ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Къде е новата шефка на КАТ? Докога ще търпим това?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 07.12.2015Коментари (43)11602
Патрулка незаконно снима шофьори в Пловдив - това твърди редовен читател на Plovdiv24.bg. Какво предизвиква негодуванието на пловдивчанина?

"Отново грубо погазване на закона от страна на КАТ на булевард "Пещерско шосе". Този път снимат, без да има поставен задължителен знак за това. 

Първата снимка е отдалече и никъде няма знак. Къде е новата шефка на КАТ. Докога ще търпим това?"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Като няма полицаи пишете "полицията спи", като има - защо ни притесняват... този "читател" защо не вземе да се покаже, вместо да драска повърни в редакцията? И кои сте вие, че да казвате къде ще снимат от КАТ и къде няма? Циркаджии
0
 
 
абе, ХОРА на ул. гладстон СПИРА от известно време един ОПЕЛ ВЕКТРА червен точно на след денонощния магазин, до него се нарсждат и други, СТАВА ТАКАВА КАША и никои нищо не вижда а МВР е на 200 метра на волга, ТЕ ВЗЕЛИ ДА СНИМАТ
0
 
 
Докато всички си малчат И се сагласяват с всичко Ще ни мачкат И Ще работим за йалти стотинки а Ще плащаме хиляди левове за данаци И винетки
+1
 
 
Ами дайте да ги ударим в джоба - шофирайте изцяло по правилата, пък ако искат и от покривите на блоковете нека снимат! Ясно е, че наглите катаджии си мислят, че закона не важи за тях, но също така е ясно, че правят подобни изпълнения с покровителството на шефовете си, така че на практика няма кой да ги следи и наказва.
на 08.12.2015 г.
+3
 
 
Преди няколко дена на ул. Победа при пресичане на пешеходната пътека, водейки първолак в училище, първата кола спря но джигита селски дето се притеснява, че все някой отнякъде го снима и не гледа пътя, се вряза в спрялата пред него кола. Съжалих човека, който е спрял защото го отнесе, но по-добре ламарини отколко човешки живот! Карайте внимателно и съгласно закона и не виждам от какво трябва да се притеснявате.
на 07.12.2015 г.
+5
 
 
Ееееее, драги съграждани или съселяни, карайте си бричките с разрешената скорост, пък ако ще и от летяща чиния да ви снимат все едно.....няма защо да се правите на ощипани булки когато сте карали с 200 лв/ч.....който каквото е дробил да си го сърба....нали така ????
+3
 
 
Нека снимат, трябват и по-високи глоби, че както си вървиш и някой ниско прилитащ келеш ще те затрие. Това да негодуваш че някой следи за спазване на законите, пък и да пишеш на новинарски сайт, много жалко...
+3
 
 
За стационарните камери, знам, че трябва да има знак, за наличието им. За патрулките, които спират колите, знам, че трябва да са на видимо място, но за снимането, къде може да се прочете, с какви права разполагат. Все пак, законът, както за нас, важи и за тях. Аз първо гледам за патрулки, после за дупки и след това за плакнене на окото, та се разминавам с обективите им, но все пак, е добре да знам в правото ли са си.
+1
 
 
Същата е ситуацията и на бул.Найчо Цанов на бензиностанцията на Петрол,има ограничителен знак 30км и на 30м застава в отбивката патрулката.Единия чете пресата,другия ръфа баничка и така контролират трафика и спазването на ограничението на булевард с две платна с по две ленти,че аз с велосипеда карам по бързо.....Е това ако не е знак "хранилка"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: