ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Тунчев: Да загубиш дерби е неприятно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 20.02.2016Коментари (5)4022
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев разкри, че в отбора настроението е минорно след поражението в дербито на Пловдив.

"Не успяхме да започнем, както искахме. Все пак това е първи мач и ще се опитаме да си извадим нужните забележки, за да може в следващия двубой де не ги допускаме. 

Не може и да става дума за подценяване. Това е дерби! Няма значение кой в каква форма се намира, не може да говорим за никакво подценяване. 

Не вярвам тази загуба да повлияе но играчите. Има доста опитни футболисти в Локомотив и ще се опитаме да вдигнем младите. Разбира се, не е приятно да загубиш дербито", коментира Александър Тунчев.
Още по темата: общо новини по темата: 81
11.11.2016
25.02.2016
23.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
22.02.2016
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Как трябваше да започнете ве, с голове от съблекалнята ли ? Големи капацитети се навъдихте те, ама то се прихваща. Тоя оня Зулума и той го вадеше голям оня ден, ама днес е насран до ушите и няма да се покаже по медиите цял месец. Тоя професор по футбол. Де*ба и нещастника пробит.
+3
 
 
За какво подценяване става дума?Ботев не подцениха мача и си го взеха!локуту няма как да го подценят,защото са по-слабия отбор!
на 20.02.2016 г.
+3
 
 
Ха - ха , не се напъвали ! Дрън-дрън , ярина. Това може да си го разправяте по между си буферите , та да ви боли по-малко от загубата...Всички знаят че за Доку мачът с Ботев , е мача на сезона ! Мачът на живота им ! Може да легнат на всеки , но срещу жАлтити се фъргат на 110 % ! Кого заблуждаваш с тия глупости. Хврълихте се на макс , както винаги , но просто ви надиграхме. Това ви е тавана , с тия пенсии. Нашите момчета тепърва има какво да дават и в повече.
+8
 
 
Каква загуба бе Тунчев?Загуба е когато играеш и те победят.Обаче вие днес не играхте.Вие днес направо си отсъствахте от мача.Отсъстваше и онзи некадърник-треньора.Как не направихте нещо запомнящо се на терена?Изобщо знаехте ли че днес играете футболен мач?А пък онзи тъй наречения треньор, как не даде малко признак на живец а само си пипаше обраслата глава.Аз ако бях собственик на отбора след това нещо което сътворихте днес щях такива глоби да друсна и при втори такъв резил да ви изхвърля почти всички
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: