ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов притеснен от постоянните проблеми на Тодор Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 31.03.2016Коментари (6)4279
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов обмисля варианти за състава за гостуването в Разград без Тодор Неделев.

Специалистът е притеснен от постоянните проблеми, които има крилото в последните две седмици, заради което иска да се подсигури, информира в днешния си брой "Тема спорт".

Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, че заради вирус Неделев не взе участие във вчерашната сутрешна тренировка на отбора, но пък се появи за следобедната.

Припомняме, че Неделев имаше стара контузия, заради която отпадна от сметките на националния селекционер Ивайло Петев за контролите с Португалия (1:0) и Македония (2:0).

Най-вероятно, ако Тодор Неделев не е в добро функционално състояние, като титуляр за пловдивчани срещу Лудогорец ще започне Божидар Васев.

Включването му ще доведе до разместване в атака. Синът на Юри Васев ще заеме позицията на левия фланг, а използваният в тази зона Рахави Кифиуети ще мине като дясно крило.

На върха на нападението отново ще бъде използван Грегъри Нелсън.

На практика в момента Николай Костов не разполага със сериозна алтернатива за позицията на холандеца. Той има само младите Наско Милев и Борис Тютюков.

Извън сметките на специалиста за Разград е Валентин Галев. Добрата новина е, че централният защитник Даниел Златков ще може да вземе участие в срещата.

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.04.2016
03.04.2016
03.04.2016
03.04.2016
03.04.2016
02.04.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като казвах аз, че този е чуплив и кекав, и като попитах защо му дават такава голяма заплата ми пишехте минуси. А сега убедихте ли се, че и в Германия е бил същия лиглю. За 1г. не научи 3 думи на немски. Играеше, но сега е пълен въздух. ДА МУ СЕ НАМАЛИ ЗАПЛАТАТА!!!!!
-5
 
 
Когато им разправяш на кухите жълти лигавници,че Тошето е по кекъв от дете в детската градина,те предпочитат да те нападнат щото им плюеш любимеца.Обективно погледнато...ушара от Белозем го наритаха от Майнц...щото е вечно с болежки и на него не може да се разчита за схема на игра.
-3
 
 
Не искам да коментирам конкретно отбора на Ботев, но ми прави впечатление, че при връщането си в България всякакви недоказали се в други първенства ритачи очакват едва ли не преклонение от феновете, без игра с постоянни контузии, къде истински, къде от нежелание да се поизпотят да пребират тлъсти заплати и то само защото са били в отбора Х от Европа, па макар да са ги ползвали да разнасят кафета. По този начин се превръщат в безумна тежест за отборите си и феновете. Та случая с Неделев май на там отива.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: