ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Божинов на 30: Жалко, че не се родих в Сърбия, отвратен съм от българите!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 15.02.2016Коментари (201)73097
© Facebook
Нападателят на Партизан Валери Божинов празнува днес своя 30-и рожден ден. Нападателят е много актуален в последните дни и седмици покрай публикуването на негов разговор по телефона с девойка, към която се обръща с "малко коте". Валери говори откровено по темата пред "7 дни спорт", а днес изданието публикува и втората част от интервюто, в която се засягат по-сериозни теми.

"Ще отговоря на критиците с изявите си на терена. Не случайно съм голмайстор на Партизан с 12 гола и вървя втори при стрелците в шампионата. Не случайно вкарвам и такива голове, каквито всички видяха преди няколко дни (б.р. става въпрос за задната ножица срещу Шахтьор Солигорск). Българите плюят по всеки. Ето и Христо Стоичков стана на 50, а все още 90% от българите говорят лошо за него. Той е най, най, най, а не го оценяват. С него се чуваме почти всеки ден. Той е емблемата на България, където и да отидеш го познават. Честно казано, понякога съжалявам, че не съм се родил в Сърбия, толкова съм отвратен от българите. Тук в Сърбия хората ни носят на ръце, не ни дават да си плащаме сметките, а у нас само критики и подигравки. Ето, и един Бербатов колко много е постигнал, в какви отбори е играл, но ние и него го съсипваме", коментира с гняв Божинов, според когото заради подобно отношение все повече наши спортисти обмислят да се състезават за други държави. За него това е скандално и той не може да го приеме.

"Знам, че животът в България е труден и хората няма как да си платят тока или дори не им стигат пари за храна, но какво е виновен Валери Божинов за това", допълва голаджията, който иска хората да го запомнят с благородните му жестове, а не с "малките котета".

Божинов споделя още, че е роден лидер и никой не може да му го отнеме. Навсякъде, където е играл, пък е успявал да спечели сърцата на хората. Той дава за пример Левски, където умирали да го видят отново. Божинов е категоричен, че иска да приключи кариерата си в Левски и е сигурен, че един ден и това ще стане. Засега той остава в Партизан, а едва през лятото може да помисли за трансфер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ти ли си отвратен бе... Ти, който срамиш държавата ни навсякъде, където отидеш. А ако знаеш българите колко ги е гнус от тебе, малко коте, няма да се върнеш в България от страх. Селяндур прост - на 2 к*рви направи 2 деца за 2 години, сваляш ученички и студентки със смешни СМС-и, а ми говориш за отвращение... Крадецът вика дръжте крадеца. Смешен дискотечен селяндур. Язък, че имаше таланта, но само идиотът намира начин да пропилее всичко, което има по възможно най-глупавия начин. Ти си пример за това, затова не се сърди като ти се смеят, защото са прави хората. Ще те видя като ти свърши "футболната кариера" къде ще си...
0
 
 
Това милионерче с два левикрака първо да види каква е била мечтата на гениалният Георги Аспарухов Гунди след завършване на футболната си кариера и след това да вземе да се скрие някъде в Сърбия и да не се връща. И който се е обърнал срещу народа си историята го е забравила https://www.youtube.com/watch?v=SQoxK4M9J3c
+1
 
 
Давайте му гражданство и да тръгва нямаме нищо против.
+1
 
 
Авеее лайнар измислен вземи си скапаните сърби в вас...цървул италянски...
+1
 
 
Как ще му харесва в БГ . Тук всеки втори пе*ал го е*ал това говедо
+1
 
 
Николерчо, Николерчо... Клета ти майка...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: