ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кметът: Склонни сме да развалим концесията на стадион "Христо Ботев“ и да търсим републиканско финансиране
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:50 / 14.03.2016Коментари (95)19903
© Bultras.com
Склонни сме да развалим концесията на стадион "Христо Ботев" и да търсим републиканско финансиране. Това заяви днес кметът на Пловдив Иван Тотев, коментирайки инициативата на "жълто-черните" фенове "Кауза Колежа", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Концесионният договор е доста тежък, включително и клаузите за неговото разваляне. Има си съответните неустойки. Но Община Пловдив със сигурност ще се съобрази с факта, че това е един много обществено значим казус. Аз мисля, че ако бъде предложено на общинския съвет да няма неустойки или някакви реципрочни дейности, които да бъдат в интерес на футболния клуб, общинският съвет ще подкрепи предложението за разваляне на концесията. Смятам, че когато коментираме тази тема с футболен клуб Ботев, концесията на стадиона не би трябвало да е някакъв проблем", допълни още кметът на Пловдив.

Той уточни, че очаква още следващата седмица представители на Ботев да пристигнат на преговори в общината.

"Най-добрият вариант е да разделят проекта на няколко етапа и стадионът да се изгражда постепенно. Така много по-лесно ще може да се търси финансиране. За този голям проект, който е сега, никой не се хваща - без значение дали се търсят пари от банки или от държавата", допълни Иван Тотев.

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
12.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Общото между Левски и Локо Пд е, че и двата отбора са вечно втори.Едните в България, а другите в Пловдив.Нямам представа с какви очи отбора на циганското малцинство и на част от нескоквалифицирания персонал в железопътния транспорт, си позволяват да се сравняват с Ботев?!?! Хей, нискоинтелигентните от Столипиново, след като стане нашия стадион може и да се помисли за една трибуна на вашия.Просто си чакайте реда! Първо големите, а после неграмотните цигани.Стадион за клошари-как пък не...
-4
 
 
Концесията да се развали както си е по договор. Неустойки и т.н., но така пък няма как да се намерят частни инвеститори които да инвестират в общински имот. Не се ли развали концесията, държавата и общината не могат и лев да дадат. Жълтата мастия е мат, а нейните фенове в общината (потомствени боклуци) в шах. Помогнат ли, ще им изстинат местенцата, а града ще им се стори много тесен. Държавни пари само за ст. Пловдив! Манежа става парк, зелени площи са винаги нужни. Коматево и Лаута остават/стават бази, а футбол се играе на ст. Пловдив.
+3
 
 
Не е тук мястото за заяждане.Нека папагалите си построят техния стадион ние си довършим нашия.Нека нещо живне в този град на 5 място по териториално радвитие и 15 по икономически показатели и 80 хлд цигани..Срамно е Пловдив да няма един нормален стадион.
0
 
 
Стига глупости ,само раздор между агитките всявате .Проспахте бутането на тютюновия склад ,не пазите културното наследство на Пловдив ,сега пари ще крадете от стадион Хр.Ботев.Ами направете стадион Пловдив ,всички ще са съгласни и радостни.А ако правите стадион Ботев първо бутнете хотел Империал и на негово място направете ако искате и Маракана ,но не с нашите пари !Какво като сме от Марица ,Спартак или Локомотив.Или пак искате да ги затриете и трите клуба и да направите отново измислен отбор-Тракия .Ами може да вземете и Берое да нямате конкуренция.Ясно ,че това е последният мандат на Тотев ,но Бойко да мисли по отрано за да няма пак изненади в изборната нощ!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+2
 
 
всичко е още в рамките на приказките ,но господа цигани толкова години клубът ви събираше пари от подлеза на гарата а не даваше и стотинка в бюджета.с какви очи говорите за данъци ,такси и т.н. след като клубът ви не е бил от изрядните данъкоплатци.то че рибата е в морето е ясно ,но се излагате.
-2
 
 
Е тоя път убихте рибата! На пук на градът, злобата на върхът! Евалата МАЙНИ
+2
 
 
Кой обръща внимание на едни мрънкащи мангали? Никой :)
-1
 
 
Един ужасно беден човек си стоял пред празната маса, чешел се по голия тумбак и се размечтал на глас: "ех да имаше сега една тава с баница....." Най-малкото римлянче се изцепило: " тате, цялата тава ще изям". Баща му му отвъртял един як шамар и му казал: "защо не остави нищо на братята си бе, серсемин такъв"
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: