ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Защо забраниха за пешеходци част от моста на "Васил Априлов"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 26.12.2015Коментари (58)12145
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за рпоблем по моста на булевард "Васил Априлов":

"Здравейте редакция, много се е изписало за Транспортния проект на Пловдив, за добрите и правилни неща, но и за безумията, които се правят на различни места. 

Този път мисля, че се премина една граница, от която нататък следва само огорчение и недоволство (не само у мен, но и при останалите граждани на Пловдив).

Защо забраниха за пешеходци половината мост на "Васил Априлов"? Предполагам, че положението е същото и на моста на "Адата", там не могат да се разминат и два велосипеда, пък какво остава за пешеходец, т.е. и там са направили тази простотия.

Закачам снимката, която направих, особено огорчен, че ме превръщат в нарушител .... и то за постоя
© Plovdiv24.bg
нно. Няма начин някой да спазва това безумие! Защо тогава го правят? Защо формират в съзнанието на гражданите едно неуважение към правилата, превръщайки ги в нещо излишно и даже вредно?

Нямам отговор на тези въпроси, но мисля, че вече е крайно време всичкото натрупано в обществото да се превърне в официално обръщение към кмета и останалите работили по проекта. Може би не е прекалено късно нещата да се оправят?"


Още по темата: общо новини по темата: 143
13.04.2024 »
09.03.2024 »
13.09.2023 »
13.06.2023 »
20.01.2023 »
22.10.2022 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Поредната простотия.Аз ще си вървя от където си искам и не ми пука какво пишело на табелата или каква маркировка има.ХО-ХО-ХО
0
 
 
Няма ли някакво компромисно решение подобно на това при кино "Тракия"? Ако поне имаше подлез при УХТ - няма проблем: слизаш, пресичаш, после по източния тротоар и така. Но е голяма неприятност да пресичаш преди мостовете на "В.Априлов" и "Победа"
+2
 
 
Къде са правилата за движение? И да попитам - ще слизат ли колоездачите от колелата, когато пресичат пътното платно?
СподеДокъде бихте желали да летите от летище Пловдив?ИспанияИталияБелгияУнгарияАвстрияГерманияРумънияТурцияаз желая да летя до Гърция по точно до Атина не разбрах защо няма такава опция или ще кажете че 10 часа път с колата е близко
на 26.12.2015 г.
0
 
 
кога ще въведат винетки за велосепедистите те тия алеи банални станаха а и искат поддръжка според мене - така де неможе да се изгради цяла мрежа от велоалеи и да ги платим всички ние с данъците си и накрая да ми забранат да минавам от някъде си щото имало велоалея и по нея щели да минат 3 колелета а аз да минавам на отсрещният тротоар и това ми го указват с табела пак от моите данъци а същевременно на много места мога да покажа нужда от улично осветление но няма кои да го постави - парите ни се харчат пак за ненужни и глупави неща но в Бг е нужно да ни правят на глупаци за да могат да ни крадат а ние да си спорим по темата за правописа за която сега съм сигурен че половината платени ще гракнат ама какво от това те също ще платят същата тази малоумна табела и ще докажат до каква степен не им пука за кражбите а само от личното им оцеляване но искам да подчертая че на мене също не ми пука за тях и ако се наложи да мина по моста невиждам кои ще ме накара да мина на отсрещният или кой въобще ще ме глоби или ще сложат кабинка с полицай за да следи движението
+7
 
 
След като има правила за движение, НИЕ ПЕШЕХОДЦИТЕ и Велосипедистите, за балъци ли ни имат, че през няма и 15м, се очертаха едни "Човечета" едни "Велосипеди и стрелки" за да им укажат къде да се движат. Превърнахме се в СТРАНАТА на Знаците и Колчетата.
+6
 
 
Велосипедист съм, но не одобрявам подобно нещо. Просто е малоумно така да го проектираш. Да трябва да минеш по платното за да се качиш на "велоалеята".
+2
 
 
А ако вървейки буташ колелото, пак ли глоба !?!
0
 
 
мога да ви кайа че работя на газпрома на моста :Д и секи ден я гледам тази табела за пешеходци и ме кара наистина да мина на отсрешния тротоар :Д
+1
 
 
На кой не му стана ясно, че цялата история с велоалеите, е за да се усвоят/откраднат едни пари? Че къде се движехме велосипедистите преди това? Да не сме прелитали над града? Като пешеходец също да попитам, защо ще забраняват на хората да ходят по местата, където преди това бяха тротоари? И ще допълня като шофьор, че такава наглост да вземеш място от пътното платно, за да го боядисаш в червено е връх на наглостта! Та така! Откраднаха за пореден път пари по очределен начин и накрая взеха, че разделиха хората на пешеходци, колоездачи и шофьори.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: