ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Масово неспазване на знак за забранено паркиране и престой
Автор: Мария Морунова 07:30 / 25.12.2015Коментари (10)11452
© Plovdiv24.bg
Масово неспазване на знак за забранено паркиране и престой по бул. "Никола Вапцаров". За това алармира читател на Plovdiv24.bg:

"Възмутен съм от масовото неспазване на забраненото паркиране, което затруднява движението и създава задръствания, все пак минават 6 от линиите на градския транспорт."


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Прекрасно. Искам само да отворя една миниатюрна скоба, за случващото се на въпросният булевард и не само. Живея 3-та година на въпросният булевард и паркирам автомобила си точно на него поради простата причина, че няма къде и като казвам, че няма къде то наистина няма къде. Уж ти спират данъци, уж града се пълни с автомобили, а разбираш ли изграждане/модернизиране на парко места ... е то вече е съвсем, съвсем друга бира. Нека да направят паркинг па макар и платен за хората живеещи точно на булеварда. Да разбирам, че има малки улички, където може да си спреш колата, но при последното такова спиране пасажерската врата на автомобила ми е вдлъбната, предполагам леля Пена се е мъчела да прави маневри. Но тя не е виновна за това, че бай Гьорги е лъгал за дължината на инструмента си и поради тази причина тя не знае колко са реално 20 сантиметра, да не говорим за диаметъра на автомобила си. Изпитвам голяма "радост", когато ми се налага рано сутрин да потеглям за работа и разбираш ли на нито един бай Пешо не му се свиди да ти предостави път да минеш, един минимален жест, минимален! Живял съм в столицата бая дълго време и честно да Ви кажа, толкоз нагли и толкоз не трезво мислещи шофьори като пловдивчаните не съм срещал! То мисля си го знае всеки тукашен за това, като се види статистиката за пътно транспортните произшествия и става ясно за какво иде реч. А булеварда привечер е приказка, но под режисурата на Роб Коен, то се сменят едни предавки, то цвилят едни гуми, то едни чудеса! Ще завърша с един апел към всички шофьори, колеги моля нека поне да не си черним празниците, моля за малко толерантност и колегиалност на пътя, разбира се ако е възможно да го направим и за напред.
0
 
 
Същото е положението и на ул. Лерин, по цялото и продължение е забранено спирането и паркирането, но от западната и страна, почти по цялото продължение винаги има спрели автомобили, което затваря цялата лента на движештите се от посока Пещерско шосе към бул Хаджи Димитър, разминаването е наистина трудно, тъжното е, че скоро я асфалтираха и няма нито една дупка, но преминаването пак е трудно, излишно е да казвам, че органите спят и няма никакви санкции и вече няколко месеца състоянието не се променя!
+1
 
 
"Никола Вапцаров" от много време не е булевард, а уличка с по едно платно във всяка посока. Всеки път като наближа "Камео" и "Марс" и съм в лява лента (щото дясна е заета от паркирани коли/бакшиши/клиенти на гумаджията) се моля да няма завиващ наляво, че става една...
на 25.12.2015 г.
+5
 
 
На бул Дунав между Победа и Карловска е същото от години. Дори полицаи спират като втора колона да си купуват закуски и цигари. За разни доставчици и дистрибутори да не говорим. От две ленти понякога не остава място да премине камион или рейс и става тапа.
+6
 
 
На всяко зелено, там има предпоставка за птп, на кръстовището с Талев е същата работа. На хората не им пука бе майна. Пред 1-во РПУ и преди да забранят на полицаите да глобяват си паркираха и сега пак си паркират. При положение, че има огромен паркинг и винаги има свободни места, Ганьо го мързи и си спира пред сергията. Никакъв респект към КАТ... Преди 1 седмица глобяваха и вдигаха коли пред ВМИ, на 30м от патрулката и паяка, бакшишите си стояха без да им пука, отделно имаше още 5 коли на един х.. място от паяка и хората си бяха вътре на аварийни и грам не им пукаше...
+10
 
 
Целият булевард е така! Като се започне от кметството на Южен! Цялата лента е задръстена безочливо пред сума знаци забранено паркиране и престой! Вместо умни светофари да отпушват трафик и нов мост ни трябват УМНИ ПОЛИЦАИ!!! Имаме големи и широки булеварди, на които се ПАРКИРА... А ще се дават милиони за нови "чудеса" ...
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 25.12.2015 г.
+7
 
 
това е в участъка м/у ул.К.Геров и Коматевския възел, там наистина спрените коли пречат на движението и е крайно време компетентните органи да си свършат работата.
+7
 
 
В целия град е така , от където и да мина на се спазват знаците за забранено паркиране и спиране !
егати новия облик-мн.е мрачен
на 25.12.2015 г.
+13
 
 
По-скоро трябва да си възмутен от спящите органи,които се събуждат само,за да протестират.Хиляди левове от глоби за неправилно паркиране и спиране могат да се събират всеки месец,но няма кой да ги налага,а иначе си имаме кат,общинска полиция,инспекторат и какво ли още не-само щатове,източващи бюджета за заплати,реална полза-минимална. Виждал съм и по-фрапиращи случаи от този,показан на снимката.Примерно спрял върху тротоара бус,минава патрулка и нищо.Или вчера спрелите на бул."Освобождение" пред "Триумф"-колоната започваше малко преди спирката и стигаше до "Форума"-всички след знака.Само оттам едно 40-50 глоби можеха да се налепят,ама почивни дни-всичко спи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: