ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жената с юмрук в лицето крепяла волана с колене заради GSM и цигарка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 21.01.2016Коментари (58)22362
© 24 часа
Тъщата на Деян Христов Радка Йотова
28-годишният Деян Христов от Сливен се размина с административно наказание от 2000 лева, постанови Пловдивският районен съд. На 19 май м.г. година той слезе от джипа си и наби на кръстовище 52-годишната шофьорка Христина Стефанова затова, че карала бавно.

Заради чистото си съдебно минало младият мъж получи по-леко наказание.В залата не присъства нито той, нито пострадалата. Тъщата на обвиняемия Радка Йотова разказа, че тя била в колата на зет си, когато станал инцидентът. 

По думите й Деян силно се ядосал, като видял, че Стефанова криволичи по платното. В едната ръка държала джиесема си, а в другата цигара, волана го крепяла с коленете си.

"Тая пача ще ни блъсне", ядосал се Христов, след като Христина им засякла пътя. Той слязъл на червен светофар на кръстовището на "Кукленско шосе", отишъл при водачката и казал: "Госпожо, не бива така да карате".

"Тъпанар, ти ли ще ми кажеш", отвърнала Стефанова.

Според тъщата на Деян той не я е удрял. Потърпевшата си извадила медицинско на следващия ден. Според прокуратурата Деян й е нанесъл удар в слепоочието.

В джипа била приятелката на Христов Мария, която била бременна. Двамата живеели в Гърция, имали там магазин.

"Категорично ще обжалваме глобата", зарече се тъщата на Деян.

Източник: в. "24 часа"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
То в България повечето хора така карат, с телефон в едната ръка и цигара или друг телефон в другата ...
+7
 
 
В Германия хората са го измислили , ако слезнеш да се правиш на мъж ти взимат книжката за 1 год., и се явяваш всяка седмица на психиатър , и ако всичко е наред отиваш на така наречения идиотски тест , ако го вземеш може да си отново шофьор.После ако искаш пак се прави на отворен
-1
 
 
По-щастливи в тази държава едва ли.И като ставаме все повече,какво от това ? Ше ни тресне едно земетресение,Япония ще ги залее цунамито,САЩ ще ги връхлети урагана и дотам.Само дето си се раждал.Нещо,за което съм прав не можеш да спориш с мен,бате бойко!Още повече,че симпатизираш на най-големия мошенник в тая държава,крадец,рекетьор и мутра!Пак казвам за енти път,че живота е кратък и изпълнен с много пот и мъки.За тва ли е много хубав живота,виждаш колко клошари измират всеки ден от студ,колко болни деца от рак има,които нищо не могат да разберат от живота,ами хората които се ражда инвалиди???Затова нищо не казваш.Незнаеш кога ще те цапне инфаркта и ще отидеш два метра под земята и край с тебе.Така е и с всеки.Името ти изчезва завинаги от тоя свят.Няма смисъл от ши*ания живот,никакъв и то.Да идва по-бързо деня ми и да се оттървам,да е*а смотаняшкия живот,да е*а.! САМО ЛОКО,АТАКА И СИДЕРОВ !!! к*р ЗА ЖИВОТА !!!!
+8
 
 
НА ТАКИВА ОВЦЕ , КОИТО ИЗЛИЗАТ НА ПЪТЯ С КОЛИТЕ СИ ,НЕ ЗА ДА СЕ ПРИДВИЖАТ ОТ ТОЧКА ,,А,, ДО ТОЧКА ,,Б,, , А ЗА ДА ПРЕЧАТ НА ДРУГИТЕ , ЧЕ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ЦАРЕ НА ПЪТЯ , ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ КНИЖКИТЕ ЗАВИНАГИ !!! ЮМРУКЪТ , АКО Е БИЛА УДАРЕНА , И Е БИЛ МАЛКО .....
на 21.01.2016 г.
+2
 
 
Е ако разговорът е бил такъв,защо тогава тази ще си вади медицинско? Госпожо не бива така да карате...дрън дрън,сигурно я е дръннал а не бива ама нищо де следващия път да има едно на ум!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
КАРАМ С ВИДЕОРЕГИСТРАТОР!РЕСПЕКТИРАМ "ШИЗОФРЕНИРАЩИ" "ШАФИОРИ", РАЗХАЙТЕНИ ПОЛИЦАИ...СПОКОЕН СЪМ!ВИДЕОРЕГИСТРАТОРА СНИМА В ДВЕТЕ ПОСОКИ НА ОКОЛО 140 ГРАДУСА ЪГЪЛ!НЕ Е СКЪПО, НО Е СТРАХОТНО!!!
+18
 
 
Ако медицинското е фалшиво, нека доктора извадил го да бъде санкциониран, като му бъде взет лиценза. Аман от такива доктори. Мангалите направиха маса пари от фалшиви медицински ...
+21
 
 
аз съм Радка Йотова....първо никой не ме е питал дали може да публикува това което казах.....второ не съм тъща не Деан- все още.....трето и най важно, влизаш в Пловдив ....светофар....движение-лудница.....ако някой младеж нападне жена, другите просто ще гледат ли....после когато извикахме полиция, защо дамата с цигарата и телефона шофираща с коляното избяга....как е карала с комоциум.....защо ,когато е отишла после в полицията е нямала видими следи ако е удряна.....и на последно място диян ако я удари ще е в кома а не комоциум.....не знам тези хора как я мислят, но по пътищата е пълно със жалки човешки недоразумения като въпросната дама.....бог да ни пази от такива участнички в движението
на 21.01.2016 г.
+10
 
 
Абе, и аз преди съм карал с телефон в едната ръка и кутийка кока кола в другата, но това не ми е попречило да си държа волана с ръка! Със сигурност не може да се сравнява с държене както трябва, но пак имам повече контрол с ръката от колкото с крак! А, ако тази наистина е подпирала волана с краката си тогава, трябва да я похвалим за това, че много добре може да си контролира баджаците, таза и краката, и всички други мускули, които са около половите и органи. Сигурно е работила такава професия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: