ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
В ход ли е нов сценарий за сваляне на правителството?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 27.01.2016Коментари (15)5612
© Bulfoto
В ход е сценарий за сваляне на правителството. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет. 

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ.

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа "Фейсбук", под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България".

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция". 

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не знам тия гниди как може изобщо да не се интересуват от хорското мнение! Само в един форум да влезнат и веднага ще разберат, че няма как да им мине номера с измислените врагове! НЯМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ ИСКА ДА УВИСНЕТЕ НА ВЪЖЕТАТА, ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
ИЗМИСЛЯТ СИ ВРАГ...ТРЯБВА ИМ!СКРИВАТ ЗАД ТОВА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ И ОЩЕ МАЛКО ДА "ЦАРУВАТ"!НИТО ЕДНО СИЛНО И РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ БИ СЕ СТРАХУВАЛО ОТ НАРОДА СИ!!!
+2
 
 
И след като има такава информация правителството, което разполага с целия властови ресурс и може да организира мащабни разследвания и разпити, какво смята да прави? Да даде една пресконференция и това е? Подобно неглижиране изглежда малко съмнително. Надявам се, че няма по-грандиозен цирков сценарий.
+7
 
 
Най -крадливото и безкруполно правителство,което продава и предава българина в полза на турците и еврогейовете,не сваляне ами изтриване от политическата карта трябва за тези продажници,бойковци,пишман крадливи реформатори и измислените патриоти и за гарнитура агент гоце ,съд трябва за тях!
+9
 
 
Факт е,че когато Тиквата е на власт -страната е в безтегловност! Още караме заради парите от Европа,след това ще е страшно...
+10
 
 
Вие не сте за сваляне, а за масов гроб, изроди мръсни!!!
-1
 
 
А,кое правителство в България не е било гнусно?Няма такова.Ама не се вижда и нищо по читаво,което да дойде.На където и да се обърнеш,само подмолни интригантски ДС ченгета и дезинформатори.Само гадна,мазна твар въртяща се около обръчите от фирми.
+15
 
 
Да - в ход е. Правителството обаче да не търси вината за създалото се напрежение в някакви си караконджули от facebook. Организаторите са добре известни, а действията им са видни от всички. Да изброим някои от тях: Тодор Танев и разни негови подчинени като Ваня Кастрева, които изваждат фундаментални български произведения от учебниците. Петър Москов, който допусна нелегални ваксини да бъдат слагани на децата ни. Румяна Бъчварова, която изкарва, че всяка критика към работата на Милицията е равносилна на тероризъм, а в същото време оставя малцинствени банди да безчинстват по селата и да насилват бабите и дядовците ни. Екатерина Захариева и нейните предшественици, които допуснаха редица знакови убийци, крадци и далавераджии да се припичат по екзотични тихоокеански и атлантически острови. Ивайло Калфин, който обрича българите на нищета и мизерия с неадекватни заплати и пенсии, удобни само и единствено на безскрупулните работодатели. Десислава Танева, която позволява поголовното изсичане на българските гори и застрояване на девствените ни плажове. Въобще - още от протестите срещу монополите Борисов усвои позорното бягство от отговорност, хвърлянето на държавата в хаос и илюзорното "връщане на бял кон", което има за цел единствено и само запазването на статуквото и обслужването на олигархичните елити, които се гаврят с държавата ни. Не, че има алтернатива... ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформатори, Патриоти, Атакисти - всичките са еднакви, а краят на България вече е необратим, защото успяха да вселят страх и омраза в сърцата ни.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Това е едно от най-гнусните правителства от последните 10 години. Особено с оглед на формулировката "500 години съвместно съжителство". При това правителство властта е най-лакома и безчувствена към проблемите на обикновените хора. Масови показни разстрели, побоища, разграден двор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: