ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
18-годишна се обеси в дома си край Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:10 / 19.12.2015Коментари (10)5896
©
Мишел
Дванайсетокласничка от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Пазарджик се е самоубила, като се е обесила в дома си в село Калугерово. 

Тялото й било намерено от приятеля й, който я търсил по мобилния телефон и когато тя не отговорила продължително, той отишъл в къщата й, за да види какво става.

18-годишната Мишел Драганова била оставила предсмъртно писмо и най-вероятно е изживявала някаква криза, тежък проблем, който не е могла да разреши, коментира говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов. По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.

Всички в родното й село Калугерово са потресени от злата вест, тъй като преди години в катастрофа загина братът на момичето. Мишел е имала много приятелки в гимназията, които не могат да си обяснят случилото се с нея. В социалната мрежа "Фейсбук" девойките и младежите от гимназията по икономика бяха поставили черни лентички в памет на отишлата си от живота Мишел.

"Не знам какво да ти кажа... Сърдя ти се много, защо не ми каза нищо...защо не сподели за последен път със сестра си?! Нищо... искам да знаеш, че никога, никога няма да те забравя, сестричке. Искам да се усмихваш и да радваш всички там горе, както радваше нас... Ще запазя всеки спомен от теб в сърцето си и никога няма да те предам. Чу ли? Бъди до мен... и някоя ден пак ще бъдем заедно... не се страхувай. Обичам те и ми липсваш. Почивай в мир, слънчице!", пише приятелка на Мишел във "Фейсбук".

"Много весело момиче, редовно посещаваше учебни занятия и не сме забелязали да я мъчи нещо", коментира директорката на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт Таня Благова.

"Преди години сестричката й също учеше при нас, семейството е добре материално, не са имали затруднения", коментират и учители. 

Те били потресени от неприятната новина, която ги сварила в петък по време на занятия. Все пак нещо в поведението на Мишел подсказвало, че си е наумила нещо, защото пред най-близката си приятелка два-три дни преди фаталния случай, се усмихнала и казала: "Вие ще видите как ще ви събера, като си тегля въжето". 

Какво я е подтикнало да избере смъртта - може само да се гадае, а криминалистите вече разплитат нещастния случай.


Източник: Агенция "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.12.2015 г.
0
 
 
Млади хора сте, щом ви дойдат такива мисли, свий си една цигарка с тревичка и забравете за проблемите!
-1
 
 
Винце,за Бог никой нищо незнае дали ни е дал живот или не.Всички сме тук да се мъчим и нищо друго и накрая умираме и червеите и змиите ни изяждат два метра под земята.От това по-гадно и гнусно кажи му!Затова ти казвам,че живота е гадно нещо,особено като си роден в България.А за момичето,никой не може да я вини,това си е нейния живот и сама е приценила кой е най-добрия вариант а именно самоубийството.Не малко пъти съм правил опити и аз,ама единствено мисълта за майка ми и баща ми ме спира.Иначе досега 100 пъти да съм се обесил.И като заключение,от живота няма смисъл,тъй като той минава толкова бързо и неусетно вчера бях на 15 днес съм на 23.Незнаеш кога ще те удари инфаркта или инсулта и ще си отидеш.Протитвна работа е живота.
-1
 
 
И аз обмислям същия вариант.Явно тази депресия,която ме е налегнала няма да си отиде.Вече 6 месеца я имам,при психолози ли не ходих,при психиатри,терапевти и т.н.Може би това наистина е най-добрия вариант.Няма смисъл да живея дълъг живот изпълнен с болка и мъка.Без това така или иначе ще умра.Какъв е смисъла да живееш,като знаеш че ще умреш.Много още трябва да я последваме.
на 19.12.2015 г.
+5
 
 
Не, не трябва да се свършва така.....каквато и да е причината за да се стигне до тук, това не е изход.....това е глупава детска постъпка с която си мислим, че можем да накараме някой който обичаме да се чувства виновен за нещо което е направил..... и възрастни го правят, но най-жалко е когато един живот е прекъснат, тъкмо когато е трябвало да му се радват най-много.....дано Бог му го прости, каквото и да е било....
Aнонимен
на 19.12.2015 г.
+8
 
 
Тези деца съвсем изкукаха .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: