ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жена сътвори безумие с колата си, шофьор на рейс слезе да я вразумява
Автор: Васил Динев 09:06 / 09.03.2016Коментари (47)27472
Шофьорка предизвика голямо задръстване вчера в пловдивския квартал"Смирненски", съобщава редовен читател на Plovdiv24.bg. Ето на какво точно е станал пряк свидетел той:

"Здравейте. Изпращам две снимки, които показват как вчера в квартал "Смирненски" една жена показва супер умения по паркиране и просто задръсти целия трафик до медициските общежития на кръстовището и затапи автобус номер 37... 

Покледва над 5-минутна разправия между управляващия автобуса и много умната жена в колата. Резултатът - образуваха се колони от коли и над 20 гледащи сеира зяпачи...".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Докато пред КАТ се продава тютюн, цигари, пилета, пиротехника, фалшиви пожарогасители и мангалчетата драскат колите ако не дадеш 1 лев ще е така! Кога това беззаконие пред КАТ ще изчезне? Кога ще се вземат в ръце и ще покажат, че ще работят и случващото се повече няма да го бъде? Явно онези организации със съкращенията са превзели държавата и са над закона, щом закона нищо не прави! Питам КАТ кога ще изчезне това беззаконие пред домът им? Кога ще спрат гонките и рева по Източен, Санкт Петербург, Надлез Родопи и прочие. На ВСИ във всички посоки, когато свети за наляво зелено и тези с червената секция се престрояват? Шофьора на автобуса с 5 минутната си реч е направил задръстването и той е виновен, че създава предпоставки за катастрофа и ескалиране на напрежението. Тези хора зад него и в автобуса най вероятно бързат за някъде, а той се обяснява! Обажда се на диспечера, докладва и продължава или изчаква. Надали ако в колата беше мъж щеше да излезе шофьора на автобуса и да се прави на интересен?
+1
 
 
аз сам шофиор и по цял ден карам в града и това една от стотиците такива ситуациии,няма полиция няма само палячовци в униформи
0
 
 
НЕГЪР - СКИОР И ЖЕНА - ШОФЬОР, ТАКОВА ПОНЯТИЕ НЕСЪЩЕСТВУВА, ГОСПОД Е СЪЗДАЛ ЖЕНАТА САМО ЗА РАЗПЛОД.ТАЯ ЕМАНЦИПАЦИЯ ДЕТО Я ИЗМИСЛИХА Е МНОГО ГРЕШНА , ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ АРАБСКАТА ПРАКТИКА, ЖЕНАТА ДА НЯМА ПРАВА И ДА СИ СТОИ САМО В КЪЩИ И ДА РАЖДА ДЯЦА , И ОСВЕН АКО МЪЖЪТ Й НЕ Я ЗАВЕДЕ САМО ДО МАГАЗИНА.
+6
 
 
Най-лошото е , че все повече жени наблюдавам зад волана и това е огромна предпоставка за задръствания.
+5
 
 
Как вземат книзки тия хора,безумие
+18
 
 
Често се срещат такива шматки. Най-интересното е, че винаги си мислят, че са в правото си. "Пресен случай" - правя обратен на "Азия" (чифте баня) и продължавам надолу, а от дясно ми изкача някаква "сватя" - без предимство (преди спирката) и се врязва в мен БУКВАЛНО. Сигнализирам и с клаксон, и като почна да сочи с пръсти и да нарежда как си била пуснала мигача. Значи въпросната, като си пусне мигача и земята спира да се върти?
+13
 
 
Има си контролни органи за това, на никой от нас не му влиза в работата да слиза и да се разправя с такива олигофрени и дебили на пътя. В една нормална държава, при обаждане за такава ситуация съм сигурен, че до 10мин ще са пристигнали въпросните контролиращи лица и ще санкционират дамата. Хора не си разваляйте настроението с такива едноклетъчни, теглете им по една майна и това е. С такива хора нито можеш да се разбереш по човешки начин, нито да ги промениш, абсолютно съм убеден, че дамата пак ще си паркира така някъде другаде ако ще и 20мин да се разправяте с нея. Има и други методи на възпитание, но пак казвам ИМА СИ ОТГОВОРЕН КОНТРОЛЕН ОРГАН, който естествено не върши никаква работа и резултатът е на лице. Та и да им свирите, и да се карате с тях, единствено си образувате нерви. Трябва да се обединим и да действаме срещу нехаенето на КАТ срещу нарушителите. Както казаха по-долу в коментарите "не е луд този който яде баницата..."
+19
 
 
Айде да се изкажа и аз, нищо че съм жена-шофьор :). Преди години, когато седнах зад волана, получих инструктаж от приятелят ми: "-Видиш ли жена зад волана, винаги пропускаш с предимство,нищо че не е".Постоянно ми се случва в някоя тясна улица моето платно свободно, отсрещното с паркирани коли.Една не ме е изчакала чинно да мина.Всички цепят в насрещното ,щото според тях са с предимство.Спазвам си правилото(преглъщам си гордостта),пазя си колата и нямам проблем:)Жени,кво да ги правиш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: