ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Хубава година за Пловдив – разкриха лъжците
Автор: Любомир Минчев 07:15 / 01.01.2016Коментари (1)6307
© Plovdiv24.bg
Годината беше спокойна за Пловдив в политически план, макар че имаше избори. Фактът, че Иван Тотев продължи кметуването си с още един мандат означава, че политическата неприязън, демонстрирана по време на избори, е по-скоро бутафорна, отколкото реална. Или не толкова реална, че да поднесе победата на лъжците.

Но когато има избори, всичко остава на заден план. Дори изборът на Пловдив за европейска столица на културата. Защото политиците са големи негодници. Особено на избори. И този път се държаха нагло, сякаш сме им длъжници. Знаеха, че нямат никакъв шанс, но бяха брутални в опита да вербуват душите ни. Не успяха напълно. Въобще не успяха,но някои от тях все още не знаят това. Други отново ще изпитват раздвоение на личността до 2019 година.

И сега тези лъжци се опитват да изглеждат достойно в очите ни. Дали е възможно така - със смъкнати наполовина панталони. Така ги завари новото им аплоа - били от управляващото мнозинство, защото много харесвали този град. Той се развивал динамично и те щели да дадат душата си за него.

Те дадоха душата си за едно прилично място на масата. Това искаха и това получиха. Политиката е махало, което се колебае между анархия и тирания и движението му се поддържа от постоянно обновяващи се илюзии, казва Айнщайн. Но лъжците дори не се интересуват от политическите реалности или от политически теории, чрез които биха могли да опазят честта си донякъде. Те се интересуват от мястото си на масата. И заради него изнудват избирателите. В Пловдив 50 процента от тях останаха излъгани, защото имаха насреща си изпечени изборни лъжци и мошеници. Какво от това, че сега са със смъкнати панталони и са жалки в очите на онези, които опитаха да излъжат.

Да изброявам ли имената на политическите лъжци в Пловдив през тази година? Искате ли Топ 5? Няколко пъти съм ги изброявал тук и дали е уместно да го правя точно сега.А и какво мога да направя - да им вдигна панталоните ли. Искам да запазя малко приличие в края на годината.

Дори опитвам са се усмихна. Но не мога да го докарам като някои кандидати за кметове в тази незабравима изборна есен. Имаше нещо от усмивката на Мона Лиза. Накрая се получи нещо като от под полата на Мона Лиза. Нямам представа от гледката там, но ако съдя по усмивките им, има разочарование някакво

Представяте ли си какви типове, по дяволите, се опитват да бъркат в живота ни. Правят се на обществено значими фигури и лъжат в продължение на години.

Това беше хубавото на тази година в Пловдив - разкриха лъжците.

И нещо за хейтърите. Те страшно обичат подобни редове. Пловдив се развива. Добър град е. Вече е жив град. Няма никакви причини тази тенденция да се обърне. Това е още по-хубаво от разкриване на лъжците.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изключително глупава статия,само празнодумия.Топ 5 на лъжците, а няма едно име.Защо давате трибуна на подобни драскачи не ми е ясно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: