ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Левски си стиснаха ръцете при реми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 05.12.2015Коментари (30)12383
Ботев и Левски не успяха да се победят, завършвайки при нулево равенство в едно от дербитата от 19-ия кръг на "А" група, играно на "Футболен комплекс Ботев 1912". Със спечелената точка софиянци си върнаха лидерството с актив от 35 точки, но имат и мач повече от Лудогорец. Пловдивчани пък остават на 8-ата позиция с 19 пункта.

Грегъри Нелсън пропусна да даде аванс на "жълто-черните" още в 5-ата минута след грешка на Георги Костадинов. Холандецът стреля по земя от границата на наказателното поле, но топкана мина на сантиметри встрани от вратата.

Отговорът на "сините" не закъсня и в ответната атака Веселин Минев бе близо до гол, но ударът му бе спасен от Виктор Голас.

В 15-ата минута гостите пропиляха страхотен шанс! Мики Орачев проби по левия фланг и сложи топката на главата на Роман Прохазка, но ударът ми бе слаб и Голас улови.

Минути по-късно невероятен шанс се откри и за Ботев! Мариян Огнянов проби страхотно в наказателното поле и пусна успоредно на голлинията. Там Серкан Юсеин преди да прати топката в опразнената врата, Веско Минев с шпагат изби в корнер.

В края полувремето "сините" наложиха натиск и бяха много близо до откриването, но удар на Георги Костадинов мина встрани от вратата.

В началото на втората част Ботев имаше претенции за дузпа за игра с ръка на Мики Орачев в наказателно поле, но нямаше обаче реакция от рефера Мартин Стоименов.

В 55-ата минута с пропуска за Левски се отчете и Мигел Бедоя. Испанецът беше изведе от Роман Прохазка на стрелкова позиция, но след рикошет топката се удари встрани от мрежата.

Двата тима играха доста предпазливо до края и логично си стиснаха ръцете след последния съдийски сигнал на Мартин Стоименов. 

Така за първи път от 43 години насам Ботев и Левски не успяха да си отбележат голове.

Още по темата: общо новини по темата: 16
07.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Костов, ако четеш спортните сайтове ти го казвам и тук-ПРЕСТАНИ ДА ПУСКАШ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ СЕРКАН!Три години го чакаме да стане някакъв футболист,а за нищо не става.Добре,че го смени на полувремето.Всяко отиграване му е грешно, няма верен пас,удар,губи топката и това не само в този мач.Пращайте го в някое село да брули орехите,аман от набедени футболисти.Изгонихме младежкия национал Дрянов след 5 мача, този титуляр всеки кръг.Абсолютен бездарник е, както и "белият Чибамба"-Алекс Колев, другото недоразумение в отбора ни. Колкото до мача, два слаби отбора умрели от страх,с много брак и плахи действия.Добре,че с луд късмет и две контри бихме морето във Варна, иначе сега щяхме вече да треперим да не изпаднем.
-4
 
 
Толкова много щастливи изказвания и от двата лагера за тази ,,ЗЛАТНА,, точка.....
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Нека не се надскачаме като някои други.Това са ни възможностите.Лесни са кандидати за калъфки,а ние се борим да не изпаднем.С този бюджет,с тези футболисти медали не можем да вземем.Единствено публиката ни е на ниво.И аз виждам че някои играчи имат недостатъци,но това са наши играчи.Не мислите ли че и те четат коментарите на псевдоспециалистите с клубни фанелки.Хубави,лоши,но наши.Напред и нагоре наш Ботев.
+15
 
 
Отборът, трябва да изглежда така както игра в първите 20 минути. После окапахме , но се видя желание , видя се и това към което се стремим.Не стреляйте по футболистите ни , те толкова си могат, на този етап . Търпение , повечето имат качествата, но физически са много зле.Ще трябват и нови попълнения, но това не е най- важното. Най-важното е , че ни трябва класа и самочувствие, а това най-трудно се постига и скъпо се купува. Нека оставим треньора да работи спокойно , поне година и после да го коментираме.Само Ботев , а Кичука, винаги е бил нашата крепост !
+13
 
 
Бясна хореографя БУЛТРАС преподава!!!
+4
 
 
Докато "Белия Чибамба " с номер 9 и недоразумението с номер 10 са в игра , а Казаков и Милев ,например ,са на пейката - май това ще е - ако не и по-зле ...
+3
 
 
Мен като Ботевист ме е срам от всички в тоя клуб след като никой не уважи със минута мълчание кончината на бати Добри Ненов.Какви ботевисти сте не знам но знам че сте големи мишки всички без изключение.
-1
 
 
Бях на мача днес и на мача с Лудогорец.Ботев имаше точно 0 положения. Не разбирам колегите с оптимистичните коментари.Толкова слаб отбор е нямало отдавна
Свобода и свободия са две различни неща!
на 05.12.2015 г.
+11
 
 
Лошото е,че физическата подготовка на нашите не е на ниво... Ако трябва да гледаме реално на нещата,първата част ги надиграхме,второто полувреме вече бяха изкапали нашите... За най-великата публика няма смисъл да говоря - и този път бяхме най-добрите,благодаря ви момчета за поредната голяма емоция в живота ми! САМО БОТЕВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: