ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Фалшиво ли е входираното от НИНКН удостоверение от 2010-та?
Автор: Васил Динев 18:42 / 07.03.2016Коментари (24)11691
Частично унищоженият тютюнев склад на ул. "Одрин" 8 в Пловдив е паметник на културата от 1977 г. насам, а от 2000 г попада и в обхвата на групов паметник Историческа зона "Филипопол - Тримонциум - Пловдив" и всяка намеса в него трябва да бъде съгласувана с НИНКН. Това потвърдиха от Министерството на културата след цял ден неясноти около почти съборената през почивните дни сграда.

Какво означава това?

Означава ли, че през 2010-та е входирано фалшиво удостоверение, на базата на което екипът на Славчо Атанасов е издал разрешение за събаряне?Прокуратурата вече се е заела с казуса, затова информацията е оскъдна, докато тече разследването.

Plovdiv24.bg ще ви информира своевременно за развитието на казуса.

 



Още по темата: общо новини по темата: 100
03.01.2024 »
11.11.2023 »
18.03.2023 »
20.01.2023 »
04.02.2022 »
23.11.2021 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
dara avera - итал....(далавера) - взимаш -даваш...Мисля ,че имаше една подобна чалгарска песен...Взимаш - даваш,после го продаваш.Проста работа :) Единия си призна ,че е подписал нещо...ма не помни(архиЕтекта).Втория Не си вдига телефона щото е НАСРАН- Славка -екс кмета. Третия вчера си подава оставката в партията Св.Свинарий Гергов...щото и той намаза доста общински имоти покрай храненика си Славчо. Та със сигурност Удобно съшитото Удостоверение умишлено не се е проверявало дали е вярно...а паузата за това време е защото техния кмет не можа да си повтори мандата.Сега понеже общината е пуснала молба от 2 седмици да се коригира това...сградата да стане паметник на културата...Заинтерисованите лица са ЗАдействали Собственика да започне бутане експресно...Щото след това Мандалото ще лопне.И най хитро е в почивните дни,когато всичко е по почивки и няма никой ,който да се задейства бързичко още като почнат от покрива.Ей това е Далаверата....Жалко за сградата!
-2
 
 
Няма нищо вечно на този свят така че тази съборетина дали ще я събори природата във времето или багера тя така или иначе беше оставена на произвола на съдбата.Защо от тези защитници никой не го попита кмета колко средства се отделят за тези сгради като са със статут на защитени.На някой не му стана май далаверата и вдигнаха много шум .
+5
 
 
Лошо няма да е паметник на културата ... а то е руина. Не се поддържа, седи си и не се ползва.... Когато се саморазруши и нарани някой, първия виновен ще е Общината. Лично аз съм за събаряне на тези складове и направата на нещо на тяхно място. Сега освен да се събират клошари за друго не се ползват.
0
 
 
... при частната собственост е така ... тия дето протестират сега, да бяха протестирали против реституцията. Щото ако това сега беше държавно-нямаше да го има тоя проблем.
+1
 
 
Това ако беше станало в Селската столица на България, щеше да е във водещите новини на всички сайтове и телевизии, Проскубаната щеше да дава ексклузивни интервюта, нямаше да се мине и без ББ... Но това няма как да стане там, защото в софия няма нищо истинско, там всичко е изкуствено и измама.
+4
 
 
Главният архитект на съд и доживотен !!
+8
 
 
това не е грешка :) това е практика (система) ..... така е измислено че ако се размирише като в случая да кажат че е грешка :) .... при проверката трябва да видят кой я е направил и след това да му разследват всичко което подписал :) от там ще се види цирка на олигарсите :) ..... тази работа ще стигне до бойко :)
+8
 
 
потърсете как е закупен с измама за мижави пари склада от възрастна баба, без наследници, от Красимир Гергов, който после я продава на Найден Колев и италианеца Фабрицио, а те след това с подкупи в администрацията узаконяват всичко
+3
 
 
Преди малко чух от телевизията КМЕТА да казва че чакал от Министерството на културата,да кажат дали това е Паметник на Културата или не.Г-Н Кмете,а защо не пуснахте една заповед,че:ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИТЕ СВЕДЕНИЕ ДАЛИ ТОВА Е ИЛИ НЕ ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО ПО ТАЗИ ЗГРАДА!!!ПАК ПИТАМ:ЗАЩО Г-Н КМЕТЕ!!!!!ВСИЧКО ДРУГО,КОЕТО КАЗВАТЕ Е ЗАМАЗВАНЕ НА ТАЗИ СИТУАЦИЯ.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ВИНАТА Е САМО ВАША,НО ЗАЩО СТАНА ТАЗИ ПРОСТАЩИНА НА ПЪПА НА Пловдив?Пловдив НЕ ВИ Е ЧАСТЕН ИМОТ.ТОЙ Е НА ЦЯЛА България!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: