ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шефът на Втора градска: Жената е била агресивна, крещяла "Вие сте некадърни"!
Автор: Васил Динев 13:10 / 23.02.2016Коментари (38)13950
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с шефа на бившата Втора градска болница в Пловдив доц. Петко Недев, от когото научихме и другата гледна точка относно инцидента от петък. Ето какво разказа той:

"Дамата е довела мъжа си според нея с припадъци, но това е силно казано. Тук по-скоро говорим за прилошаване, падане на кръвно, при което пациентът обикновено има нужда да седне. 

При него това състояние се е повторило няколко пъти през деня. Пристигат при нас, но всички легла в амбулаторията са заети. Жената твърди, че е чакала час и половина, за което аз й се извиних, но просто не е имало свободно легло. 

От нейна гледна точка съпругът й щял да умре и не бил получил адекватна медицинска помощ. Колежката, която е била дежурна, е излизала на няколко пъти в коридора, за да види дали някой от хората отвън наистина не се е нуждаел от спешна помощ. 

Веднага след освобождаването на легло те са влезли вътре - при това без количка и без мъжът да е губил съзнание. 

Жената обаче е влязла доста агресивно с думите - "Вие сте некадърни, не можете да оказвате помощ, ще стоя да ви наблюдвам". 

Младите колеги са й казали да напусне, защото с тези обиди и нервно поведение е пречела на работата им. Тя обаче останала вътре и си е позволила да ги заплашва с медии. 

Тогава те са били принудени чрез 112 да извикат полиция. Днес разговарях с нея и тя ми разказва съвсем друга версия - как едва ли не във въпросната нощ била много спокойна. Продължаваше да твърди, че не им е оказана адекватна медицинска помощ.

На това аз решително възразявам. Всеки гражданин има право на мнение, но от медицинска гледна точка нейните претенции са клевета срещу болницата. 

Трябва от всички страни да гледаме нещата. Състоянието на мъжа просто не е било критично и далеч не е такова, каквото тя го описва".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това семейство като е толкова ВИП да бяха отишли в частния център Медикус Алфа и срещу парички щяха да получат МНОГО ЛЮБЕЗНО ОБСЛУЖВАНЕ. Преди години една приятелка плати 200лв за 2 часа престой там..... Вярно е,че има лекари,които са по-студени и сдържани,но и пациентите прекаляват със своите претенции и просташко поведение. Да не говорим за личната хигиена,която е под всякаква критика.
0
 
 
В ТАЯ БОЛНИЦА ОСВЕН ДА УМОРЯВАТ ХОРАТА ДРУГО НЕ ПРАВЯТ И ШЕФА НА БОЛНИЦАТА ТРЪГНАЛ ДА ГИ ЗАЩИТАВА.....ПОЗОР!!!!!ПРЕЗ 2013 ГОДИНА В ТОЗИ СПЕШЕН КАБИНЕТ МОЙ БЛИЗЪК С ИНСУЛТ ЧАКАХМЕ ДВА ЧАСА ДА СЛЕЗЕ ДОКТОР ОТ ОТДЕЛЕНИЕТО ДА ГО ПРЕГЛЕДА И КАТО ПОПИТАХ ДОКТОРКАТА С ИРОНИЯ МИ ОТГОВОРИ МИ ЕЛАТЕ ДА НИ ПОМАГАТЕ КАТО ИСКАТЕ ПО-БЪРЗО!!!!И ТАКА ГО УМОРИХА ЧОВЕКА ЗА ПЕТ ДНИ!!!!ДА ГНИЯТ В АДА ВСИЧКИТЕ ДОКТОРИ ОТ ТАМ ТАКА КАКТО НЕГО ГО ПРАТИХА В ГРОБА!!!!!НЕКАДЪРНИЦИ!!!!
0
 
 
Отврат - това същество доЦЕНТ-а явно си е объркал професията - или са му малко центовете. Час и половина чакане по спешност - това изобщо няма нужда да се коментира... Имаше един виц по темата - ама той вече е жива реалност.
+1
 
 
В спешния кабинет младата докторка, която беше на смяна, се съветваше с интернет какъв антибиотик да изпише. Тия ли .... да се радват, че на мен не са попадали. Бездарни корумпирани същества, смеещи да се наричат доктори.
+4
 
 
Само ако припаднеш обръщат внимание Затова пациентите бият лекарите. На никой не му пука че ти е лошо. Там са само за стаж и заплата. Отдавна са забравили "Хипократовата клетва ".
+3
 
 
За тази болница могат да се кажат доста неща, но не похвални. Ще споделя това, на което лично съм свидетел, за да не кажат, че вярваме на слухове. Преди 3 години баща ми получи инсулт и в рамките на година два пъти съм го водила там на рехабилитация, полагаща му се по здравна каса. Избрах тогава тази болница, защото са едни бараки зад основната сграда, почти на земята, има градинка с лесен за инвалид достъп. От първия път нямах оплаквания, но вероятно защото ходех по два пъти на ден да му помагам с храненето и разбира се да му нося храната, ако се разчита на болницата, гладни ще умрат. Втория път ги сварихме в ремонт, болните ядяха едва ли не на коляно, защото импровизацията на столова в края на коридора липсваше. Плащаш за телевизия, но не ти се предоставя дистанционно - трудноподвижни са все пак. Миналото лято реших да го водя пак там, отидох да погледна как е след ремонта, като се надявах да е доста по-уредено. Да ОБАЧЕ...хвърлили са толкова пари за ремонт, а няма къде да се хранят, в инвалидната тоалетна няма абсолютно никакви хватки, което може да е фатално, ако недай си боже залитнеш/в старата имаше поне за лява ръка/ , една сестра ме пита какво търся и аз и обясних колко съм разочарована от хвърлените на вятъра пари и недомислието, при което отговора беше " Ама госпожо, няма да се връщаме в миналия век" ?!?!?!?! При което аз занемях...Тия хора, които работят там, а и шефа им са тотално не в час, това е отделение за физиотерапия и рехабилитация, не е тренировъчен лагер за бъдещи спортни величия на около 18-22 години. Друга тема е как, докато чакаш пред нужния ти кабинет пред теб се вкарват една дузина вуйчовци, лели, стринки и т.н. Лекар, лекар, ама и той си е наредил приоритетите, не го бръснат часове, родата е преди всички.
0
 
 
Чудно как го заливала два пъти с вода
+2
 
 
Що за грозен отговор? Не мисля, че е съвсем нормално да му призлее три пъти на човек. И как точно виждайки ги в коридора, лекарите преценят спешността и диагнозата му, че е с ниско кръвно?
+3
 
 
Твърденията на доктора са много далече от истината,за да не употребя по- груби думи и да падна на нивото.Как е стигнал до тези си изводи си е негов проблем,но защо отказва да изслуша свидетели на "перфектната организация" и не показва записи от камерите.Вярно , че на човекът нищо му нямаше , просто реши да отиде и да разстрои нарочно "професионалистите" от дежурния екип.Те, милите, бяха перфектни,а "някой"решил да ги обвини,некомпетентно. Тука станете прави и аплодирайте професионализма на ръководство,дежурен екип и организация на здравни грижи.Уникални са .....чак днес го забелязах,но не смейте да ходите да ги тревожите,защото става страшно и в момента и след това.По-добре си умирайте у дома.По-безпроблемно е някак и по-компетентно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: