропусна да даде аванс на "смърфовете" в 22-ата минута. Нападателят бе изведен очи в очи с Костов, но не успя да го преодолее.

В края на полувремето "орлетата" се активизираха и създадоха няколко опасности пред вратата на "черно-белите". На два пъти Траянов стреля, но вратарят Ел Харуби спаси ударите му.

В началото на втората част играчите на Пирин имаха претенции за дузпа, след като едно центриране на Маркиньос срещна ръката на Крум Стоянов, но съдията подмина ситуацията.

В 53-ата минута Пирин направи изумителен пропуск! Мартин Тошев изведе Александър Дюлгеров сам срещу вратаря, който го преодоля, но на празна врата нацели горната греда.

Все пак логичното се случи четири минути по-късно, когато Тошев на празна врата откри резултата.

Ситуацията на пловдивчани стана още по тежка в 62-ата минута, когато Христо Стамов бе изгонен след втори жълт картон, а секунди след това домакините сложиха точка на спора с втори гол. При ъглов удар Александър Башлиев опита удар с глава, топката се отклони от Пламен Крумов и влезе в мрежата.

До края Локо просто доиграваше срещата, а Пирин не пропусна да се възползва от численото превъзходство и вкара трети гол в края чрез бившия "смърф" Благой Наков.

Така с успеха "орлетата" се отлепиха от дъното и вече са на 9-ата позиция с 13 точки. Толкова има и Монтана, който днес отстъпи с 0:1 на Славия. "Смърфовете" запазват 7-ото място с 21 точки. 
Още по темата: общо новини по темата: 12
04.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
03.12.2015
02.12.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бащата да , ами Мартина какво да го правим....
+3
 
 
Колкото и да ми е неприятно, трябва да го кажа- БАЩАТА ВЪН!
+1
 
 
Нищо де!Нали си попяхте"жълта кочина",докато на терена ви жулеха,като дърта парясница?Важното е ,да ни разбере цяла България,че пеем против жЪлтити,пък другото майната му!
+5
 
 
И аз чакам такива новини ,но няма .Скрили са се мишоците да мине малко бурята и пак започват обещанията за бой над Славия и Берое!Ама с тази тактика и треньорски решения трудно .Все едно гледам махаленски отбор да си подава топката и все назад и накрай към вратаря ,който я рапка към Камбура и ако стане нещо добре, ако не карай ,другия път.Защо игра Боне ,който не бе играл 5мача.Нито едно свястно отиграване, добре, че подаде на 3м на Камбура и това ако не може то за какво ни е .За цвят може би !Пълна неразбория ,все пак трябва да има някаква идея за състава и смените .При нас нищо такова .И ако Зума и Наско са доволни, просто има нещо гнило и пошло в това !Да му мисли Крушарски ,но дад даваш пари на вятъра ,няма да е за дълго - и пак мъки !
на 04.12.2015 г.
+3
 
 
Очаквах днес да чета за оставка и нов треньор?!То какво,обсъждаме неща ,които не са за спомняне.Вчера за първи път не догледах мача.Абсолютна апатия,незабавна смяна на треньора,поне ще се знае кой е назначен и човека да си гради селекция.Трябват плеймейкър,като Бурабия,който ни би сам миналата седмица,бек..... и Васко Камбуров цяла зима с Харуби в залата да го учи коя топка се боксира,накъде се боксира и коя се хваща.Това не е първия път в който има напрежение пред вратата.Нищо против вратаря,добър е,но по това много да работи,ако иска трансфер и повече парички в джоба.Хайде със здраве,само Локо и само напред и нагоре!
+5
 
 
Буфери, какво ви е виновен човечеца? Нали си подаде оставката, но не му я приехте. Човека толкова си може, приемете го. По-добре наблегнете на факта, че вчера 6-те ви фена в Благоевград не спряха да пеят против "жалтити" цял мач. Там е разковничето на проблемите ви, не в Христо Колев.
+4
 
 
Няколко момента на снощната футболна мъка,която е равна на тази Монтана-Ботев 6-0.Срамът е същият,този път за нас.Та.35-тата минута отбора спря да играе,на полувремето никаква реакция.Второто полувреме фрапантен пропуск на номер 5 от Пирин,отново никаква реакция.При 2-0 в 80-тата минута прави две смени,с цел каква,да обърне за 10 минути резултата и с футболисти тип Якимов.Стефан Генов,Неделчо Матушев,Аян Садъков,Христо Колев.....Егото на Бонев и прякото му вмешателство в назначаването и треньорският процес е на път да съсипе един клуб,който без него щеше да е по-напред в класирането и трибуните щеше да са по-пълни.НО НЕЙСЕ.СПИРАМ ДА ХОДЯ НА МАЧОВЕ,ДОКАТО КОЛЕВ Е ТРЕНЬОР.Не може да се вини Камбуров за ЕДИНСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ в мача,когато има 4 такива и не вкара,тогава може да е виновен,но когато САМО ЕДИН ПЪТ за ЦЯЛ МАЧ му създадат положение и не вкара,то проблема НЕ Е В НАПАДАТЕЛЯ,а в цялата средна линия.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 04.12.2015 г.
+1
 
 
И Пирин се изреди на мангалите кеф.:D
+3
 
 
ЛОКОМОТИВЦИ , докато Золума е там , Колев няма да си тръгне. Ами тая волна пеперуда Мартина какво прави в отбора.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: