ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Внимание! Пазете се от пловдивските измамници!
Автор: Васил Динев 15:23 / 24.03.2016Коментари (6)10988
© Gemius
Въпреки разкритията на Plovdiv24.bg и предоставените от нас доказателства, че медията ни е най-четеният информационен сайт в Пловдив, измамници продължават да разпространяват лъжи в обществото, с цел финансова облага.

Вече обмисляме завеждане на съдебни дела срещу въпросните нагли лъжци, позволяващи си груби манипулации и подвеждане на обществото.

Въпреки това, считаме, че сме длъжни да предпазим максимално много хора и бизнеси, които могат да станат жертва на безскрупулните измамници.

Един пловдивски сайт, в неумението си да догони лидерите на пазара в Пловдив, се опитва да трупа дивиденти, генерирайки национален трафик чрез порнографско съдържание. Реално на този сайт, четено от посетителите е основно порнографското съдържание, както и национални и международни кримки и любопитки, тъй като не може да се наложи като новинарска медия сред пловдивчани. Това съдържание обаче те се опитват да продадат като читатели на новини от Пловдив, което е лъжа и манипулация.

В безсилието си, освен привличането на аудитория с порно, те продължават да разпространяват лъжата, че са най-четеният пловдивски сайт. Това е лесно проверима лъжа. По отношение на аудиторията от Пловдив са далеч на опашката, както можете да видите на графиката. Те се пълнят с трафик от цялата страна, благодарение на гореспоменатото съдържание, което генерира почти цялата им четимост, но дори и това не ги прави най-четеният пловдивски сайт, тъй като има много национални сайтове, които са позиционирани в Пловдив и ги изпреварват многократно като аудитория.

Изводът е, че измамниците, нито са най-четеният сайт в Пловдив, нито са най-четеният пловдивски сайт.

Понеже са безкрайно нагли в твърденията и манипулациите си, ще продължим да образоваме рекламодателите и ще им обясним как сами за себе си да хванат измамниците. Когато публикуват screenshot от статистиката, те "хитро" скриват най-важната част от нея. Когато си докарваш читатели в сайта, по изкуствен начин, със спам на порнографско съдържание например, те отварят и веднага затварят сайта ти. Нито четат други статии, нито обръщат внимание на рекламодателите. Това ти трупа изкуствено бройка "читатели", но няма как да го скриеш при импресиите (показванията) и престоя на сайта ти (втората и третата колонка от снимката горе, както и маркираните с червен фон данни на снимката по-долу), които много се занижават.

За всеки реален и сериозен рекламодател тези цифри, които сме отбелязали на втората снимка (по-долу), говорят много. Затова и в сайтовете-измамници никога няма да видите реклама от сериозни, големи рекламодатели или поне не такава, която е получил сайта на пазарен принцип заради ефекта от рекламата.

Целта на тази публикация НЕ Е да се бием в гърдите с четимостта на нашия сайт, а да предпази максимален брой малки бизнеси от това да станат жертва на тази интернет измама. Пазете се и ако не разбирате достатъчно от спецификите на интернет рекламата, по-добре се допитайте до специалисти, вместо да се подлъгвате по голи приказки и орязан скрийншот от някаква статистика.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дали наистина са най-четените не знам, но допускам, че са най-псуваните. :) Не е само наглостта им да си качват "новини" с източници измислени фейсбук профили. Буквално си изсмукват от пръстите сензационни скандални видиш ли статии. Всичко само и само да имат повишен ...трафик към сайта им. Истинска пародия на новинарски сайт. Но не бойте се! Истинските пловдивчани знаем кои публикуват професионално и точно истината в новините си. Към тях принадлежи и https://www.plovdiv24.bg/novini.
+1
 
 
Ако "бизнесмените" имат толкова акъл, че да ги лъжат по подобен начин, значи са с два пръста чело и бъкел не разбират от интернет-броячи. Онзи сайт има само качествени кримки и снимки на катастрофи. Има ги, защото знаете кой стои зад тях. Другото е пълнеж. То си личи и по липсата на всякакви коментари и дискусии под темите.
на 24.03.2016 г.
+14
 
 
Да ви имам проблемите :)
-3
 
 
Оставете я тази нагла медия. Всички знаем какви копирни машинки са и в една статия имат по 10 правописни грешки. Безспорно Пловдив24 е най-добрата медия в момента за Пловдив и региона! Продължавайте все така :-)
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 24.03.2016 г.
+3
 
 
Става въпрос за http://***.bg/ но в България всеки може да пише каквото си поиска така, че не се косете.
+3
 
 
*** тея са супер смешници,ровят се по фейсбуците на хората и качват снимки без разрешение,новините никога са им слухове от тоя и ония,далеч са от професионална медия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: