ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Ако има смяна в Локо, аз ще стана треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 24.02.2016Коментари (22)11692
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски опроверга появилите се информации, че планира да смени старши треньора на "черно-белите" Христо Колев с Едуард Ераносян. Бизнесменът още веднъж подчерта, че разчита твърдо на Бащата.

"А, ново 20? Ако има треньорска смяна, аз ще поема Локомотив Пловдив", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg Христо Крушарски.

"Не съм разговарял с никого, никой нищо не ми е препоръчвал. Каквото имах да казвам, го казах на екипа", сподели още спонсорът на Локомотив Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Давай Золум!В комбина с Крюшо довърши това недоразумение от гората зад ВСИ!Пловдив е с теб!
+3
 
 
крушарски ти не разбираш от футбол , ти си само за космонавт . С тиа некадърни треньори ще останиш без публика , продължавай да слушаш ЗОЛУМА.....
+6
 
 
Потници почвайте ги с бомби и свастики както изринахте Кокича.
+6
 
 
Как ще бъде изгонен Бащата, бе хора?В ред ли сте?Нали тогава ще спре кранчето на цицията Бонев.Ще секнат паричките от лиценза.И как му се щеше на тези години да бие път до Турция за едната лапаница.Вместо да си седне на задника и да си гледа жена,деца и внуци.Не се наяде.А Бащата освен некадърник е и истинско мекотело.От един от най-обичаните в Локомотив, стана омразен и за посмешище.И наистина - къде са групировките?Преди за щяло и не щяло - декларации.Или Бащата им е по-мил от Локомотив.Дали им се нрави състоянието и играта на отбора?Едва ли.Пълен бойкот на мачовете на Локото,колкото и да ни боли,колкото и да ни е тежко и неприятно, докато Колев е треньор.И на срещата с Крушарски - всички там.Ясно да му се кажат нещата.Все пак Локомотив не е на 40-50 човека защищаващи Колев.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.02.2016 г.
+4
 
 
Оня с ножиците кой го купи? Бащата или Зума?
+1
 
 
Колев и Пашев,ако сте локомотивци и ИМАТЕ ДОСТОЙНСТВО напуснете.Това ли е вашият Локомотив,когото обичате,да е вечно сгънат и смазан по терена? Вие нямате ли достойнство бе хора.Какви сте такива?
+3
 
 
ГРУПИРОВКИТЕ - ЗАЩО МЪЛЧИТЕ АМИ НЕ ИЗЛЕЗЕТЕ С ДЕКЛАРАЦИЯ ПРОТИВ БАЩАТА И ПАШЕВ?! Някой плаща ли ви или какво?! Докога ще трябва да се търпи тази непостоянност и гавра ... Сега гледам и Верея води до 25 минута .. смешна работа.
+1
 
 
Никакъф тренер няма да ставаш,Крюшо!!Занимай се както до ся със селекцията!Върховна,звездна селекция!!Градиш отбор за години напреш,наздрави арътлик!Майната им на разбирячите!
+8
 
 
Какъвто треньора, такъв и собственика (или обратно, но все тая)... Локомотив никога не е изглеждал толкова трагично - дребни селски номера в ръководството, супер смешен президент, неадекватен треньор, разбит стадион, обезверени фенове, празен стадион по време на мачовете, слаби и безидейни футболисти. Дълбаем дъното от няколко години и за съжаление не виждам никакъв шанс нещата да се подобрят скоро....
+7
 
 
Момчета, Христо Бонев получава пари за лиценза му който използват. Затова настоява Бащата да е треньор. Имаме наши кадри треньори които седят така и никой не ги е потърсил по същата тази причина.Христо Колев е неповторим футболист и човек, но няма нужните качества за старши треньор. Ще е много по-градивно ако той остане като помощник треньор на Чечо или Едо, защото има много още да даде на всеки футболист на Локомотив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: