ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив става строителна площадка, вижте къде предстоят мащабни ремонти!
Автор: Мариана Панчева 15:29 / 29.03.2016Коментари (20)13374
© Plovdiv24.bg
Строителни фирми масово се насочват към общински проекти заради спирането на големи обществени поръчки на национално ниво. Така кметът Иван Тотев обясни огромния интерес за участие в конкурсите за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

По думите му в момента Общината е засипана от запитвания и искания за удължаване сроковете за приемане на оферти.

"Ще стартираме максимален брой процедури и ще започнем работа по тези, които излязат", сподели Тотев и поясни, че със сигурност Общината ще иска сключване на договор за ул. "Любен Карвелов" и ул. "Гладстон.

"Пуснахме процедури за "Асеновградско шосе" и бул. "Княгиня Мария Луиза" в частта от църквата "Света Петка" до "Източен", пусната е процедура за второто колело на Панаира с части от бул. "Дунав" и "Брезовско шосе", отделно за бул. "Марица юг" край ВХВП, за бул. "Шести септември" край Отрезвителя и ул. "Ясна поляна". Тази година предвиждаме да пуснем поръчката и за пробива под Водната палата", изброи още той. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ауу,много разбирачи,много отварячи!Я станете кметове,пък тогава направете всичко което ви е на сърцето!
0
 
 
добре ще бъде да се погледне и около Пловдив.днес минах с колата от гробищата на рогошко шосе до околовръсното има дупки по половин метър дълбоки където спокойно може да се пребие човек.ако няма пари за асвалт може поне с малко чакъл да се запълнят.
-4
 
 
Народът?? Ти ли си народът, бе карловска въшко от село Карлово? Я марш на село там няма винетки и тол такски, не че в Пловдив има, но ти си селски славчов неграмотник!
+6
 
 
Чудна картинка...перете пари ,крадете ...правете по пет пъти кръгови ...махаме фонтанчета....слагаме фонтанчета.... изписва се едно ...слага се друго. Народа още дълго няма да трае... вдигане на винетки...тол такси (защото и това ще стане скоро само гледайте и цените никак няма да се харесат). Има в пъти по належащи неща и райони ,някак си трябва да се степенуват нещата ,но в крайна сметка е важно да не се губят средства и всичко да се "усвои" . Нека не бъда разбран погрешно...нека се работи по-града ,но нека и това се прави по един смислен и ефективен начин. Например бул.Дунав в участъка от от Победа до Васил Априлов е целия в дупки и кръпки не места доста груби....за него нямаше пари,но да се слагат и махат фонтани и чешмички по 5 пъти и за нови Мерцедеси всяка година има.Сигурно има и много места в доста по-лошо състояние ...както е написал "SteveN"
0
 
 
А "Цар Борис 3" от моста на Марица до второто колело !!!!! .
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 29.03.2016 г.
0
 
 
Защо чак септември месец ще бъде завършена ул. "Цветан Лазаров"? Все пак това продължение на улицата е около 500 м. Според информационната табела поставена на обекта срокът е 77 календарни дни от подписването на протокола за откриване на строителната площадка и даване на строителна линия и ниво. Според същата информационна табела строителната площадка е открита на 7 март 2016 година. 77 календарни дни от 7 март означава, че на 23 май 2016 година обекта трябва да бъде завършен. Явно този срок няма да бъде спазен. Ще е хубаво да стане ясно кой ще понесе отговорност за това? Ето снимка на информационната табела :
0
 
 
Не е много за вярване. Европа намалиха парите за инфраструкторни проекти, защото бежанците гълтат много пари.
+9
 
 
Тези ненормалници няма ли кой да ги озапти ??? Сто проекта започнаха, краят им не се види, а те все нови и нови стартират - на принципа - след мене и потоп....За да не съм голословен, ще припомня само няколко от "отлежаващите" проекти: 1. Връзката между Скобелева майка и Асеновградско шосе 2. Бул. "Северен" 3. Бул.6-ти септември от моста на Адата до Ванко-1 4. Бул. "Марица"- север 5. Изключително необходимата връзка между районите "Южен" и "Тракия" 6. Забатачената и отложена за неизвестно кога дейност по проекта "Модър" - "Царевец" 7. Разширението на бул.Южен 8. Реконструкцията на "Голямоконарско шосе" е остро необходима 9. Не на последно място - веднъж и завинаги разрешаване на проблемите, свързани с ж.п. връзката Централна гара - гара "Филипово", като се направят и подходящите транспортни възли на "Пещерско шосе" и бул."6-ти септември" 10. Разширението на малоумно изпълнения двулентов участък от "Пещерско шосе" Сигурно пропускам някои.....
+5
 
 
Само пари да има - града ще бутнем и построим наново.
на 29.03.2016 г.
+6
 
 
Дунавски вълни...особено южното платно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: