ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пълна анархия около мола, "бедни" клиенти се стискат за левче!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 19.12.2015Коментари (63)12074
Пловдивчанка сигнализира Plovdiv24.bg за страхотни затруднения с паркирането около мол "Пловдив". За какво точно става дума?

"Пиша ви, за да ви покажа как изглежда паркирането всяка вечер покрай мол "Пловдив", откакто паркингът стана платен с "безбожно" скъпата такса от левче на час.

Всички "бедни" клиенти на мола решиха, че могат да спират където и както си пожелаят. Пълна анархия е, не се спазват знаци, почти през ден има ударени или блъснати коли, паркирането върху тротоара е вече нещо нормално. 

Не мога да си обясня защо, след като има знаци, паркинги и т.н., никой от КАТ не е дошъл, за да наложи глоби на тези шофьори, които явно си мислят, че за тях правила няма, щом са дошли да си обикалят из молчето и може да си спрат мерцедесчето, БМВ-то, аудинцето където и както си пожелаят. 

Аз също съм шофьор, работя в мола от 5 години, но такъв ад никога не съм виждала. Надявам се, че ще може да направите нещо, да подадем сигнал на спящите полицаи, да започнат да си вършат работата, а не да спят на някое кръстовище, симулирайки работен процес. 

Благодаря ви! Надявам се да удостоите информацията с малко гласност в сайта ви. Прикачила съм и снимки, които са правени около 7 часа миналата събота".


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Икономиката в Пловдив е във възход, всички безделници са си намерили работа, Тотев е привлякъл инвеститори, които са открили 50 000 работни места, справили са се със сивата икономика и сега заплатите са нормални и стигат за всичко и т.н.: решени са всички проблеми с града. Браво, много се радвам, че единствените новини в "сайта" са кой, къде и как е паркирал, да разбирам, че това са единствените наболели проблеми. рџ?„
+1
 
 
Доскоро всички паркирахме на паркинга, но там се напълни с високо планински джентълмени, четящи правилника за движение по пътищата като дявола евангелието. Та предпочитаме да не си удряме главите с твърдите глави на рогатия добитък в спор за паркомясто, а да им предоставим възможността да решат как точно желаят да паркират и да се осведомят, че билетчето за паркинг се заплаща преди изхода с бариерата. Поздрави на гражданката: Никой на снимката не е върху тротоара!!!
+2
 
 
Тъпаци , паркинга е препълнен и няма никакви свободни паркоместа .
+3
 
 
Ехее ти да видиш , пари за паркинг нямат , а пък за мола са тръгнали :D Плакнат очите на топло , тагнат се , че едва ли не са отишли в " Мола " , съберат 20 лайка и видиш ли - станали са известни :D
0
 
 
Влизам да си платя сметки и излизам за 20 мин... Трябва ли да чакам 1 час на избода,защото все ще се намери някой ,който не си е доплатил времето?
+4
 
 
Те в Холандия хората са направо за съжаление, горките карат колела!!!Сигурно и те са беднички.
+11
 
 
Не ходя в мола, не пазарувам "маркови дрехи" от Турция, не посещявам киното пълно основно с мляскащи селяндури,които не те оставят да гледаш спокойно.Кафета по 3 лева,сандвичи по 15лв (шото са събуей,сеш ли се). Модерна работа.
+1
 
 
Въпросната Пловдивчанка, от какво точно се оплаква? От това , че няма къде да спре в мола, или около мола ?!?
+1
 
 
Вече го отиграх това положение. Чаках повече от 20 мин, за да излезна от паркинга ,защото някакъв отпред беше забравил да си плати. То и досега МОЛ-а не ми беше най-приятното място, сега съвсем ме губят. Предпочитам главната, там си ходя пеш.
0
 
 
Проблема с колите около МОЛ-а не е заради клиентите му, а заради хората живеещи около МОЛ-а. Просто преди тези, коли наспирани, който където е видял се намираха в МОЛ-а, но откакто стана платено след първите 90минути, същите тези коли задръстват подхода към МОЛ-а, и всички близки парко места. Иначе на всеки изход има автомат, на който да си платиш таксата, ако си просрочил времето, въпроса е обаче кой си проверява билета преди да стигне до бариерата. Хората са го измислили, стига да има кой да гледа и внимава....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: