ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Циганин към пловдивчанин: Ще те направя на парцал!
Автор: Васил Динев 09:14 / 29.03.2016Коментари (40)11637
© Plovdiv24.bg
Докога ще продължава така попита редовна читателка на Plovdiv24.bg. И разказа за какво точно става въпрос:

"Здравейте. Пиша ви този сигнал страшно разгневена и възмутена във връзка с циганина, стоящ на ъгъла до аптеката на ул. "Отец Паисий "и ресторант "Густо".

Същият регулира кой, как и къде да паркира. При направена забележка от мен и от съпруга ми онзи ден този наглец се обърна и най-нахално отправи заплаха, че ще направи съпруга ми на парцал и че никой не може да го изгони от там и че винаги си е бил и ще бъде там. 

На 100 метра имаше патрул от "Общинска охрана", към която се обърнахме за съдействие. Но нищо, след 1 час циганинът продължаваше да си работи. Не се обадихме на полицията, защото докато се организират "регулировчикът" временно ще се скрие и както после видяхме, най-необезпокоявано си продължаваше да работи. 

Докога ще продължава така? Ето затова хората се саморазправят, защото им омръзна от нехайството на отговарящите за това институции.

Страшно нагъл да заплашва. Разпорежда се, като че ли улицата е негова. Всеки ден след работното време на служителите от "синя зона". Всяка събота и неделя е там".

В края на 2015-а Plovdiv24.bg сигнализира полицията във връзка с подобен сигнал. Тогава от институцията заявиха, че в района ще бъде засилено присъствието на униформени служители.


Още по темата: общо новини по темата: 4
21.12.2015 »
10.11.2015 »
04.08.2013 »
29.06.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сигурно знае бойно изкуство ако незнае лошо
+4
 
 
Големите ''футболни хулигани'' ''ултраси''мултраси,нацисти,националисти предпочитат да се бият,бели хора и да играят кючеци в чалготеките,иначе тия мангали на центъра никой не може да ги барне...
+4
 
 
Тоя мангал веднъж се опита и на мен да ми се прави на мъж ама след 2 шута изчезна безследно.
+8
 
 
ПРИСЪСТВИЕТО ЩЕ БЪДЕ ЗАСИЛЕНО САМО КОГАТО НА ЪГЪЛА ИМА ДЮНЕРИ ЗА ПАПКАНЕ.МММ ДААА.
+2
 
 
Кражбите и престъпността са разграничени. За второто съсловие е характерна т.нар. Дребна и битова престъпност. Част от нея въобще не е дребна, защото убийството е най-тежкото престъпление. Тази престъпност е масова и повсеместна и се стоварва пряко върху главите на всички от третото съсловие. В огромната си част остава ненаказана, а ония боклуци, които кретените Тончо Русев и особено В.Мар. възпяха в една долнопробна песен знаят само как да протестират за права и тлъсти заплати и хич не си и вършат работата. За първото съсловие е характерна престъпност, която се стоварва непряко върху гърба ни. Често я минаваме със събирателното "корупция", но това е твърде ограничено. Тази престъпност е закриляна от "независимата" трета(съдебна) власт, която е на хранилка именно при тях. А ако някой от третото съсловие(работещи, селяни, интелектуалци, пенсионери, безработни, хората от дребния и част от средния бизнес) нагази нещо лука - жална му мамица. През 1789 Франция е решила голяма част от този проблем, но сега е 21в., а територията съвсем друга
Подготвям овците за коледно доене...
+7
 
 
А дали не е възможно съответното лице да изчезне внезапно, или да се самообеси на някой теглич?
+5
 
 
Отдавна, или поне от 20 години, в България се оформени три съсловия ПЪРВО: политици и крупни престъпници, прикриващи се зад фасадата бизнесмени, банкери, съдии, прокурори и (понякога) журналисти. Те разполагат с цялата власт в държавата - стопанска, политическа, информационна, контролират органите за насилие. ВТОРО: циганите(без много малък процент, това са тези извън гетата, които наистина живеят като бели хора с права, но и задължения) Те се оформиха като държава в държавата, за тях не важат закони, а разпоредби на мешерето, частната собственост при тях е само тази, която е лично тяхна, от другата считат, че мога да грабят и рушат безнаказано. Второто съсловие е недосегаемо не само защото се ползва като електорат, но и защото всички други ги е страх да вземат мерки(дори и от първото съсловие ги е страх), а ако вземат, тогава скачат разни организации, закрилящи престъпниците(Хелзински комитет, примерно) ТРЕТОТО съсловие са всички останали. Те трябва да спазват закони, да плащат данъци и да търпят своеволията и простотиите на първите две
+7
 
 
Докога циганите ще бъдат толерирани от полицията ... видяхте кафявите в Брюксел,дето 20 години са толерирани НАРОЧНО - почнаха да взривяват !!
+10
 
 
Адски дразнещ!!! Как може това да се случва буквално в центъра на Пловдив, бе Кмете?! Пред очите на чужди туристи и посетители на града?! Започнете да го прибирате за по 24 часа през ден, докато не се научи, че не му е там мястото! Или искате пак да има новини, след като на някой му прекипи канчето и не го смели?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: