ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ето тази майка ошамари учителката на сина си пред децата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 17.03.2016Коментари (24)11836
©
Шехризаде Хасанова
Петокласникът, чиято майка нападна преподавателка, ще бъде преместен в друго училище. За скандалния случай стана ясно в сряда. Учителката направила забележка на детето, че я цели с топчета за тенис на маса. 

След като детето не престанало, преподавателката му взима хилката. Малко след това в училището пристига майката Шехризаде Хасанова. Тя нападнала преподавателката и ѝ ударила шамар.

Буйстващата в училището жена е задържана в местното полицейско управление за 24 часа. От училището пък ще вземат мерки срещу ученика.

"При мен има постъпила докладна-записка за преместване на детето. Аргументите, които са посочени, са напълно основателни и ще се съобразя с тях", заяви пред Нова телевизия Атанас Дончев, началник на регионалния инспекторат.

По думите му решението за бъдещето на детето ще бъде взето след среща с неговите родители, които ще покани в инспектората.

Според директора на ОУ "Никола Икономов" Виктория Георгиева в разговора, който е проведен в училище с майката, тя през цялото време е изтъквала, че не знае името на учителката.

"Нито бащата, нито майката са поискали среща. Имало е шамар, има свидетели на това нещо", заяви Виктория Георгиева.

Според нея детето не е агресивно, дори е прекалено спокойно - не носи учебници, ходи неподготвен.

"Физическа агресия към съучениците си не проявява", заяви директорката.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, голямо геройство.Такива трябва да се съдят за дребно хулиганство, и то по бързата процедура. Нека и лепнат "осъждана" и да видим тогава. Не само тази жена, всички проявили агресия и побой със телесна повреда.Какво се ослушват всички?
Aнонимен
на 18.03.2016 г.
0
 
 
Според мен при подобни случай.....Неуважително и Арогантно Отношение от страна на Учиник към Учител, Ученикът следва да бъде отстранене от час, без да е необходимо Учителят да носи отговорност какво ще се случи и къде ще отиде това дете. Може би едно телефонно обаждане до родителя е достатъчно. В МОМЕНТА Учителите СА НАТОВАРЕНИ с пълната отговорност за децата през периода на учебните занятия. РОЛЯТА на НАДЗИРАТЕЛИ И УКРОТИТЕЛИ НЕ ТРЯБВА да бъде за тях. Не следва да ги интересува дали това дете ще се върне и ще продължи да учи в съответното заведение. Ако трябва да останат и по 10 ученика в клас, но един учебен процес Е НЕОБХОДИМО да протича нормално и за двете страни. Ограмотяването на децата не трябва да е задължително. Тази отговорност и Решение си е само на СЕМЕЙСТВОТО. Всеки Родител може да прецени какви възможности за Развитие може и иска да осигури на детето си. АМАН ОТ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ОТГОВОРНОСТ. НО отдруга страна аз не съм и съгласна УЧИТЕЛ да ДЪРПА УХОТО на сина ми пред Целия клас и да го унижава, защото е получил оценка 5, а не 6 на теста по Математика. НЕ ЖЕЛАЯ УЧИТЕЛ да прехвърля БОЛНИТ СИ АМБИЦИИ и КОМПЛЕКСИ върху моето дете. ИСКАМ нормална среда за детето си и Емоцинално стабилни и Разумни Възрастни, които да му преподават. ПОДОБНА СРЕДА можем да осигурим САМО взаимно, с разбиране, обсъждане и подкрепа между Родители и Преподаватели. Предпочитам децата да изучават два предмета, но те да бъдат на ниво. С ПРАВИЛНО Написани учебници и УЧИТЕЛИ С ДУША и ЛЮБОВ към Науката и ВСЯКО дете.
Aнонимен
на 17.03.2016 г.
+2
 
 
Тия фесове много наголемеха,резняци прости
+1
 
 
Типична обсебваща майка, как нейното гардже е най-добро и невероятно.... А останалите които не го харесват и не толерират умопомръченото му поведение, за възпитание дори не е минало по периферията, са лоши злобни хора коит заслужават смърт.... Жената е с ментална деформация...
+2
 
 
Циганьорска работа! Ама нали умните глави искат да ги интегрират... Видно е за всички - НЕ МОЖЕ!
+2
 
 
не се чудете защо толкова млади хора с педагогическа квалификация бягат от тази професия вече и не желаят да практикуват...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: