ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бабата на бебето: Лилия бе с лоша репутация, ходеше по мъже
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:43 / 18.12.2015Коментари (34)16045
Лилия
От както Лилия дойде да живее в нашата къща, бял ден не видяхме. В началото, когато синът ми Влади я доведе, всички бяхме против нея. Тя има две големи деца и лоша репутация, ходи по мъже. Но когато забременя, се примирих. Осигурихме й всички удобства. 

Тя ни съсипа. Постоянно правеше скандали, мислеше, че аз и по-големият ми син настройваме Влади срещу нея, което не е вярно. Това разказа разплакана бабата на изоставената вчера в Пловдив 11-месечна Владислава.

Лалка Станева не може да се успокои, тя настоява бебето да бъде дадено на нея и на баща си Влади, който й е син, за да го отгледат. 

"Със зъби и нокти ще се боря, но ще си взема красивото внуче. Не искам да ходи по приемни семейства", ридае още жената. 

Тя сподели, че майката на бебето - Лилия, постоянно излизала и се прибирала по нощите в дома им в пловдивското село Житница. Оставяла детето на бабата и на бащата и никой не знаел къде е скитала, идвала си след полунощ. Често се губела за по два-три дни, после се връщала.

Скандалите били постоянни, без причина. Казала, че луксозната съща в Житница е циганска, защото на втория етаж, където живеели с бебето и бащата, нямало пералня. 

Въпреки, че на първия етаж имало пералня и Лилия я ползвала, продължила да прави скандали за това. Когато родила Владислава, не могла да запише бебето на името на бащата, защото още не била разведена с втория си съпруг. Това нанесло голям удар на Лалка и сина й Влади, но го преглътнали в името на щастието на младото семейство.

Наскоро Лилия пак се разцупила, Лалка отишла да я попита какво има. Тогава младата жена се обадила на полицията и казала, че свекърва й я заплашва да я убие. 

Друг път пък Лалка не пуснала в дома си снахата, защото не се прибирала с дни и всички били възмутени. Лилия се обадила на ченгетата и казала, че свекърва й е отвлякла детето. 

Самите полицаи знаели що за стока е майката и питали Влади какво прави с нея. Преди време младите се изнесли на квартира в Пловдив, но живеели в нищета и мизерия, за това Лалка ги прибрала обратно. 

Вчера станал скандал, Лилия била накупила скъпи лакомства на синовете си от първите си два брака, които живеят с баба и в Долна махала. Влади я попитал откъде има пари за такива скъпотии. 

Лилия изригнала и заявила, че това не е негова работа. Малко след това тя налетяла да бие по-големия брат Иван, защото според нея бил настройвал Влади да се раздели с нея. Мъжът се хвана за главата, каза, че никога не се е месил в семейството на брат си.

Вчера след скандала и боя над Иван, Лилия казала, че отива до магазина, след което взела количката с детето, качила се на рейса за Пловдив и го изоставила в кооперацията, където то бе открито. 

Лалка сподели още, че веднъж малката е била давана на приемно семейство в Асеновград. След два медеца бебето било върнато на майка си обратно. Тогава тя била скарана с бащата Влади, но се сдобрили и събрали. Днес бабата Лалка е категорична, че повече няма да простят на блудната Лилия и сами ще отгледат русото ангелче, както в Пловдив нарекоха изоставеното дете.



Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 14
21.12.2015 »
19.12.2015 »
19.12.2015 »
19.12.2015 »
18.12.2015 »
18.12.2015 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Болни мозъци!Да дават детенцето за осиновяване от нормални хора,преди да има каквито и да било травмиращи спомени от тия.
0
 
 
айде свекървенски простотии,монетата има две страни
0
 
 
Долна мастия, не заслужава това,което има
0
 
 
к***а уникална е тая има доста по бедни и изстрадали хора които са с по две деца ама не си ги оставят на улицата....
+6
 
 
Не е вярно, че не са останали свестни просто ако ги търсите измежду дискотеките в късните часове е нормално да не ги срещнете! Много от свестните са заровени в учебници в къщи и се борят да стане човек от тях !
+1
 
 
а тая дърта чанта къде е бляла, а не е помогнала за детето. то най-лесното да наплюе снахата, ама вината никога не е само на един човек. толкова ли не са видели, че жената не може да се справя сама, каквато и да е, майка на внучката й е, как не я е срам така да говори по медиите.
-3
 
 
Мила Бабо! Съвременните дами са така, защото родителите им не могат да им подсигурят бъдещето. Ако пък някой е подсигурил бъдещето, не е опазил настоящето или миналото. Хващат си на по 13 години любовник за свирка, на 15 за секс, а на 18 правят петици и всичко от алгебрата и геометрията. Баба ми казваше " моята слива струва, колкото тази огромна нива " та и вие не сте му мислили, но сте били малко по смирени от сега. С учите си видях как ученички опипаха учителя си, на него му стана и седи милия и чака. Проблема идва от това, че в семейството се говореше едно през комунизма, а в обществото друго. Тази държава ще се оправи тогава, когато това ти внуче почине от старост и има пра пра внуци. До тогава трябва да имате сили.п.п. Стига сте хулили хората, а си погледнете проблема в собствената къща!
+5
 
 
Объркана женица. Трима мъже сменила под венчилото, а е само на 33. Явно й се живее, демек ебе. Лошото е, че не ползва презервативи и после невинните душици страдат. Да не я съдим. Има кой да съди. Не сме ние тези, които ще казваме кой какъв е. Според мен и бащата не е стока. Някакъв путьо. Късмет на детенцето.
+2
 
 
Има един лаф " майката кучка става за децата,си" ще се е..бе за децата си да ги нахрани, бикога не ги изостаея.... тая господ й е,дал деца други жени само мечтаят за това.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: