ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Тодор от Враца починал от болно сърце
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:12 / 05.02.2016Коментари (40)13534
© Фейсбук
Тодор Йорданов от Враца е починал от исхемична болест на сърцето. Това показа петорната медицинска експертиза, научи bTV.

18-годишният младеж почина след бой с двама мъже на пешеходна пътека в центъра на Враца. До боя се стигнало след спор за предимство.

Единият мъж е държал Тодор, докато вторият му е нанасял побой. Впоследствие се оказа, че младежът пък имал бокс.

Появи се и видео, на което се вижда, че момчето стои на краката си и в един момент се свлича на земята.

Прокуратурата повдигна обвинение на двамата мъже, които са братя, че вследствие на умишлено причинена лека телесна повреда по непредпазливост са причинили и смъртта на младежа.

Във Враца започнаха протести срещу насилието.

Върховната касационна прокуратура прати свои представители в Съдебната палата в града, за да проверят дейността на колегите си по случая със смъртта на Тодор.

Обвинението на двамата заподозрени беше променено в съучастие в предумишлено убийство по хулигански подбуди.



Още по темата: общо новини по темата: 46
24.03.2017 »
03.11.2016 »
25.08.2016 »
14.05.2016 »
07.04.2016 »
19.03.2016 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо просто не оставите момчето да почива в мир !!! Всички сте големи специялисти когато не става дума за ваш близък ,а ако беше вашя брат,сестра или приятел дали щяхте да плюете толкова!! В ужасен свят живеем с още по ужасни хора !!!
0
 
 
Абе много сте запознати И пални с идеи всички.кои кога ще сади не е ваша работа.то от страни е много лесно да си Чешем езиците.ама ако това беше вашия син,брат,приятел...дали щяхте да сте толкова отворени.бог да прости младото момче,а вие ако си намерете друго занимание И спрете сас злобните И неуместни коментари.
0
 
 
Интересно дали жителите на Враца, соито набедиха братята ще им се извинят. Бог да прости момчето, отиде си без време, но без малко да линчуват хората. Прокуратурата много се изложи! За пореден път демонстрира, че не се интересуват от правдата, а само да угодят на медиите!
0
 
 
Е как бе чак сега го установиха медиците толкова дни след погребението и всички убийци наричаха момчетата кой видял кой не давай лепене на черни етикети беше ясно че от бой не е умрял
на 06.02.2016 г.
0
 
 
Съдебно-медицинското заключение е пилат-понтийско. Може и така , може и не така ! Мирише на корупция отвсякъде. "Ритмогенна камерна дисплазия" - УАУУУ !!! Като го прочете човек ще каже , каква страшка само ! А всъщност това е медицински ала-бализъм , зад който се крие ритъмно или проводно нарушение. Такива имат много хора , вкл. и в млада възраст.С такова нарушение може да доживееш и 90 години , на стари години се слага пейс-мейкър. Това е ТЕРЕН за болест на сърцето , но то не обяснява конкретната смърт. Конкретна смърт при млад човек изисква например - масивен инфаркт , белодробна емболия , аневризма на аортата... А тука няма нищо ! Няма убедителна органична находка.Съдебните медици констатират следствията , но не казвата причината ! Какво е предизвикало тази "ритъмна смърт" ? Не е ли един силен юмрук в сърдечната област ? /Имало е намерени кръвонасядания , вкл по бял дроб и черен дроб !!!/ , как така тази "ритъмна смърт" съвпада точно с момента на един побой ? Кое е първичното , кое е вторичното ?
+1
 
 
Ей, тоя за малко да мине за мъченик бе. Едва ли не го изкараха тиха и кротка душица, която няма намерение да свири на пешеходна пътека, да излиза да се бие и да вади метален бокс. Още когато тръгна процедурата и тези двамата Поничките ли, как им викат, казаха, че няма да се отметнат от думите си, ми стана ясно, че това вчерашно лайно се е осрало. Никой не би посмял да рискува по-дълга присъда, ако не е сигурен в думите си. Тоя просто е изкарал късата клечка с вродения дефект - можеше просто да получи урок, който да го вкара в пътя, макар че такива като него са неспасяеми - рано или късно си заминават, дали така, дали с куршум в главата или в автомобилна катастрофа. Господ си прибира вересиите, жалко, че го казвам, но истината боли.
+2
 
 
Да се свири на пешеходна пътека е арогантно (освен че е назаконно), а боксът е смъртоносно оръжие. Двамата братя пешеходци заслужават медал. Но всъщност не - оказа се, че нямат никаква заслуга за неутрализирането на психопата.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
0
 
 
И що ги ручаха жабетата и медии и родителите....Значи някъде майката казала,не го закачайте,той е болен....като Умря и хоп...убиха го.Кой и сложи тези думи в устата?Ако ги е казала,значи цялото семейство в последващия цирк лъжат и манипулират обществото и събраха пари за дело след като знаят ,че е болен.Не е ли безсрамно медиите да натрапват сума време,че всичко е станало след побоя а след 5 Торна експертиза да се окаже че е имал сърдечни проблеми.Ма те поничките не са цвете за мирисане...ама от една нелепа смърт панаири и кинти да вадиш от собственото си дете е вече някакво мародерие. Със сигурност един индивид на 18 да вади бокс заради едно изкривено огледало срещу 2 ма по едри и възрастни мъже....значи НЕ Е В ЧАС. Това може да е само ако джуска химии и някой му е навивал пружините(приятелката му).Щото и дори да е изпаднал в ненормално психическо състояние,дрислата можеше да го спре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: