ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Боян и Ралица не са пили, таванът на мерцедеса ги смазал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 24.01.2016Коментари (97)57420
©
Момичето е щяло да навърши пълнолетие на Свети Валентин, а приятелят й щял да празнува 4 дни по-късно

Травмите по телата на 22-годишния Боян Б. и 17-годишната му приятелка Ралица И. са били толкова жестоки, че са нямали никакъв шанс да оживеят. Това показват резултатите от аутопсията в Съдебна медицина. Нито водачът, нито гаджето му са лъхали на алкохол. Двамата загинаха в зверска катастрофа в събота след 19 часа на бул. "Найчо Цанов" в Пловдив. Те пътували от жк "Тракия" към Сточна гара. Колата им занесла леко на страничния десен завой.

"Нямаше лед, но нощта беше много студена. През деня от влагата крайната дясна лента беше леко замръзнала", описа пред "24 часа" очевидец. Колата е летяла с несъобразена скорост. Според шефа на областната полиция старши комисар Христо

©
Разсолков това е основната причина за трагедията. Все още не се знае с колко точно е шофирал Боян, но според първите изчисления е летял с над 100 км/ час. Тепърва автотехническата експертиза ще установи това.

При десния завоя колата се поднесла, качила се на бордюра и помела спирката частично. От нея останали само две колони, а металният пилон, на който е електронното табло, е буквално отсечен в дъното. Щастлива случайност е, че не е имало чакащи, тогава касапницата е щяла да бъде чудовищна, казват по
©
лицаи.

След удара в спирката мерцедесът полетял и се блъснал челно в билборд. Масивното рекламно съоръжение се е килнало.

Ударът е бил най-силен от страната на шофьора. Колата се е обърнала настрани и таванът й се е сплескал, като е притиснал телата на двамата младежи. Самите ламарини са се усукали около металния стълб.

"Травмите на двамата са абсолютно несъвместими с живота", твърдят лекари. Те са категорични, че водачът не е употребил алкохол. Двамата са издъхнали на място. Медици от Спешна помощ казаха, че гледката била страшна. Главата на момчето била под еърбека. Часове пожарникари рязаха ламарини, за да извадят телата на двамата влюбени.

Боян взел книжка преди 2 г. - през януари 2014. Според разследващи той не е преценил пътната обстановка и не е съобразил скоростта. Мерцедесът-ковчег бил на баща му.
Ралица е 17-годишна. Тя е щяла да навърши пълнолетие на 14 февруари в деня на влюбените Свети Валентин. Боян пък е щял да празнува своя 22-ри рожден ден четири дни по-късно.

Образувано е досъдебно производство под надзора на пловдивската окръжна прокуратура.


Още по темата: общо новини по темата: 12
10.03.2016 »
25.01.2016 »
25.01.2016 »
24.01.2016 »
24.01.2016 »
24.01.2016 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 25.01.2016 г.
+1
 
 
"Според разследващи той не е преценил пътната обстановка и не е съобразил скоростта". Какво има да му се преценя на тази зимна обстановка и това НЕ е "не съобразена", а престъпна скорост!! И господа полицаите няма ли да почнат да назовават деянията с по строги имена, а не с такива с които в съда всички да минават по тънката лайсна.
+2
 
 
Е, сега тоя келеш ще хвърчи по небесните магистрали, и ще се прави на мъж.Но жалко за момичето, защо се доверила на тоя фукльо?Като е сам ако иска да хвърчи, но когато в колата има човек трябва да си отговорен, и за него и и за своя живот.Много жалко за родителите им, трагедия.Родил си го, гледал си го как расте пред очите ти, и когато трябва да се радваш на успехите им ги губиш.Защо, ами заради едното изхвърляне.Нелепо, много нелепо. Ако е технически проблем добре, но това си чиста безотговорност.
0
 
 
В града се кара с 50. При нормални условия, при заледени улици 40 е достатъчно за да се избегнат катастрофи... спрете да се правите на състезатели, така правите услуга най-вече на себе си.
+3
 
 
Не става само с ядене,трябва и акъл. Жалко!
+3
 
 
Грешката на родители е да поущряват младите си деца и си мислят ,че им правят услуга като на 15г им копуват телефони за по 1000лв и на 20 им връчват ключовете за кола струваща хиляди.Още по -лошо в случая е постъпил бащата като му е дал колата в това време и тия ледове.....ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТА НА ТИЯ МЛАДИ ДЕЦА!ПЪТЯТ И ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ СА БЕЗПОЩАДНИ :( :( :(
+1
 
 
Моите съболезнования на близките! Нека почиват в мир! :(
на 24.01.2016 г.
-1
 
 
На тези билборди не им е мясото покрай пътя! ОК, карал е бързо, не е мислил и така нататък - в това спор няма. Но ако го нямаше билборда - може би щяха да са живи! Колко народ се изби в билборди по пътищата? И там ли им е мястото на тия железа?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: