ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Не става и не става! Герена твърде неудобен за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:53 / 09.04.2016Коментари (36)10722
Ботев не успя да стигне до сензация и загуби от Левски с 0:3 в мача от 28-ия кръг на "А" група, който се игра при проливен дъжд на стадион "Георги Аспарухов" в София. Така жълто-черните затвърдиха традицията от последните 19 години да нямат спечелена точка при гостуването си на сините.

За този период активът на пловдивчани е 17 загуби в 17 мача срещу Левски.

Още в 15-ата секунда домакините можеха да открият, но Божидар Краев направи фрапантен пропуск. Младокът се озова сам на празна врата и предпочете да шутира от воле, но много неточно в аут.

В 4-ата минута пък бе първата добра ситуация за пловдивчани. Йордан Христов опита силен шут от малък ъгъл, но вратарят Йоргачевич спаси.

Минута по-късно Тодор Неделев стреля изненадващо от далечно разстояние, при което топката среща гредата.

В 17-ата минута жълто-черните отново създадоха опасност пред противниковата врата. Това стана след пробив на Йордан Христов по десния фланг, при който той пусна технично топката покрай вратаря Йоргачевич, но нямаше никой от съотборниците му, който да засече пред голлинията.

В 33-ата минута Левски поведе в резултата чрез Венци Христов. Атаката почна от Георги Костадинов, който изведе в коридор нападателя и той технично прехвърли Голас от 10-ина метра за 1:0.

В 40-ата минута сините удвоиха преднината си. Роман Прохазка изстреля снаряд от около 20 метра и не остави никакъв шанс на Виктор Голас - 2:0.

През второто полувреме головите опасности почти липсваха. В 54-ата минута Венцислав Христов овладя от трудна позиция и успя да стреля, но над вратата.

Така се стигна до 70-ата минута, когато Левски поведе с класическото 3:0. Де Ноер центрира към Веселин Минев, който с глава насочи топката към малкия пеналт. Там Прохазка от малък ъгъл я прати в мрежата зад Голас.

Осем минути преди края Бабатунде можеше да направи разгрома на Ботев още по-тежък, но след двойно подаване шутира в гредата.

Левски: Боян Йоргачевич, Веселин Минев (77- Бабатунде), Георги Костадинов, Сърджан Лукин, Александър Др. Александров, Александър Ем. Александров, Франсис Нар (58- Джереми де Ноер), Божидар Краев, Роман Прохазка, Радослав Цонев (68- Мики Орачев), Венцислав Христов.

Ботев: Виктор Голас, Орлин Старокин (73- Лазар Марин), Филип Филипов, Радослав Терзиев (72- Даниел Златков), Йордан Христов, Серкан Юсеин (46- Милен Гамаков), Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Грегъри Нелсън, Наско Милев, Рахави Кифуети.



Още по темата: общо новини по темата: 15
11.04.2016
10.04.2016
09.04.2016
09.04.2016
09.04.2016
09.04.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 11.04.2016 г.
+2
 
 
Проблема не е във футболистите,нито в треньора. Защо това нещо неможе да се разбере в България с години наред! Вземете кои да са два календара на отбора и ще видите,че всяка година на календарите има коренно различни мутри а резултатите са еднакви(изключая престоя на Василев,който също не управляваше правилно). Проблема е в ръководството. Жалко е да го кажа,но "кауза колежа" е химера,резултатите от инициативата са добри но за стадион са нужни 500 000 членове което както добре ви е известно не е по силите за никой отбор от източна Европа. Парите които опитваме да съберем,няма да влязат в никакво строителство а в издръжката на клуба и текущи разходи. Нямаме собственик,нямаме президент мрънкаме че сме зле,но изобщо не сме зле защото сме 7ми в група от 9 тима а при един друг президент бяхме я 13ти я 14ти в група от 16. Тъй че при сегашната безтегловност резултатите са просто впечатляващи! Пътя напред не е осеян с тръни. При това ръководство път на пред няма,точно обратното,задава се ЦСКА и се чака още отстъпление а от тук назад знаете какво е. Трудно е да се намери бизнесмен с концепция за развитие и е невъзможно ако такъв не се търси дори. Приказките за школата са много хубави и даже са верни и ние наистина ще имаме страхотна школа и ще произведем добри играчи,но за съжаление най-вероятно други ще им се радват а по време на производството им може да поритаме и по Б групата...пък и тя е по плодотворна за един начеващ футболист отколкото безнадежди мачове срещу Лудогорец и Левски. Дано си намерим или по точно дано някоя компания ни намери защото след година две групата ще ни отеснее!
на 10.04.2016 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Абе жълтурци ,вие няма ли да спрете да се излагате бе?
-1
 
 
Жълтурци, как свърши дербито. На Лаута ще има по-голям разгром, вие сте най-слабия отбор в групата.
-2
 
 
Що да не става бе виж кво приятно и спретнато мачле.....ама по добре наблягайте на гомнежа там ви е силата.
на 10.04.2016 г.
+4
 
 
Очаквана загуба , посредствена игра. Бездушници. Чакат само заплатите , и квото стане... Трябва да ги е срам ,че носят жълтите фланелки , а играят толкова слабо ... Срам ? Брей ! Оп -саа, оп -сааа , чалгите ,мацките , разбрицаните БМВ-та ! Кауза "Лайф ис лайф" .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.04.2016 г.
+1
 
 
Ясно е, че два мача поред като гости на първия и втория в класирането не е лесна работа, но резултатите и играта бяха далеч от очакванията. Дори опитните в отбора не дадоха максимума. Всички до един редуват по-добри със слаби игри в отделни мачове, така отборът изглежда зле и недоокомплектован. Така на практика играем най-много с 7-8 футболисти. Чудя се на Костов - как в тия два мача пускаше резерва Гамаков за сметка на Серкан, след като се очакваше непрестанни атаки на тия отбори. Та Милен е къде-къде по-добър разбивач от дребния, а и в защита стои много по-добре. Чудя се също, защо го мъчи това момче Наско, след като просто е като кръпка в отбора. То, Чунчуков и Алекс не се реализираха, та този ли? Само с пускане в игра не става - искат се качества. Отново го няма ботевският дух в отбора, но кой да го даде - Асен ли, Марков ли или треньора..
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+8
 
 
ОБИЧАМ "БОТЕВ", НО ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ НЕ ОБИЧАТ МЕН...МОМЦИ, ДА ВИ КАЖА ЕДНО КЪМ ЕДНО: ЕБЕТЕ СИ ПУТКАТА МАЙНА И ВЪРНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ!!!ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТНИ БЕЗДАРНИЦИ И ТРЯБВА ДА ХОДИТЕ ГОЛИ И БОСИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ!БЪДЕТЕ МЪЖЕ И СЕ МАХАЙТЕ С ДОСТОЙНСТВО, НИЕ НЯМА ДА ВИ ЗАПОМНИМ!ТОДОР НЕДЕЛЕВ ДА СИ СРЕЖЕ ВЕНИТЕ, АМА НА ДЪЛГО, ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ГО СПАСЯТ...ТОШО, ТИ СИ "ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЕНТЯЙ"...КОЛКОТО И КИНТИ ДА ИМАШ, ВЕЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗТРИЕШ СВОЯТА ГЛУПОСТ И НЕМОЩ... КВО НАПРАВИХА С ТЕБ ВЕ МАЙНА???КВО СИ ТИ СЕГА???ГЛЕДАЙ СЕ И РЕШАВАЙ!НИКОЙ ТРЕНЬОР НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВИНОВЕН ЗА ТОВА, ЧЕ ЕДИНАДАСЕТ БЕЗДАРНИКА ОБИТАВАТ СЪБЛЕКАЛНЯТА МУ...АКО СТЕ МЪЖЕ, БЪДЕТЕ МЪЖЕ, ПРИЗНАЙТЕ СИ И СЕ МАХАЙТЕ ВЕДНАГА!!!БЕСЕН СЪМ, ДНЕС ВЕЧЕ ИМАМ РОЖДЕН ДЕН ДЕН, МАСАТА МИ Е ГОЛЯМА И ПЪЛНА С ПРИЯТЕЛИ, МЕЖДУ ТЯХ ИМА ЛОКОМОТИВЦИ, НО НИКОЙ НЕ СИ СПОМНЯ БОКЛУКА...НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ МАЙИНИ, БОТЕВИСТИ И ЛОКОМОТИВЦИ!ЖИВЕЙТЕ ДОСТОЙНО!!!
-4
 
 
Помолете му се и ще се завърне. Ако не лично той, поне ще докара сериозни италианци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: