ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Братът на убития Тодор: И аз нося бокс в себе си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 16.01.2016Коментари (12)5576
©
Братът на Тодор Йорданов, който почина след сбиване във Враца, призна, че също носи бокс в себе си, за да го ползва при самозащита.

"Имам много приятели, които също имат подобни средства. Замислете се колко хора носят в колите си разни такива неща. Но защо го правят? Понеже няма кой да ги защити. Не знаех, че брат ми е имал в себе си. Той слязъл от колата с бокса, за да може да се защити от двама големи мъже. Това е съвсем нормално", каза Ивайло Йорданов пред бTV. Той призна, че семейството му има сериозни финансови проблеми и дори не разполага с достатъчно средства за погребението. Живеещи във Франция българи се свързали с него и му предложили помощ.

Майката на убития Тодор Йорданов апелира към прокуратурата да си свърши работата, за да се избегнат подобни трагични инциденти с други деца. Братът на 18-годишното момче, което почина след сбиване на улицата, пък призова да бъде приет нов закон, предвиждащ много тежки наказания.

"Долна лъжа е това, което каза един от братята, че е помагал на детето ми. Имаше само един човек, който му правеше изкуствено дишане, а приятелката му го поливаше с вода. Как може да казва, че не е убил детето ми. Това не са хора. Линейката пристигна много бавно въпреки че е само на 3 км от мястото. Имаше хора, които живеят по-далече, и дойдоха преди тях.

Синът ми имаше една по-изразена аритмия, каквато има всеки от нас. Но не е имал сърдечни проблеми, нито е пил хапчета", категорична бе Цецка Йорданова . Неговият брат също потвърди, че е имал някакъв проблем.

"Имаше един случай преди време, но той в никакъв случай не беше сериозен. Беше преди едно европейско по таекуондо и треньорите му препоръчаха да почива. Ходихме на един преглед преди участие на европейско първенство, казаха му, че трябва да почива и да се храни повече. Но той беше изтощен от тренировки. Това е единичен случай и въобще не става дума за сърдечни проблеми или нещо подобно, каза братът на починалото момче Ивайло Йорданов.

"Ще кажа на нападателите на сина ми, че това може да се случи и с техните деца. Не знам как е възможно човек да държи и едно дете и да го бие. Разменили са си някакви реплики, не знам за какво става дума. Един клаксон и това е, какво толкова се е случило. Клаксонът се използва за предотвратяване на ПТП", добави бащата Емил Йорданов.



Още по темата: общо новини по темата: 46
24.03.2017 »
03.11.2016 »
25.08.2016 »
14.05.2016 »
07.04.2016 »
19.03.2016 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ами носи си го ,но трябва да имаш едно на ум вече.Абе то вече не е за коментиране тая тема.Бащата говори "зъб за зъб,око за око",брата и той нинджа с бокс.Жалко е
+4
 
 
"Клаксонът се използва за предотвратяване на ПТП" - Клаксонът е забранен в градски условия, освен за предотвратяване на ПТП, така е. Ама да свириш на пешеходец, който пресича, дори и бавно, си е нарушение на правилника за движение по пътищата. Откакто имам книжка ми се е налагало да позлвам клаксон само за да свирна на някой, който дава назад и не си дава сметка, че ще ме удари след половин метър. Малкия се е надъхвал. Ах колко е лесно да се манипулира общественото мнение :)) Повечето ми приятели носят в колите си газови пистолети и бухалки, но аз отказвам да правя това. И когато полицията спре някой с такива предмети е редно да бъде задържан защото резултата е цялата тази драма. Ако някой се мръдне да направи статистика колко хора са били бити в страната с бокс, сигурно ще емигрирате дами и господа. Просто не се е стигало до смърт. Един от моите приятели беше обезобразен от бокс въпреки че го биеха 3ма 4ма. Сигурно ако беше починал щеше да има протести, ама уви, кораво копеле е, не умря, и никой не разбра, само лекарите, които му шиеха главата знаят. Крайно време е да си оправите децата. Тодор можеше да ги заобиколи вместо да им свири и да ги псува. Редовно заобикалям пешеходци. Винаги минавам зад тях. 2-ма дебелака не могат да блокират цяла улица, не можете да ме убедите в това.
+14
 
 
ДРАМАТА Е ПЪЛНА,млад разюздан левент при това треньор по бойни изкуства излиза въоръжен с бокс от колата си да защити поруганата си чест от двама махленски биячи,младата му приятелка -и тя с поругана чест дава противоречиви показания,бащата иска мъст-забравя обаче да възпита синчето си ,резултата -трагичен,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАД ВСИЧКО,СТИГА НАСИЛИЕ
+9
 
 
щом да носиш бокс според малките пубери е нормално-кое е ненормално тогава,много гангстерски филми гледате,СПРЕТЕ ДА СЕ ПРЕВЪЗБУЖДАТЕ,ТЪПО Е
+13
 
 
1. Носи У себе си. 2. Когато използваш такива средства, трябва винаги да имаш едно на ум, че този срещу когото искаш да ги използваш, може да е по-силен, по-опитен и да ти ги отнеме, и използва срещу теб. И да стане с твоите камъни по твоята глава. 3. Много важно в случая е кой е тръгнал ПРЪВ да напада, защото ако нападаш с нож или с бокс, ти тръгваш да убиваш, а не да се защитаваш. 4. А най-добре е човек да не провокира, защото не знаеш характера и психиката на провокирания, а ако бъдеш провокиран - постарай се да запазиш самообладание.
+14
 
 
Тази ситуация стана драматично комична. Вади бокса, бие пешеходци, умира от собствения си бокс, ай ся национални протести, щото видиш ли малкия бабаит бил социално слаб, и не могат да го погребат. Ми продаите тъпото ауди. Никой не може да ме убеди, че малчуган "боец" с бокс. Умрял от собствената си глупост трябва да му дам аз левче за квото и да е. Пак казвам и си го набийте в тъпанарските глави. Слез да ми се дъхаш с бокс, и ти отварям главата на място! Законно въоражен, неизбежна самоотбрана.
+11
 
 
значи и ти ще последваш примера на брат ти някой ден при лошо стечение на обстоятелствата. има една поговорка ама то вие младите забравяте народните мъдрости "който нож вади от нож умира"
+7
 
 
Боксът е хладно оръжие и до колкото знам е забранено за носене, както нож.
+12
 
 
Дайте тогава да извадим оръжията, и да си спретнем една малка война щом всички ходят въоръжени, какво друго остава .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: