ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ужасни тапи по пловдивските булеварди
Автор: Мария Морунова 22:05 / 15.12.2015Коментари (53)10098
Задръстванията по пловдивските булеварди продължават, видя репортер на Plovdiv24.bg.

В час пик колоните от автомобили в посока Сточна гара по бул. "Цар Борис III Обединител" започваха от хотел "Тримонциум". Почти същата ситуация бе и в обратна посока. Това е и една от най-невралгичните точки в Пловдив напоследък.

Дори и по-късно продължават да се образуват задръствания.

По повечето булеварди е ситуацията е такава.

Припомняме, че специално за читателите на Plovdiv24.bg от Общината уточниха, че след 1-ви януари, когато ще заработи контролния център, се очаква реалното пускане на системата, която ще контролира светофарите и продължителността на зеления сигнал във всяка посока. Очаква се това да нормализира трафика.

Изпращайте и вашите сигнали със снимки и видео материали на проблемите в Пловдив на novini@plovdiv24.bg или директно от тук: Изпратете ни новина.


Още по темата: общо новини по темата: 1000
14.04.2024 »
07.04.2024 »
05.04.2024 »
04.04.2024 »
03.04.2024 »
02.04.2024 »
предишна страница [ 1/167 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Писна ми от глупави коментари за светофарите. След като между часовете 4:30-7:00 е час пик и има коли и в най малките улички няма как светофарната уредба да е виновна. Погледнете реално на нещата некадърни шофьори такива !!!
0
 
 
Положението в града е повече от трагично. Да не сравняваме с Лондон или други градове...тук говорим, че от преди 1 месец задръстванията се увеличиха тройно. Като прибавим и наистина мудното потегляне на някои индивиди- става МАЗАЛО!!! Преди не ми се е случвало на кръстовището на Сточно гара да минавам на 8-мото зелено в 14.00 часа следобед. Изобщо не говорим за края на работния ден....Тогава е върхът на простотията!!! Честита предколедна изненада пловдивчани!!! Стигнахме Европата значи.... :)
+1
 
 
Ако всяка страна на кръстовището се пуска самостоятелно едновременно не е ли по удачно и пак няма конфликтни точки. Тогава ще могат да се изнасят повече коли и дори от средна лента. Пък и сега регулирани светофари секцията за ляв завой е малко секунди, а колите са колкото за направо.
+1
 
 
Така като гледам средната лента е свободна, значи задръстване няма. Защо ли всички карат само в дясната? Вчера надвечер беше същото и какво видях - два автобуса тръгват от спирката на Тримонциум, минават директно в средна лента, заобикалят цялата тапа в дясна лента и на Университета с мъка се престрояват в дясно, за да спрат на спирката. Излиза, че шофьорите са калпави и се блъскат в дясна лента при свободна лява. Друго обяснение не намирам.
на 16.12.2015 г.
+7
 
 
Дори шофьорите да караха нормално и да се съобразяваха, колите станаха прекалено много.Няма нужда да си в задръстване, за да го видиш.Всяка година стават малко повече.Допреди 5-6 години нямаше проблем нито със задръствания, нито с намирането на паркоместа.
+2
 
 
Не може оправданието е "не работят още сървърите изчакайте 2 месеца", като се е знаело, че първо ще се сложат новите светофари и сървърите няма да работят, да ги бяха направили с времената на предишните, а не 2 месеца Пловдив да е в задръствания. Има две обеснения или нямат списък с времената на старите светофари или просто не им пука, че 2 месеца хората си седат на червено като отсреща не минават коли, направихме си второ колело на панаира .
+2
 
 
Някой умник ще лапне тлъста комисионна,иначе какво мисли народа е..л съм му майката .Истината е че откакто ги сложиха задръстванията са ужасни.И за какво са ни тия умни светофари като нямаме умни политици да измислят нещо за благото на народа
0
 
 
Не мисля че е коректно да сравняваме други по големи градове и задръствания. ..тук сравнението е между това какъв беше трафика...и какъв е сега..? Моето впечатление е , че сега стана много по голяма тапа...което не е благоприятно за никой...предполагам...
+10
 
 
Левият светофар е голямо предимство и предотвратява евентуални катастрофи. Може би трябва да се намали времето на отделните секции, докато се внедри окончателно проекта Не бързайте да критикувате всичко ново.
+1
 
 
А какво ли ще стане, ако падне 25-30см. снежец...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проблеми с водата в Брестовица
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: