ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Новина или не: Електронните табла по спирките в Пловдив пак не работят
Автор: Васил Динев 09:01 / 12.04.2016Коментари (15)7360
© Plovdiv24.bg
Новите електронни табла по спирките в Пловдив тази сутрин отново масово не работят. За това информираха читатели на Plovdiv24.bg, пътували днес от "Кючук Париж" и "Тракия" към Центъра.

Освен това пловдивчани изказаха недоволството си, че анонсираното отдавна гласово обявяване на следващата спирка рядко се случва, а когато това стане факт - доста от спирките се обявяват с неправилно ударение.

Точно преди една седмица от Общината увериха, че започват проверки във всеки автобус, които трябваше да установят защо системата не функционира правилно. Очаквайте резултатите от тях!


Още по темата: общо новини по темата: 993
21.03.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И аз вчера се разкарвам.карта да търся да си купя,те таблата не работят,а за рейсовете да не говорим системата вътре пише че е режим за справка,баси кога ли всичко ще заработи не е ясно,всички си изтриват ръцете с транспортния отдел на общината,ами да излезе някой фактор оттам и да обясни не да се крият като мишоци....
0
 
 
Сега кмета къде е, да отговори за лъжите си от 1.04.2016. Явно живеем в друг град а не в този в който ни управляват
+2
 
 
Не знам дали спирките трябва да се озвучават, но е добре на всеки 30 минути да се чува глас, който пита: "А днес изкъпахте ли се?", "Зъбите измихте ли?", "А чорапите сменихте ли"? Че до автобус рядко стигам, но всеки път преоткривам колко много хора не подозират за съществуването на бани и перални машини.
+1
 
 
На бул Свобода от както са сложени изобщо не са заработвали.
+1
 
 
Този синтезатор - http://www.innoetics.com/media/tts_irinademo_bg.mp3 ние незрящите, който струва 39 ЕУ знаем и твърде отдавна сме стигнали до извода, че не става нито за поправяне, нито пък за добра чуваемост, но разбира се, в България е напълно нормално не хората с компетенции да се питат, а да са важни критериите за (Кой) и (какъв) интерес ще извлече от т.нар. направеното. Ако ни питаха, щяха да знаят, че този синтезатор е невъзможно да проговори на нормален български, а си има далеч по-добър синтезатор на български на (Българската асоциация за компютърна лингвистика -http://www.bacl.org. За тези на които не им е ясно за какво става дума, ще кажа, че това е синтезатор, а не говор. То е сглобка на ниво фонемна структура с реален глас и е много трудно да се изработи. За повече информация в посочените сайтове. Обаче аз съм стигнал до убеждението, че тук нещата са на ниво, не толкова да се случат нещата, а да бъдат усвоени там едни пари. Най-учудващото е това, че управляващата партия в града ни позволява да бъде така лошо дискредитирана с този проект, а нехае за изпълнението на параметрите по проекта както е разписано в рамката. Очевидно е, че в общината има сили, които искат да го съсипят този проект. Искам да Ви обърна внимание и върху още нещо: "Ако сте забелязали, на автоматите за продажба на билети няма указание, как се купува единичен билет - познайте на какво се дължи това!" Поне аз и още доста хора го забелязахме. Последно: "Ако е закупен единичен лиценз и е употребен за сървъра за съобщения, този глас го очаква същата участ, каквато сполетя един невероятен сайт по своя замисъл иначе - http:/bezekran.com,Който разбира се съвсем законно бе спрян.
+1
 
 
Изобщо не съм изненадана, нито таблата работят нито машините за билети по спирките. Българска му простотия :/
+1
 
 
Те пък щот като работеха досега та файда от тях... Времето след което ще дойде даден автобус изобщо не беше вярно. Пишат се някакви минути, които нямат нищо вярно. За пример: Чакам автобус 29 срещу спирката на централна гара посока Смирненски. На таблото показва,че А29 ще пристигне след 19 мин и след няма и 2 мин. чакане автобуса дойде. Не е 1 мин. по-рано или по-късно,ами цели 17 мин разлика.. На това, ако му се вика работещ проект здраве му кажете...
+2
 
 
Целият проект е реализиран по абсолютно аматьорски и некадърен начин. Някои си гушнаха едни добри пари, а проекта кучета го яли. Важното е само да се виждат някакви светещи табла с 50 стикера че са по евро програма. И оставка никой няма да даде, защото винаги ще има някой друг виновен - НАП, баба Пена, дъжда и т.н. и т.н. Даже очаквам тия дни някой галфон от общината отново да излезе с гръмки обещания как всичко ще заработи след 3 месеца.
+3
 
 
За какво търпение ни молят след като нищо не им е наред! Вчера когато заваля на една спирка таблото малко по малко гаснеше, а снощи след дългият дъжд всички табла спряха да работят... плашат се от токов удар ли? Таблото, което е на Тунела Север-Изток въобще не е и заработвало, а и не само там! По спирките на ул. Петко Д. Петков на автобусна линия 9 няма нито един автобус с Ди пи ес и само изписва община Пловдив и часът! Напълно излишно е да чакаш автобус и през това време да ти излизат хиляда надписа... всеки знае в кой град е, а и да не знае... гърба на таблото напомня това, всеки знае кой ден от седмицата е и коя дата е... Защо са ни тези глупости... аз примерно мога да по искам да видя кога ще дойде 4, в същото време да дойде 99 и поглеждайки таблото да пише ОБЩИНА Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: