ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив излезе с позиция относно раздялата с Балдовалиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:58 / 04.02.2016Коментари (11)7480
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив държи да информира привържениците на отбора как се стигна до раздялата с нападателя Зоран Балдовалиев и поради тази причина от "Лаута" излязоха с позиция, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Сред част от нашите привърженици се създава впечатление, че ние като ръководство едва ли не сме принудили футболиста да напусне, което не отговаря на истината.

Зоран Балдовалиев бе категоричен, че иска да си тръгне от отбора заради много изгодна от финансово естество оферта от гръцкия клуб Керкира.

Нападателят отправи молба към ръководството на Локомотив да се съгласи да разтрогне действащия между двете страни договор по взаимно съгласие, за да не се пречи на по-нататъшната му кариера. Тази молба ние удовлетворихме от чисто човешки подбуди.


Искаме да информираме нашите привърженици, че Зоран Балдовалиев проведе и разговор със старши треньора Христо Колев, в който се интересуваше най-вече от това дали ще има гарантирано титулярно място в отбора.

Отговорът на Христо Колев е бил: "Имам нужда от теб, но на никой футболист от отбора аз не мога да гарантирам титулярно място. Играе този, който се намира в най-добра форма".

Локомотив Пловдив пожелава успех на Зоран Балдовалиев в новия му клуб.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Балдо си отиде, защото бащата го закова на пеъката. Вийте му пикливата система с петима халфове и един куц кон в нападение - Камбуров. За цъал полусезон има само 5 гола, но се перчи като че ли е Луис Суарез. И как така го оставиха Балдо да си трагне без да са намерили негов заместник? Крушарски, стига си слушал Христо Бонев и го махни тоъа некадарник "бащата" и целиъат му екип. От тъах чеп за катза не става. Не го ли разбра бе човек?
0
 
 
Балдовалиев дойде във време на безпаричие и естествено ще е обиден от отношението към него .Защо не го пускаха център нападател ,а Камбуров отзад.Та крило го правиха и го сменяха ,когато му вървеше играта ,разбиха му формата.И до като някой ги "позлатяват",него не го смятаха за жив.А за повече пари са пълни глупости.Просто човека е умен и избяга от това некадърно ръководство.Лошото е за Локомотив и Крушарски ,който си дава парите на вятъра .Като ни бият папагалите и Левски и Лудогорец и ще я закършим и тогава ще търсим нови треньори или ще се оправдаваме с наказани и контузии.Защо си затваряме очите ,не знам,просто някой си взема паричките ,пък каквото стане и да е по дълго...!
0
 
 
Всички знаем,че това не е истината. А глупостите на Бащата,че играят най-добрите може да ги спести,защото са смешни.Досега освен нароченият Зоран,нито един от опитните играчи,в каквато и да е форма не е бил резерва за сметка на млад и недоказан играч.Отвориха място за черното менте,това е.Там има добра комисионна в договора за еди кой и когато Зоран е неговата резерва работите ще се размиришат много.Няма Зоран,няма проблем.
0
 
 
Зоран сам пожела да напусни.По добро заплащане и толкова.Добъл или лош футболист и той си гледа неговите интереси.Успех Зоране.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.02.2016 г.
+1
 
 
Абе, стига с тоя Зоран, земайте Иса - свободен е. Пък и ще ви отива - цялото му име е Исмаил Иса Мустафа. от Търговище.
+8
 
 
Ами то е ясно ,като търка пейката ,а други бабереци играят ганкината .С тези треньори и други избягаха и ще бягат!Да му мисли Крушарски ...!Най -интелигентен футболист ,който сме имали !Тъпанари !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: