ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Толкова слаби рефери не съм виждал, пародия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 07.12.2015Коментари (11)4329
© Plovdiv24.bg
"Съдийски мач, просто толкова слабо съдийство не съм виждал, той обърка целия мач", отсече собственикът на Локомотив Христо Крушарски след загубата на неговия тим с 0:3 от Славия в среща от 19-ия кръг на "А" група.

"Това съдия ли е? Пародия на съдийството! И аз от съдийство не разбирам, но горе-долу съм запалянко и това обърква цялото положение във футбола. Атанас Узунов от трибуните сигурно щеше да го води по-добре.

Те ни осакатиха с картони пак. Не мога да кажа, че има тенденция, но това е нивото на съдиите. Не можах да разбера защо бе показан червен картон. Ако е имало реплика, тя е била благодарение пак на действията на съдията", добави босът на "смърфовете".

"Първият лагер на Локомотив ще бъде в Анталия. След няколко дни заминавам за Абу Даби и там ще реша за втория лагер. Селекцията си я избират треньорите, аз съм довел 6-7 футболисти. В сряда ще направим една двустрана игра, за да се отсеят играчите и си мисля, че ще имаме нови попълнения", каза още Крушарски и дабави, че Христо Колев остава старши треньор на Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 13
11.12.2015
08.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крушарски, с тая наивност до никъде няма да я докараме. Съдията ли е виновен че не можем да вържем 2 паса? Съдията ли е виновен че не можем да центрираме? Айде спрете се с тия безумни оправдания, а погледнете празния стадион. Кой нормален човек ще дойде да гледа отбор без мисъл за игра, никаква тактика и с треньор, който не знае къде се намира? Едни и същи сме на стадиона всеки мач, огледай се малко и слез на земята!
на 07.12.2015 г.
+2
 
 
Ако узунов беше ръководил този двубой,макар и от трибуните,локото щеше да бие. Жалко че не му се падна на него този наряд :)
-1
 
 
Господин Крушарски, веднага разкарайте, в смисъл - уволнете и изгонете от практическото ръководство на клуба, следните хора Бонев, Узунов, Христо Колев и Петър Пашев. Да се назначи нов екип от доказани и качествени селекционери , треньори, включително кондиционнни треньори! Г-н Кришарски, не повече да не говорите за нови тренировъчни терени, защото те са излишни, както и за школи, защото и те са излишни! Искаме силен отбор Локомотив Пловдив, който и сега си има тренировъчни терени, само трябва да се обновят, а и терена на официалния стадион , за което има отпуснати средства, да се поднови!~ Направете само една трибуна Бесика, останалото - по-нататък...
+8
 
 
Гусин бизнесмен, колкото по-малко слушаш идеите на професионалните софраджии-Зулума и Узуна-толкова по-добре..Не върви всеки път само със съдиите да те карат да се оправдаваш0не виждаш ли, не разбираш ли че те кодошат здравата?
+4
 
 
Крушарски, явно си много ама много далеч от футбола.Или си много наивен.Какво е това-Колев оставал.Вместо още след мача с Пирин да го разкараш ти още го търпиш.Та дори една овча глава Вуцова ще води по-добре отбора.А и не само Колев.И Бонев и Узунов също трябва да са далеч от отбора.Тримата Локо гробачи.Ама ти си знаеш.Като те изцоцат хубаво, тогава ще се усетиш.Единият некадърен менте треньор.Вторият мине не мине че изръси някоя глупост срам да те хване, обаче за софра и пара е първи.Как не се наяде.Едно време плашеше че няма да играе в Локото ако не му осигорят безплатен бензин.Третият подмолен.Искаш ли наистина да направиш нещо добро за Локомотив, режи от корен.Иначе ще си останеш поредният наивник занимавал се с футбол.
0
 
 
Много мъдра мисъл: "И аз от съдийство не разбирам, но горе-долу съм запалянко и това обърква цялото положение във футбола."....
+4
 
 
Крушарски ти си ненормален , нищо не разбираш от футбол.....
-1
 
 
Г-н Крушарски, вижте първо треньорите си, половината от подопечните Ви футболисти, хората които са Ви обградили, пък съдиите ги оставете за след това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: