ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Пореден хит на Зума: Имаме най-добрите футболисти и най-добрия треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 23.03.2016Коментари (12)4429
© Plovdiv24.bg
Почетният прези­дент на Локо (Пд) Христо Бонев да­де интервю пред "Тема Спорт". В него той гово­ри за представянето на отбора след идването на Илиан Илиев, прогре­са на Мартин Камбуров във вечната голмай­сторска ранглиста на А група, какво трябва, за да биеш добре дузпи, и други интересни теми, свързани с пловдивчани.

Г-н Бонев, как би се вижда отборът под ръководство­то на Илиан Илиев? В пос­ледния кръг тимът нямаше късмет и направи 1:1 с Чер­но море на "Тича", макар че цял мач игра с човек повече.
- Мисля, че задачата, коя­то има Илиан Илиев от гос­подин Крушарски, е да съу­мее в това време до края на първенството да подобри играта на всеки един от футболистите, както и на отбора като цяло. Виждате, че се забелязва прогрес. Смя­там, че и Илиан, и Христо Крушарски не държат толкова на ре­зултатите, а искат да ви­дят Локомотив да показва красив и атрактивен фут­бол. Важно е до края на сезо­на да се изгради стил, който да носи резултати през след­ващия сезон. Въпреки труд­ностите, които имаме, в последните два мача навън се спечелиха четири точки. Отдавна не бяхме виждали Локомотив да играе с такъв интензитет и раздаване. Дано намерим млади футбо­листи през лятото, за да може през новото първенство да имаме коренно различен облик и да се борим за място в челото.

Може ли на база опита, с който разполагат играчи­те на Локомотив, да ка­жем че те са най-добрите в момента в България?
- Разбира се. Мисля, че ни­кой друг отбор няма такива играчи, каквито имаме ние. Това е очевидно за всички. Имаме най-добрите футбо­листи и най-добрия трень­ор. Това е самата истина. Смятам, че съвсем заслужено отборът може да достигне поне до пето място в край­ното класиране. Наистина изоставаме в точките, но заедно с Илиан Илиев иде можем да ги наваксаме. Имаме седем мача у дома, които съм убеден, че иде ни доне­сат много радост.

Какви са амбициите ви за следващия сезон или още е рано да се говори за него?
- Най-важното за мен е, че започна строителството на игрища за детско-юношеска­та школа. Това ме кара да съм оптимист за бъдещето на Локомотив. Мисля, че в тази насока трябва да рабо­тят всички клубове. Трябва да се обърне по-сериозно вни­мание на младите момчета.

Мартин Камбуров отбе­ляза 162-ия си гол в А група срещу Черно море. В карие­рата си от 37 изпълнени дузпи в елита е вкарал 35. Лесно ли е да реализираш наказателен удар, както повечето хора си мислят?
- Мисля, че няма по-добър голмайстор от Мартин Камбуров в А група, а и не виждам кой ще го наследи след това. Въпреки труднос­тите и проблемите, от ко­ито бе преследван Локомо­тив, той успяваше да беле­жи във важните мачове и да дърпа отбора напред. Това само показва лидерските му качества. Само с присъстви­ето си на терена Камбуров дава самочувствие на оста­налите. Ясно е, че е много важна фигура за клуба. Никой не може да отрече, че е голям нападател. Колкото до дузпите - не е лесно да се вкарват. Всеки, който е бил, знае, че си е по-трудно, от­колкото всеки си представя. Така че това е голямо пос­тижение за него.

Кога очаквате Иван Иванов да започне да играе и да помага на отбора?
- Възхитен съм от профе­сионализма му. Той тренира дори когато останалите по­чиват. Прави му чест, че е такова отговорно момче и иска максимално бързо да по­могне на нашия клуб. Мисля, че до края на първенството Иван ще изиграе няколко ма­ча. Ще бъде полезен на отбо­ра, както и отборът на него.

Националният отбор иг­рае контроли с Португалия и Македония. Викнаха се Марселиньо и няколко мла­ди момчета. Правилен ли бе изборът на Ивайло Пе­тев?
- Възхищавам се от смелост­та на Ивайло Петев да заложи на млади момчета. Ще ми бъде много любопитно как ще под­ходи в мача с Португалия и как ще се представи тимът ни. В тази проверка той ще може да си отдъхне и да погледне по-спокойно към следващия квалификационен цикъл.

Имаше ли футболисти на Локомотив, които мо­жеше да извика?
- Мисля, че имаше, но той решава кого да вика и кого не. Все пак нека не му отнемаме правото на избор като нацио­нален селекционер.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 23.03.2016 г.
0
 
 
Зуме , ти си гордост за Пловдив! Последния треньор закарал България на СВЕТОВНИ ФИНАЛИ. Поклон пред тренъора и футболиста Хр. Бонев! Само Локо!
+1
 
 
И защо тогава,щом сте толкова добри сте трети в класирането?Отзад-напред!
+3
 
 
на золума много започна да му се забелязва старческата деменция!!!! Зуме да не си решил да дадеш пари на Локо?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.03.2016 г.
+7
 
 
Хахааааа - пак голямата уста, насраната уста! Остаря и кантарът му не лови - съвсем изкрейзи тоя..
-2
 
 
Бонев казва това,което всички знаят.Локомотив винаги е бил най-добрия отбор в България.Ако първенството беше честно,щяхме да имаме поне 30 шампионски титли досега.Но комунистите винаги са ни спирали.Те избиха депутати,министри,вкараха хиляди в концлагери,но трепереха от Локомотив.Ние бяхме символа на антикомунистическата съпротива в България.Всички дисиденти бяха от Локомотив/Пловдив/. Затова комунистите ни мразеха и ни пречиха.Но вече ги няма и няма кой да ни спре.Със суперселекцията през следващия сезон,започва тоталната ни доминация в България.В близките 20 години,няма да има друг шампион освен нас.
+9
 
 
Вече съм спокоен - каквото каже Золума, става точно обратното.
+10
 
 
Нали Христо Колев беше "машиниста",стига се излагаъ
+11
 
 
Чичо МИТКО и бати ВЕНЦИ няма да са сами.Вече са триото от САНТА КРУЦ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: