ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Прокуратурата обясни как е станало мелето пред "Галакси" и вдигна мерника на Сюрен!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 30.12.2015Коментари (50)20820
©
Сюрен Борисов
Днес Районна прокуратура Пловдив внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Сюрен Борисов от Пловдив, привлечен като обвиняем по досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда на три лица по хулигански подбуди.

До момента е установено, че на 28 декември 2015 г. към 6 часа сутринта пред "Галакси" в "Тракия" е възникнал конфликт. 

Трима младежи, двама на 20 г. и един на 19 г., вървели по улицата, когато били застигнати от лек автомобил, който излязъл от паркинга на заведението.

Колата е била шофирана от 26-годишната Пепа Мошукова от Пловдив. Единият от младежите разменил реплики с нея през прозореца на автомобила. 

Жената слязла от колата, а след нея и Сюрен. Според събраните до момента доказателства Сюрен е нанесъл последователно удари с ръце и ритници на тримата младежи. 

Пострадалите били откарани в болница за преглед. Сюрен и 26-годишната жена се качили на автомобила и се оттеглили от местопроизшествието. Тримата пострадали младежи, Сюрен и Пепа са били посетители на заведението.

Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив продължават активните процесуално-следствени действия по случая с оглед установяване степента на телесните увреждания, издирват се още очевидци на деянието и други.

Сюрен е бил осъждан през 2011 г. за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди на една година лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок. 

Срещу същия е бил внесен обвинителен акт от Окръжна прокуратура-Пловдив през 2014 г. за извършен грабеж, като към настоящия момент делото е в съдебна фаза.



Още по темата: общо новини по темата: 10
04.04.2016 »
02.03.2016 »
02.03.2016 »
05.01.2016 »
05.01.2016 »
01.01.2016 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Познавам го ли4но добро и вазпитано мом4е незнам какво е станало но тези мар6и не са в категория та на сиорен така 4е мисля 4е те са го провокирали самнявам се 4е с тея калафи тои 6те избива комплекси не са му пак казвам в категория та и стига плиоите мом4ето комплексари долни
-3
 
 
не е възможно спокоен и уверен във себеси човек като сюрен ако не предизвикан да постъпи така явно хлапетата са се правили на големи дано има справедливост във тази корумпирана страна поне веднъж истината да победи а не връзките на твоя и моя човек
-2
 
 
Съжалявам много за момчето ! Стискам палци !
+3
 
 
Депутатски син или не, не може да биеш човек до болница и после да чакаш усмивки по радиото. Затвор, да се научи. Гледам го с опит е, да вземат да го вкарат вече, вземе да се кротне. Утре вдругиден ще препие и убие някой, какво правим тогава? То е ясно, че е тъп и не мисли какво прави.
+2
 
 
Кой бил запознат, кой не бил? Ами никой от нас не е, разбира се! Всички сте много компетентни! Просто имам желание да не мразите хората, защото били деца на еди кой си... Осъждайте агресията бе хора..това не е нормално, не е човешко! :)
-4
 
 
Мале мале ! Доживях да ми казват мъхла? Та ти парво не ме познавах? Инхе? Когато стигнете на моито тогава пихете кои е мъхлу? Стоите си в балгаря тепарва ви охакват охе повехе тревоги! Весела Нова година!
-3
 
 
Инче сестричке не се ядосвай на тъпи п**ки, е*и им майката,тоз парцал не си заслужава да му обръщаш внимание, а тоз депутатски пе*ал да знае, господ бави,но не забравя!!! Всички сме с вас,само кажи ако може с нещо да помогна
0
 
 
И напълно съм съгласна с коментара на Койафилов. Наказание чрез тейък физически труд. Иначе е много лесно да подхвърляш пари тук-там и ни лук ял, ни лук мирисал.
-2
 
 
Нъра ли си кво си не те знам не си запозната изоб6то с този слу4аи ти голямя се извади ма мухло 6те казва6 кои заслуйава да йивее и кои не
+5
 
 
В такъв случаи е на лице рецидив. Какво има толкова да продължава да изяснява прокуратурата? Да чакаме и да убие ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: