ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Стриптийзьор падна пиян от дансинга, плевенчанин го довърши с кроше
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:04 / 15.02.2016Коментари (26)21594
©
Кирил Димитров
Известният сред перничани стриптийзьор Кирил Димитров - Карлос е починал в Плевен. Окръжна прокуратура задържа 49-годишен мъж за убийството, станало в дискотека, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново. 

Изяснени са фактическите обстоятелства, при които е настъпила смъртта на 37-годишния мъж от Перник през нощта на 12 срещу 13 февруари. 

На 13 февруари, рано сутринта в ОД на МВР - Плевен постъпва анонимен сигнал за мъж, изпаднал в безпомощно състояние пред дискотека "Анаконда" в града. 

На място е изпратен дежурен екип на Второ Районно управление "Полиция" и "Спешна медицинска помощ". Пострадалият е откаран в УМБАЛ - "Д-р Георги Странски", където е починал. 

За инцидента е уведомена Окръжна прокуратура - гр. Плевен, където е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 115 от НК. 

Предприети са незабавни процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата около настъпването на смъртта на пострадалия. 

Изяснено, че пострадалият е 37-годишен перничанин, който е довел в дискотеката за участие три жени - еротични танцьорки. 

Същият е употребил голямо количество алкохол, като рано сутринта при опит от негова страна да танцува, залита, пада назад, удря главата си в областта на тила. 

След това става и залита към маса от заведението, на която седял Маню К. на 49 г. от Плевен. Подразнен от поведението на пострадалия, Маню му нанася удар в областта на лицето. 

Предварителните заключения на съдебните медици, извършили първоначалния оглед на починалото лице, са за смърт, настъпила вследствие на причинена черепно-мозъчна травма. 

В рамките на назначена по делото тройна съдебно-медицинска експертиза предстои да бъде изяснена точната причинно-следствена връзка между претърпените от пострадалия травматични увреждания и настъпилия смъртен изход. 

Маню К. е привлечен в качеството на обвиняем и задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок до 72 часа. Внесено е искане в Окръжен съд - Плевен за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Обвиняемият е осъждан веднъж за причинена смърт по непредпазливост вследствие на пътнотранспортно произшествие, станало на 9 септември 2012 г.

Наложено му е наказание две години "лишаване от свобода" с три години изпитателен срок. Присъдата е влязла в сила на 28 май 2013 г., като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на наложеното му условно наказание.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ракурс.... Ако не беше се нафиркал до безпаметност, нямаше да залитне и да си нанесе първоначалните травми, които според мен са били фатални. На другият олигофрен, понеже явно е свикнал на контингента на такъв тип заведения, му е дошло до гуша и го е треснал - случва се често по кръчмите. Но едва ли точно този удар е бил причина за смъртта на въпросната личност. Нещо като случката от Враца. Пак бързате с изводите.
0
 
 
Тоя боклук за по-малко от 3 години и половина убива двама души. Убива хора и ходи да се весели по дискотеките. Всъщност това не е човек, това е изрод!
0
 
 
Еееее, явно горе имат нужда от "горещи " забавления. Но жалко за пича, много млад, доста нелепо. А може да е имало нещо в алкохола, че така да го отнесе.
Интернет трол; Специалист по тролене, дразнене на хора със слаби нерви в интернет; гад мръсна, zakleta maina; ужасен човек, често пиши провокативни коментари, само и само за да гледа как света гори; Не му сА връзвайтИ ;))) ) ) ) )
на 16.02.2016 г.
+1
 
 
И*аси кефа :D Жиголото са напило като свиня, и са мята по пи*ка върху хор'та после, маню крив ibasimo Българино, що все някой друг ти е виновен ве... аман :D
0
 
 
НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ. ТО АКО НА ТОЯ СВЯТ НЕ БЪДЕ НАКАЗАН,ТО НА ДРУГИЯ СЪС СИГУРНОСТ ТОЯ МАНО.
+4
 
 
Анаконда.... Тя друга няма в Плевен.... Най-голямата измет се събира там от целия регион..... Най- дивите селяни....
+10
 
 
Така. Човекът Маню по непредпазливост е убил човек преди 4 години, ей така - просто леко немърлив е бил ис колата без да иска е погубил човешки живот. Съдът го е оставил на свобода, щото той човека без да иска е утрепал човек. И сега утрепва друг. Да вземем освен пак да го оставим на свобода, да видим как ще му се развие кариерата по-нататък?
0
 
 
как може такива селяни като тоя маню ваоб6те да са живи бе...50 годишен селски улигофрен в дискотека леле леле леле
0
 
 
маню заслуйава ако е истина да го варжат за едно дарво и с месеци гладен и жаден да го ши*ат мангали и да умре от глад в адски маки иначе какво ще стане пак като вав Враца ще кажа ми починал е от падане такива селски тапи мутри са за избиване
+2
 
 
е*ати държавата .... блъскаш някой той умира ти на заведение си отпразнуваш геройството и бум пребиваш един за спорта ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: