ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Красивата Нина се обесила, след като гаджето я зарязало
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:11 / 12.02.2016Коментари (1)6546
©
Нина с приятеля си Самюъл Скот
Българската красавица Нина Паунова се е обесила във Великобритания, след като приятелят ѝ скъсал с нея, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от "24 часа". 20-годишната българка бе открита мъртва в поле край град Етън, Източен Йоркшир, на 8 септември 2015 г.

Паунова, наричана Красотата на Бевърли, прерязала китките си, преди да се обеси. Следствието е установило, че гаджето ѝ Самюъл Скот я зарязало с есемес, след като му препращат разговор между Нина и нейна приятелка. В чата хубавицата обявява, че ще се раздели с британеца след 21-ия си рожден ден.

"Веднага след рождения ми ден ще го зарежа, след като изхарчи 1000 до 2000 лири за подарък. След всичко, с което трябваше да се примирявам. Нищо няма да го ядоса повече от това да пръсне много пари и аз да го отрежа", пише Нина до приятелката си Елизабет.

Ядосан от прочетеното, Скот заплашва гаджето си, че ще пусне във Фейсбук разговора ѝ, за да разберат всички каква е в действителност. В часовете преди смъртта си Паунова, описвана като обсебена от социалните мрежи, отишла с колата си до дома на Сам, за да говорят. След като не била пусната вътре, тя се заканила да се самоубие.

Съсипана, българката отпрашила с колата си с близо 100 км/ ч, разбила крайпътна ограда и навлязла в поле. По-късно момичето си прерязва китките и се обесва. До нея са открити нож и мобилният ѝ телефон.

"Предполагам, че трябваше да те послушам по-рано", пише Нина на родителите си, преди да сложи край на живота си. 

Майка ѝ я предупреждавала да не се събира отново със Сам, след като двамата имали двумесечна раздяла. В последното съобщение до приятелката си Елизабет Нина пише: 

"Заради теб се самоубих". Тя била убедена, че гаджето на Елизабет е разкрило на Сам разговора между двете.

Нина и преди заплашвала, че ще се самоубие, като се хвърли през балкон след скандал с приятеля си, пише в. "Мирър". 

Двамата имали бурна двегодишна връзка. Скот, който е от заможно семейство, разказва пред следователи, че похарчил цяло състояние за нея. 10 хиляди паунда за бижута и дрехи, 45 000 паунда за пътувания до Лондон и Париж, както и най-малко 2000 паунда за екскурзии до Хърватия и Менорка.

Нина се мести във Великобритания, когато е на 5 г. Живеела с майка си Невена, втория ѝ съпруг Джим Макгивърн и 11-годишната си сестра Марина. Баща ѝ Веселин e преподавател по химия в университета в Хъл. 

Нина спечелила стипендия и е трябвало да започне последната си година в специалността "Мода и маркетинг" в "Метрополитън Юнивърсити" в Манчестър. Трагедията бе гръм от ясно небе за всички около красавицата.

"Тя изглеждаше почти вманиачена по него. Много го обичаше. Във втората им година заедно Нина каза, че Сам се е променил. Искал от Нина сама да почне да си плаща за начина на живот, който води", разказва бащата Веселин Паунов. 

Майка ѝ я описва като очарователна, умна и много работлива. Била отворена за нови неща, обичала екзотични храни и обожавала да пътува. Разследването продължава.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много паразити ходят по този свят. И всичко измерват в пари, положение, изгода и охолен живот. Не знам кой е повече виновен и каква е истинската причина за тази трагедия. А и не ме интересува. Жалко е, когато от този свят си отива човек в разцвета на силите си. Но каквото сам си правиш на себе си, друг не може да ти го направи. Да почива в мир.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: