ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Стоичков отвърна на нападките за сафарито в Африка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 31.03.2016Коментари (42)8863
Легендата на българския футбол Христо Стоичков изпрати отворено писмо до медиите, с което разясни ситуацията около африканското сафари, заради което отнесе жестоки нападки.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

След зачестилите публикации, коментари и анализи, свързани както с мен, така и с моето семейство, бих искал да поясня следното:

Аз, Христо Стоичков, и моето семейство, в лицето на съпругата ми Мариaна и двете ми дъщери Христина и Михаела, сме били част от десетки, дори стотици каузи за опазването на околната среда, дивата природа, изчезващи животински видове, както и от множество благотворителни кампании, свързани със здравеопазване, защита и превенция за населението на Африка.

Лично аз съм бил част от поне дузина хуманитарни мисии на Черния континент, очевидно останали в пълна тайна за тези, които "намериха сили" да упрекват мен и моето семейство сега.

Въпреки че не мисля, че дължа обяснение за хобито си, смятам, че Вие се нуждаете от пояснение. Всички ловни резервати, разположени на територията на Африка, са един от петте жизненоважни за оцеляването на населението икономически сегмента на тази толкова бедна, но толкова красива част на света. Местното население и власти са намерили изключително рационален начин за прочистването на старите и болни животни. Възползвайки се от хобито и интересите на хора като мен, те осигуряват прехраната на хиляди семейства, както с месото на убитите животни, така и с таксите, които се заплащат за всяко едно от тях. Именно поради тази причина, само и единствено определени животни от цели стада могат да бъдат обстрелвани, след изрично одобрение на придружаващия гид във всеки един резерват.

За незапознатите от Вас ще спомена, че за обстрел на млади животни и бракониерство е предвиден затвор, без право на съдебен процес. Нима ако бяхте публикували моя снимка с диво прасе, отстреляно от мен, бихте били толкова гневни? Или по-скоро бихте купили такова месо от съседния на Вас магазин под формата на суджук, за да присъства на празничната Ви трапеза? Ще оставя отговора на всички Вас. Бих искал само да допълня, че става въпрос за различни географски ширини и различни нрави. И не на последно място, бих искал да напомня на всички, че аз и моето семейство продължаваме да подпомагаме резервати в България, като например, ловното стопанство в Етрополе.

Искрено Ваш, Христо Стоичков








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ицо, Ицооо язък ти за златните крака. Само парите не те правят човек. Винаги си бил прост и такъв ще си умреш. Скоро слушах по радиото една реклама на Инфинити, която декламираш. Един текст едвам прочете и се запъваше пък и пари си получил за това. Смешна работа. Това за животните тук е без коментар. Напълно очаквано от тъпчо като Стоичков да има такова хоби. Важното е да се показват след това снимките с труповете на убитите животни и да видим какъв ловец е. СМЕШНИК!!!
-1
 
 
Докато не почне всеки да си гледа неговите неща, а не на околните, няма да сме добре. Хора вие живот нямате ли си? По какъв начин хобито и снимките на някой, влизат във вашето ежедневие? За мен вашето поведение си е чиста ЗЛОБА
-2
 
 
Кои сте вие,че да му искате обяснение бе мишкари ? Не е лесно да си българин,издигнеш ли се в нещо,всеки гледа да те хули и псува..каквото и да направиш ! Ай сиктир .!.
-4
 
 
браво Ице честити да са ти трофейте
+1
 
 
Всичките които са за Ицето...пак предимно от жълтия обор дежурните феЙнки :)))Нищо няма случайно в тоя свят!Щом е Ицето всичко може и всичко му се позволява.Понеже той е Бог и Гений,може и животни да трепе и простотии да говори а абдалите със зяпнали дзурли му се кефят,понеже той имал пари и разбирате ли...тея дето нямали му ЗАВИЖДАЛИ. Човека едва е завършил Гюлемета,това че той не го е писал е ясно...Но такъв автогол са му забили някой кухи лейки,че само като го прочетеш и ти става ясно,че и "казуата" му не може да защитят.По простата причина,че в Африка има частни концесионери които въдят Здрави животни за ЛОВ и този лов е законно убийство...Това са частни територии и там едва ли ще отиде някой напет тъпанар с пушка да убива болно животно.Същите тези заради които са бедни нациите им...са политици,които както и в България печелят пари от мафиоти с кървави ръце и от кауни като Ицата...дето плащат за да стрелят.Не се хващат с копие и лък...не им държи да са без рейнджъри..ей така от стотици метри ще гръмне една зебра или жираф щото било хоби за глупаци и понеже те си плащали и можели да трепят. Тея индивиди не са чували за фотоЛов....за тях е важно една снимка с убитото животно или една глава на стената....Що за боклук трябва да си,за да имаш такъв мерак и хоби ? Що за боклуци са тези дето му се радват на Ицата ?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 31.03.2016 г.
+3
 
 
приматите защитават примата-убиец . браво
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
ИЦЕ, КВО ИМ СЕ ОБЯСНЯВАШ ВЕ МАЙНА, КЪДЕ СИ ТИ, КЪДЕ СА ТЕ...ЛИЦЕМЕРИТЕ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ИМЕТО ТИ ДА ИЗЛЯЗАТ ПО ТЕЛЕВИЗОРИТЕ И ДА СТАНАТ ИЗВЕСТНИ, МААТ ПРЪЖКИ С ЛУК, НО ТВА НЕ Е ПРОБЛЕМ...Я...ЕБИ ИМ ПУТКАТА МАЙНА ;-))) НАЛИ ТАКА БЕШЕ...
+6
 
 
НЕ се оправдавай НЕАНДЕРТАЛЕЦО,НЕ МИ ПУКА ЗА ТВОЕТО БОГАТАШКО ХОБИ,ФАКТИТЕ СА ТАКИВА,ДОРИ И ПАРИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ЗАЛИЧАТ ЧОБАНСКИЯТ ТИ НРАВ,ТЪПО,,
+4
 
 
исо исо като били на умиране или болни , пожелавам ти като удъртееш още като легнеш на легло и вече почваш да се изпускаш нали се сещаш ,да дойде някой най-неочаквано и да ти отнесе зелката с един изстрел!.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 31.03.2016 г.
+5
 
 
Цървул си беше и такъв си остана.. Колко е доволен на тези гадни снимки. Комплексът на прост селянин ще го преследва вечно. Иначе, написаното може и да е от него - нали е доктор хонорис кауза.-:))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: